Τι είναι φόρουμ?
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
Τι είναι φόρουμ?
καλημερα σε ολους και ολες..
να σας ρωτησω κατι?
τις τελευταιες ημερες διαβαζω μεσα σε θεματα του φορουμ
(σε ελευθερη μεταφραση τα λεγομενα)
- ειπες περισσοτερα απο εμενα..
- τα λες ολα εσυ
- ασε να τα πουν αλλοι
- λες τα δικα σου
-αστειευεσε
- αλλαζεις θεμα
-δεν τα λες καλα
-δεν εισαι σωστος
-ποσα ποστ να γραφονται
-οχι τοσα ...τοσα...
-ειπες αυτο και εννοουσες εκεινο
-δεν ειναι φορουμ αυτο..
-δεν ειναι το αλλο
εξηγηστε μου τι σημαινει Φορουμ? ομιλω (απαντω η θετω θεματα)προς συζητηση με αλλους αναλογα παντα σε τι φορουμ βρισκομαι?
απαντω σε οτι με ενδειαφερει και διαβαζω οτι παλι με ενδειαφερει και γραφετε και ασχετα με το αν μου αρεσει η να πω με βολευει ..εγω η απαντω η προχωρω σε αλλο θεμα?
ο καθενας καταθετει την προσωπικη του γνωμη και γνωση και εγω η τον ρωτω και μου η εξηγει η απλα τον αφηνω να συνεχιζει?
τι ειναι φορουμ τελικα ?
να σας ρωτησω κατι?
τις τελευταιες ημερες διαβαζω μεσα σε θεματα του φορουμ
(σε ελευθερη μεταφραση τα λεγομενα)
- ειπες περισσοτερα απο εμενα..
- τα λες ολα εσυ
- ασε να τα πουν αλλοι
- λες τα δικα σου
-αστειευεσε
- αλλαζεις θεμα
-δεν τα λες καλα
-δεν εισαι σωστος
-ποσα ποστ να γραφονται
-οχι τοσα ...τοσα...
-ειπες αυτο και εννοουσες εκεινο
-δεν ειναι φορουμ αυτο..
-δεν ειναι το αλλο
εξηγηστε μου τι σημαινει Φορουμ? ομιλω (απαντω η θετω θεματα)προς συζητηση με αλλους αναλογα παντα σε τι φορουμ βρισκομαι?
απαντω σε οτι με ενδειαφερει και διαβαζω οτι παλι με ενδειαφερει και γραφετε και ασχετα με το αν μου αρεσει η να πω με βολευει ..εγω η απαντω η προχωρω σε αλλο θεμα?
ο καθενας καταθετει την προσωπικη του γνωμη και γνωση και εγω η τον ρωτω και μου η εξηγει η απλα τον αφηνω να συνεχιζει?
τι ειναι φορουμ τελικα ?
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Δεν νομίζωMisha έγραψε:Christos έγραψε:O Καλύτερος ορισμός που έχω ακούσει για το φόρουμ. (:)vfilip έγραψε:φόρουμ είναι η έκφραση της δημοκρατίας στην
Ιντερνετική της διάσταση . Είναι η Αρχαία Αγορά των προγόνων μας μεταφερμένη στο σήμερα του διαδικτύου .
Εγώ ήδη άλλαξα γραμμή και δεν θα ξανααστειευτώ
Θα κάνω CHAT το χώρο του σπιτιού μου και όχι εδώ
Θα είμαι σοβαρός μετρημένος καθ'όλα προσεκτικός και θα είμαι αυτό που θέλετε να βλέπετε
Οτιδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό μου
Ευχαριστώ
Καλή Σαρακοστή
- spetzouras
- Έμπειρος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
vfilip έγραψε:φόρουμ είναι η έκφραση της δημοκρατίας στην
Ιντερνετική της διάσταση . Είναι η Αρχαία Αγορά των προγόνων μας μεταφερμένη στο σήμερα του διαδικτύου .
Αδελφοί μου καλημέρα και ο Θεός μαζί μας!!
Μήπως θα πρέπει να κάνουμε ένα διαχωρισμό στο τι είναι Φόρουμ και στο τι είναι Ορθόδοξο Φόρουμ;
Όλα επί των ημερών μας?! ;-)
Φόρουμ η ελεύθερη διακίνηση ιδεώνspetzouras έγραψε:vfilip έγραψε:φόρουμ είναι η έκφραση της δημοκρατίας στην
Μήπως θα πρέπει να κάνουμε ένα διαχωρισμό στο τι είναι Φόρουμ και στο τι είναι Ορθόδοξο Φόρουμ;
Ορθόδοξο Φόρουμ η καθοδηγούμενη διακίνηση ιδεών και ποτέ αυθεντική γέννηση ιδεών αλλά αντιγραφή και copy paste για την αποφυγή αμαρτίας
Και φυσικά απαγόρευση χιούμορ και αστειοτήτων
Καλή Σαρακοστή
- spetzouras
- Έμπειρος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Προφανώς πιστεύεις ότι πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός...lovethink έγραψε:Φόρουμ η ελεύθερη διακίνηση ιδεώνspetzouras έγραψε:vfilip έγραψε:φόρουμ είναι η έκφραση της δημοκρατίας στην
Ορθόδοξο Φόρουμ η καθοδηγούμενη διακίνηση ιδεών και ποτέ αυθεντική γέννηση ιδεών αλλά αντιγραφή και copy paste για την αποφυγή αμαρτίας
Και φυσικά απαγόρευση χιούμορ και αστειοτήτων
Δεν συμφωνώ με τον ορισμό σου αδελφέ μου...
Μήπως αν πρέπει να κάνουμε διαχωρισμό τότε το Ορθόδοξο Φόρουμ να μην είναι η Αρχαία Αγορά αλλά κάτι που να φέρνει σε Κατηχητική Συνάντηση Νέων? Η καλύτερα σε Ορθόδοξη Συντροφιά Νέων?
Όλα επί των ημερών μας?! ;-)