Αφιέρωση για τις 390 μέρες στο φόρουμ...
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
-
- Συστηματικός Αποστολέας
Όχι οι παπάδες αλλά η θρησκεία μας, λέει, πως πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Γι΄αυτό το μασκάρεμα δεν είναι αποδεκτό. Γιατί διακωμωδεί τη φύση μας. Να σκεφτούμε ότι είμαστε κατ΄εικόνα Θεού; Οπότε; ΄
Αλλωστε στο μασκάρεμα την πρώτη θέση την έχουν τα διαβολάκια (σαν φορεσιές και όχι μόνο) το δε έθιμο έρχεται από την εποχή που λατρευόνταν ο Διόνυσος θεός της κρεπάλης. Κάνοντας αυτούς τους συνειρμούς νομίζω ότι δεν μας ταιριάζει και τόσο. #:-S #:-S
Αλλωστε στο μασκάρεμα την πρώτη θέση την έχουν τα διαβολάκια (σαν φορεσιές και όχι μόνο) το δε έθιμο έρχεται από την εποχή που λατρευόνταν ο Διόνυσος θεός της κρεπάλης. Κάνοντας αυτούς τους συνειρμούς νομίζω ότι δεν μας ταιριάζει και τόσο. #:-S #:-S
-
- Έμπειρος Αποστολέας
καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους και ολες...
υπεροχο ΜΙχαηλ,οτι ομορφοτερο εχω διαβασει
ειναι μια σταγονα ροδοζαχαρης.........σε μια μερα σημερα για εμενα δυσκολη και επιπονη,μια μερα απογοητευσης και θλιψης......
σε ευχαριστω που το μοιραστηκες και μου εδωσες την δυνατοτητα να το "κλεψω."
ενα χαλογελο .........
υπεροχο ΜΙχαηλ,οτι ομορφοτερο εχω διαβασει
ειναι μια σταγονα ροδοζαχαρης.........σε μια μερα σημερα για εμενα δυσκολη και επιπονη,μια μερα απογοητευσης και θλιψης......
σε ευχαριστω που το μοιραστηκες και μου εδωσες την δυνατοτητα να το "κλεψω."
ενα χαλογελο .........
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ψιτ Βασιλάκη ............εγώ σου μιλάω που σε υπεράσπιζα και το ξέρεις ......vasilis_m21 έγραψε:Oφσάηντ που απάντησα στο παιδί; Έλεος βρε παιδιά φασισμό έχουμε;παλι οφσαιντ εισαι
Κόψε το δουλεματάκι
Πετάς εξεπίτηδες θέματα με σκοπό να τσιμπήσει κάποιος και αν πει κάτι αμέσως "φασισμό έχουμε?"
Από προχτές λυσάς με το καρναβάλι !!!!
Συγνώμμη για την παρέμβαση αλλά είναι ολοφάνερο ότι γουστάρεις καυγαδάκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Δευ Ιαν 22, 2007 11:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλή Σαρακοστή
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Δεν δουλεύω κανέναν ούτε μου αρέσουν οι καβγάδες. Συζήτηση κάνουμε. Οι συζητήσεις στην Ελλάδα, απο χώρο εργασίας μέχρι καφενείο παίρνουν και υψηλούς τόνους καμιά φορά. Τι να κάνω με τόσα ελληνικά γονίδια κάπου θα εκδηλώθεί αυτό!
Ψιτ Βασιλάκη ............εγώ σου μιλάω που σε υπεράσπιζα και το ξέρεις ......
Κόψε το δουλεματάκι
Πετάς εξεπίτηδες θέματα με σκοπό να τσιμπήσει κάποιος και αν πει κάτι αμέσως "φασισμό έχουμε?"
Από προχτές λυσάς με το καρναβάλι !!!!
Συγνώμμη για την παρέμβαση αλλά είναι ολοφάνερο ότι γουστάρεις καυγαδάκια
Ενοχλούν οι αντιδράσεις μου σε κάτι απόψεις που ακούγονται. Έχετε σκεφτεί ότι αν ειπωθούν αυτές οι απόψεις παραέξω θα μας πάρουν με τις ντομάτες; Αν πει κανείς παραέξω ότι διαφωνεί με το καρναβάλι γιατί η εκκλησία το θεωρεί ειδωλολατρικό και αμαρτία, θα γελάνε μαζί του ακόμα και οι γιαγιάδες.
Μη νομίζετε, ακόμα και οι γιαγιάδες στις μέρες μας κάνουν γούστο!