Όταν μιλάς ιδίως με άθεους για το μεγαλείο της δημιουργείας λένε ότι η φύσης τα δημιούργησε. Κα λες εσύ με την σειρά σου. Τα χώμα ό αέρας η φωτιά είναι η φύσης, μπορεί το χώμα που είναι η φύσις να σκευτεί τέτοια πράγματα;Harrys1934 έγραψε:123 έγραψε:βρε Μάνο μπερδεύτηκα, αφού σου απάντησα για τις συμπτώσεις και το σούπερ μάρκετ....τι έγινε? αλλού ήταν? θα με τρελάνεις ?
Μου αρέσουν οι σκέψεις σου ΄ομως έχω και άλλα να γράψω ΄Το απόυγα για να μην γίνω πιο έγάλος από τον Σπέτζουρα Έτσι για να μάθει να μη΄ν μπαίνει στα χωράφια μου. Ψάξου κάτι θα βρείς ΄Πολύ ωραίο αυτό το θέμα και καλά θα ήταν να μείνουμε λίγο στι θέμα. ¨Ομως το βράδυ τώρα είναι μεσημέρι εδώ και εσείς ΄ολοι στον βαθύ ύπνο τρεις ξημερόνοντας
θα σας δω στην σταση του τραίνου
Η κλίση της γης με τη γωνία των 23-μοιρών μας δίνει τις 4-εποχές του έτους. Εάν δεν είχε αυτή την κλήση, ατμοί από τους ωκεανούς θα μετακινούντο προς βορρά και προς νότον, στοιβάζοντας έτσι παγόβουνα, που θα είχαν την έκταση ολοκλήρων ηπείρων . εάν η σελήνη βρισκόταν λίγο μακρύτερα από όσο είναι σήμερα, οι παλίρροιες μας θα ήταν τόσο μεγάλες ώστε δύο φορε΄ς την ημέρα κάθε ήπειρος θα κατακλυζόταν από τα νερά και τότε τα βουνά γήγορα θα είχαν εξαφανιστεί.
Τύχη ¨η σύμπτωσης, η κάποιος τα διευθύνει; Εάν η ατμόσφαιρα ήταν ακόμη λεπτότερη, μερικοί από τους διάττοντες αστέρες που τώρα κατά εκατομμύρια εξαιρώνονται (καίγονται κάθε ημέρα μακρυά μας, θα έπεφταν επάνω στη γη δημιουργώντας παντού πυρκαϊες. Οι διάττοντες αστέρες είναι συνήθως μερικά γραμμάρια ύλης (που προέ΄ρχονται από κομήτες) προστρίβονται στην ατμόσφαιρα και την νύκτα στον ουρανό φαίνονται σα φωτεινή γραμμή λάμπουσα για λίγο. Σε μια νύκτα πέφτουν δεκάδες χιλιάδες διάττοντες κατά τους αστρονόμους.
Κα σε ΄να χρόνο κάπου 100-δισεκατομύρια
Έχω λίγα ακόμη αλλά χρειάζουμε ανάπαυλα στα μάτια
Χάρης ο φιλος σας