Λέω να πάρω το κινητό το Erricson που αντέχει σε μεγάλες θερμοκρασίες γιατί δεν ξέρω ακόμα που θα πάω ........Dirfys έγραψε:θα σου αφηνουν μηνυματα στον τηλ/τη και θα τα ακουσεις μετα...lovethink έγραψε:Οταν πεθάνω βάλτε με μου το κινητό στο μνήμα
Μα πάνω πάνω θάψτε με , γιατί δεν θα΄χω σήμα![]()
![]()
![]()
Είστε Υπέρ ή Κατά του Χωρισμού Εκκλησίας Κράτους ?
Συντονιστής: Συντονιστές
Καλή Σαρακοστή
Γιάννη αυτό που λές είναι μια τραγική αλήθεια που την έζησα πρόσφατα. Ενώ είναι μια ύψιστη πράξη αγάπης έχει γίνει ταμπού !!! Αλλοίωση των καιρών και αυτή . Εχουμε κατορθώσει την λέξη "θάνατος" να την αποβάλλουμε από το καθημερινό μας λεξιλόγιο .YiaVi έγραψε:Αλλά φταίει και ο κόσμος που, μπορεί να αφήνει τον ετοιμοθάνατο συγγενή ή σύντροφό του να πεθάνει ανέτοιμος, ανεξομολόγητος και ακοινώνητος, γιατί τάχα δεν κάνει να τον στενοχωρήσουμε (λες και δεν θα πεθάνει!), αλλά μετά και στεφάνι του κάνει και πληρώνει για δεσπότη στην κηδεία να διαβάσει την "ειδική" συγχωρητική ευχή, με το αζημίωτο. Λες και η ευχή του δεσπότη θα βοηθήσει την ψυχή του μακαρίτη...
Ποιός εγώ ? να πεθάνω ?
Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να το κάνω ειδική παραγγελία στους δικούς μου να μου φέρουν εξομολόγο στα τελευταία μου .
Αλλά θα το κάνουν όμως?
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εγώ πάντως σκέφτομαι το θάνατό μου και αυτό γιατί έτσι και πεθάνω εκτός από μένα που ένας Θεός ξέρει αν θα σωθώ θα πληγώσω και όσους με αγαπούν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Τρί Ιαν 30, 2007 1:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλή Σαρακοστή
τοτε να φροντισεις να εισαι ενταξει με την συνειδηση σου...
ελα ντε ..δεν το αφηνες για μετα τις 4,30??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dirfys την Τρί Ιαν 30, 2007 1:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κακούργα με πρόλαβες ενώ το άλλαξαDirfys έγραψε:
τοτε να φροντισεις να εισαι ενταξει με την συνειδηση σου...
Τι σχέση έχει η συνείδησή μου με αυτό που είπα και έσβυσα και εσύ το έβαλες στο reply ? :p
Σβύστο και σύ γιατί όπως είπε και ο ποιητής "Είναι νωρίς ακόμα μες στο κόσμο αυτό αγάπη μου να μιλάμε για σένα και μένα"
Καλή Σαρακοστή
Πρέπει να ενημερωθούν και τα τελώνιαvfilip έγραψε:να μην ξεχάσουμε να πάρουμε κ το laptop μαζί μας . Κόλαση χωρίς ιντερνετ δε λέει
Μετά από αυτά τις λαιμαργίας , καλωπισμού , ξέρω γω τι άλλο , στο τέλος θα υπάρχει και ένα new entry
- Ποιός είσαι εσύ καλέ ?
- Εγώ είμαι το τελώνιο της τεχνολογίας , λάπτοπ κινητά palmtop cd - dvd
- Πόσο τα'χεις ?
- Δε τα πουλάω ρε βλάκα , θα σε κρίνω για αυτά
- ΑΑΑΑΑΑΑ
Καλή Σαρακοστή
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misha την Τρί Ιαν 30, 2007 1:40 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.