Γνωρίζετε, σεβαστοί Πατέρες, καλύτερα από εμάς τις αντορθόδοξες και βλάσφημες ενέργειες, δηλώσεις και αποφάσεις του Οικουμενικού Πατριάρχου και άλλων προκαθημένων και επισκόπων, που συνιστούν κραυγαλέα και εμφανή – γυμνή τη κεφαλή- αποδοχή και διδαχή της παναιρέσεως του Οικουμενισμού, της μεγαλύτερης εκκλησιολογικής αιρέσεως όλων των εποχών, που αθετεί την μοναδικότητα της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας και την ταυτίζει με τις αιρέσεις, των οποίων δέχεται τα μυστήρια ως έχοντα και μεταδίδοντα αγιαστική και σώζουσα Χάρη. Εκτός της αναγνωρίσεως του Βαπτίσματος των Παπικών και Λουθηριανών έχουμε και μετοχή στο κοινό ποτήριο με τους Μονοφυσίτες, και σε πολλές περιπτώσεις με τους Παπικούς στις Κυκλάδες και στη Διασπορά.
για να μη ξεχνιομαστε με τις προσωπικές επιθεσεις οι οποιες δε με χαλανε καθολου...
οι κελλιωτες αγιορείτες μιλουν και ζητουν έργα....
για να μην αποπροσανατολιζουμε το θεμα της συζητησης στο παρον ποστ.
όσοι παρεξηγουνται από τους χαρακτηρισμους ας απευθυνθουν στους πολλους υπογραφοντες το κειμενο αυτο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misha την Τρί Ιαν 30, 2007 5:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν κακός 'χριστιανός' που είμαι πρέπει να σου ζητήσω συγγνώμη και εσυ σαν καλός χριστιανός που είσαι πρέπει να μου ζητήσεις ευχαριστώ για την αρνητική διαφήμηση που σου κάνω.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΡΙΑ....
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ?
ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ?
ΜΗΠΩΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ?
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ...
ΕΠΙΕΙΚΩΣ .....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΙΟ.... ΟΡΘΟΔΟΞΟ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ
ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΙΩΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ....
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΡΑΣΣΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ....
ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΦΩΤΙΣΗ ΣΟΦΙΑ ΣΥΝΕΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΣ.
Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ,Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΜΝΗ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΜΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΙ ....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΒΟΛΙΚΑ....ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ!!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΕ
ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.....ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ?
ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΩΝ)
ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ ( ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ MISHA , ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ (ΑΡΝΗΤΙΚΗ) ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ....!!!!
ELEHSON έγραψε:ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΡΙΑ....
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ?
ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ?
ΜΗΠΩΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ?
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ...
ΕΠΙΕΙΚΩΣ .....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΙΟ.... ΟΡΘΟΔΟΞΟ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ
ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΙΩΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ....
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΡΑΣΣΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ....
ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΦΩΤΙΣΗ ΣΟΦΙΑ ΣΥΝΕΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΣ.
Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ,Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΜΝΗ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΜΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΙ ....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΒΟΛΙΚΑ....ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ!!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΕ
ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.....ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ?
ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΩΝ)
ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ ( ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELEHSON έγραψε:
ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.....
Σύμφωνα με τον Χαρισματούχο Αγιορείτη Γέροντα Παΐσιο, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός εννοεί εκείνο τον συγκεκριμένο Πάπα που θα ζει στην εποχή τού αντιχρίστου. Σύμφωνα με τον Γέροντα Παΐσιο, εκείνος ο Πάπας, θα είναι το «δεξί χέρι» τού αντιχρίστου.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
η ψηφοφορια φαινεται στο πανω μερος της σελιδας του θεματος..χρειαζεται να κανεις εγγραφη για να μπορεσεις να ψηφισεις,δλδ να εισαι in στο φορουμ με το νικ σου.
αυτο μήπως και διορθωσεις τους χαλασμενους σου λογισμους που σε οδηγουν απο
σε
και από συκοφαντία σε συκοφαντία...."ταπεινε" "αγιορειτη" που σε νοιαζει το "ακατάκριτο" και καλά....