Χωρισμος
Συντονιστής: Συντονιστές
-
ekpaideytikos
- Συστηματικός Αποστολέας

Χωρίς πλάκα άλλωστε δεν το σηκώνει και το θέμα. Είναι πολύ δύσκολο βγαίνοντας από μία σχέση να θέλεις γρήγορα να την αντικαταστήσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι ή θα βρεις κάτι παρόμοιο ή το άλλο άκρο. Και τα δύο μάλλον άσχημα και σπασμωδικά. Οι κινήσεις μετά από ένα χωρισμό πρέπει να είναι πολύ μετρημένες . Και προπαντος χρειαζόμαστε χρόνο για να αποστασιοποιηθούμε από τις καταστάσεις,για να αποφασίσουμε με καθαρό μυαλό.
Re: Χωρισμος
Πηγαινέ με όπου θέλεις Ταξιτζήηηηηη μαύρες ώρες και πικρές περνάω
Πριν από λίγο χώρισα δεν έχω που να πάω
Κεντρική ιδέα
Το σπίτι που μένετε να το έχετε γραμμένο και στα δύο ονόματα μη βρεθείτε καμμιά μέρα στο δρόμο να ψάχνετε για σπίτι
Επίσης δύο λογαριασμούς στη τράπεζα ΚΑΙ ένα κοινό
ΟΧΙ μόνο ένα κοινό ή ακόμα χειρότερα τη παλιά εποχή ( και σήμερα μη σου πω ) που τα γράφει η σύζυγος όλα στο όνομα του άντρα της !!!! ( απαπαπαπά )
ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ? Χωρίζεις ? άντε βρε μη σκας
Χαμογέλα :)
Η μοναξιά δεν είναι ταυτόσιμη ούτε με το χωρισμό ούτε με τη σχέση
Ξέρεις πόσοι νιώθουν μόνοι τους μέσα σε μια σχέση ? ακόμα χειρότερα δηλαδή
ΣΗΜΑΣΙΑ έχει όταν χωρίζει ο άνθρωπος να χωρίζει σαν φίλος αγαπημένος
Κεντρική ιδέα
Το σπίτι που μένετε να το έχετε γραμμένο και στα δύο ονόματα μη βρεθείτε καμμιά μέρα στο δρόμο να ψάχνετε για σπίτι
Επίσης δύο λογαριασμούς στη τράπεζα ΚΑΙ ένα κοινό
ΟΧΙ μόνο ένα κοινό ή ακόμα χειρότερα τη παλιά εποχή ( και σήμερα μη σου πω ) που τα γράφει η σύζυγος όλα στο όνομα του άντρα της !!!! ( απαπαπαπά )
ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ? Χωρίζεις ? άντε βρε μη σκας
Χαμογέλα :)
Η μοναξιά δεν είναι ταυτόσιμη ούτε με το χωρισμό ούτε με τη σχέση
Ξέρεις πόσοι νιώθουν μόνοι τους μέσα σε μια σχέση ? ακόμα χειρότερα δηλαδή
ΣΗΜΑΣΙΑ έχει όταν χωρίζει ο άνθρωπος να χωρίζει σαν φίλος αγαπημένος
Καλή Σαρακοστή
Δεν έχω χωρίσει ποτέ μέχρι σήμερα ( κουφό ) έτυχε η πρώτη μου σχέση να κρατάει χρόνια ( αυτή η κολώνια που λένε )ekpaideytikos έγραψε:Χωρίς πλάκα άλλωστε δεν το σηκώνει και το θέμα. Είναι πολύ δύσκολο βγαίνοντας από μία σχέση να θέλεις γρήγορα να την αντικαταστήσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι ή θα βρεις κάτι παρόμοιο ή το άλλο άκρο. Και τα δύο μάλλον άσχημα και σπασμωδικά. Οι κινήσεις μετά από ένα χωρισμό πρέπει να είναι πολύ μετρημένες . Και προπαντος χρειαζόμαστε χρόνο για να αποστασιοποιηθούμε από τις καταστάσεις,για να αποφασίσουμε με καθαρό μυαλό.
Εχω προσπαθήσει να σκεφτώ πως θα είναι αν χώριζα και νομίζω ότι φεύγει η γη κάτω από τα πόδια μου
Οταν ζεις ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ σαν ΕΝΑΣ άνθρωπος μαθαίνεις να ζεις για δύο
Σήμερα που έχω σχέση απορώ πως πριν μπορούσα να μαγειρεύω καλά φαγητά πχ μόνο για μένα
Τώρα το βρίσκω μάταιο
Νομίζω πως αν χώριζα δεν θα είχε νόημα να φτιάξω ποτέ ένα ωραίο φαγητό μόνο για μένα , να πάω για ψώνια μόνος μου , να πάρω κάτι για το σπίτι για να το χαρώ μόνος μου . Δεν μπορώ να χαρώ κάτι μόνος μου , δεν με γεμίζει η χαρά μου . Εχω μάθει να ζω σαν να είμαι δύο άνθρωποι σε ένα σώμα σε μια ψυχή
Μια τέτοια κατάσταση είναι δίκοπο μαχαίρι
Από τη μια είναι κατά εμέ ο πιο σωστός τρόπος να αγαπάς από την άλλη έτσι και χωρίσεις πρέπει να μαζέψεις τα παλιά σου κομμάτια και να ξαναγίνεις ένας άνθρωπος παρόλο που χάνεις το άλλο σου μισό
Σημασία όμως έχει και το πότε χωρίζεις και το πως χωρίζεις
Το θεωρώ πανέμορφο να χωρίζεις από κοινού από το να περιμένεις να φθαρεί η σχέση τόσο πολύ ώστε ο ένας να μην αντέχει στα μάτια του τον άλλον
Το κακό με τους άντρες είναι ότι έτσι και αγαπήσουν αγάπησαν και δεν ξεκολάνε εύκολα
Σε αντίθεση με τις γυναίκες που ενώ έχουν τόση ευαισθησία έχουν ταυτόχρονα και δυναμισμό επαναστατικό μέσα τους που νομίζω ότι βγαίνουν πιο νικήτριες από ένα χωρισμό
Ισως επειδή ένας φαλοκράτης άντρας δεν μπορεί να σταθεί μόνος του γιατί δεν έχει μάθει έτσι μιας και όλα τα είχε πχ έτοιμα
Ετσι αυτό το είδος άντρα το σημερινό το λεγόμενο metrosexual δίνει στον άντρα πιο πολλά εφόδια να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια αρνητική εμπειρία
Εχω πιάσει τον εαυτό μου να θεωρεί αδιανόητο το να βλέπει δύο ανθρώπους που πριν αγαπιόντουσαν τρελλά να τρέχουν μετά στα δικαστήρια
Που πήγε η αγάπη ? τι αγάπη ήταν αυτή αν έχει τέτοιο τέλος ?
Είμαι τόσο ηλίθια ρομαντικός που νομίζω πως έτσι και αγαπήσεις δεν παύεις ποτέ να αγαπάς αλλιώς έτσι και πάψεις δεν αγάπησες ποτέ
Ισως η ίδια η ζωή μου διδάξει άλλα πράγματα μια μέρα πράγμα που αντεύχομαι φυσικά
Η αγάπη όμως και η σχέση είναι πόνος από τη φύση της
Είναι έγνοια και ανησυχία
Αν δεν έχεις σχέση και είσαι μόνος τουλάχιστον ανησυχείς και παλεύεις μόνο για σένα
Οταν όμως έχεις σχέση και άνθρωπο δίπλα σου ανησυχείς για δύο
Υπάρχει κάτι όμως που ισχύει , τουλάχιστον αυτό η ζωή έχει αποδείξει πολλές φορές
Ερχετε μια μέρα που γνωρίζεις έναν άνθρωπο άλλο και λες "ευτυχώς που είχα χωρίσει τότε γιατί δεν θα γνώριζα εσένα"
Θεωρώ πως τους πάντες μπορούμε να αγαπήσουμε
Αυτή η διεκδίκηση η προσωπική της αγάπης με αγχώνει γιατί όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να μας γεμίζουν και να τους γεμίζουμε με συναισθήματα αγάπης
Κάποτε ένας ψυχολόγος είχε γράψει σε ένα φόρουμ ότι είναι σταυρός να πρέπει να κάνεις έρωτα με τη κόλασή σου . Κάπως έτσι
Θέλοντας να πει πως και οι παντρεμένοι αν δεν τα πάνε καλά επικοινωνιακά ψυχολογικά κτλπ αυτό το όμορφο του έρωτα γίνετε ανάγκη απλή και πιέζεσε να κάνεις έρωτα με αυτό που σου χαλάει τη ζωή
Είναι αλήθεια τραγικά βίαιο
Αρα θυσία ή ειλικρίνεια ?
Ξέρω
Θυσία θα μου πείτε
Οι περισσότεροι από εδώ υποστηρίζετε τους νόμους χωρίς τον παράγοντα καρδιά
Παράδειγμα , παλαιότερο θέμα περί κακοποίησης γυναικών που υπερασπιστήκατε ότι η σωστή γυναίκα πρέπει να κάτσει να τρώει ξύλο γιατί αν χωρίσει είναι αμαρτία
Κάτω από αυτή τη βάση λοιπόν είναι κουφό να περιμένει ψυχολογική βοήθεια κάποιος που πρόκειται να χωρίσει
Φοβάμαι ότι ήδη την γνωρίζω την απάντηση είτε του Πατηρ Αντώνιου αν απαντήσει είτε κάποιων από εδώ
"Μην χωρίσεις είναι αμαρτία"
Οπότε κάτσε σε μια σχέση δυστυχίας , πόνου και θλίψης
Δεν ξέρω τελικά τι είναι μεγαλύτερη αμαρτία
Ο βιασμός της ψυχής μας από εμάς ή ο βιασμός της ψυχής μας από άλλους
ο Παράγοντας Θεός είναι άλλη υπόθεση προσωπική πάντα
Καλή Σαρακοστή
Kρυβε λογια... :Dlovethink έγραψε:Πηγαινέ με όπου θέλεις Ταξιτζήηηηηη μαύρες ώρες και πικρές περνάω
Φτου σου βρεNIKOSZ έγραψε:Kρυβε λογια... :Dlovethink έγραψε:Πηγαινέ με όπου θέλεις Ταξιτζήηηηηη μαύρες ώρες και πικρές περνάω
Σου άνοιξα τη καρδιά μου τόσα έγραψα και μόνο το Διονυσίου σχολίασες ?
Καλή Σαρακοστή
Συγνωμη Μνο μου,καταρχην σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και σενα προσωπικα αλλα αυτο το τραγουδι για οσους με εχουν γνωρισει προσωπικα φερνει στο κιτρινο καραβι της ασφαλτου που σαν αλλος καπετανιος κυβερναω περιπου 10 χρονια!lovethink έγραψε:Φτου σου βρε
Σου άνοιξα τη καρδιά μου τόσα έγραψα και μόνο το Διονυσίου σχολίασες ?
Να'σαι καλα!
Παντως διαβασα οτι και σε αυτη τη συναντηση ( των Αθηνων ) θα λειπεις για ακομη μια φορα και αυτο με λυπει ιδιαιτερα μιας και θα ηθελα να σε γνωρισω αφου τοσο καιρο σε διαβαζω και εχουμε πει και 2-3 κουβεντες!
Περιμενω ν'αλλαξεις γνωμη και οτι και αν εγινε με τον Μιχαλη ( δεν ξερω τι ) ειναι πιστευω καλοπροαιρετο,
Ειναι κριμα να μην ερθεις και αυτη τη φορα
Νίκο μου σε ευχαριστώ , αλλά δε βρίσκω ταξίNIKOSZ έγραψε:Συγνωμη Μνο μου,καταρχην σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και σενα προσωπικα αλλα αυτο το τραγουδι για οσους με εχουν γνωρισει προσωπικα φερνει στο κιτρινο καραβι της ασφαλτου που σαν αλλος καπετανιος κυβερναω περιπου 10 χρονια!lovethink έγραψε:Φτου σου βρε
Σου άνοιξα τη καρδιά μου τόσα έγραψα και μόνο το Διονυσίου σχολίασες ?![]()
![]()
Να'σαι καλα!
Παντως διαβασα οτι και σε αυτη τη συναντηση ( των Αθηνων ) θα λειπεις για ακομη μια φορα και αυτο με λυπει ιδιαιτερα μιας και θα ηθελα να σε γνωρισω αφου τοσο καιρο σε διαβαζω και εχουμε πει και 2-3 κουβεντες!
Περιμενω ν'αλλαξεις γνωμη και οτι και αν εγινε με τον Μιχαλη ( δεν ξερω τι ) ειναι πιστευω καλοπροαιρετο,
Ειναι κριμα να μην ερθεις και αυτη τη φορα
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μετά το σημερινό να έρθω ούτε για αστείο
Ξέρεις , εκεί που σε φτύνουν και σε κλωτσάνε πας μια πας δύο , πας παρακαλετά , πας ελπίζοντας , ε .... έχουμε και λίγη αξιοπρέπεια ε ?
Καλή Σαρακοστή