Πρέπει κατόπιν προσευχής να σκεφτούμε φρόνιμα και να δράσουμε.
Αποτελέσματα μπορούν να υπάρξουν. Στο site
http://www.unborn.gr όποιος ψάξει θα δει ότι η δράση τους έχει φέρει πραγματικό αποτέλεσμα.Δείτε:
http://www.unborn.gr/unborn1/unborn/ind ... 05,0,0,1,0
Και ας μην ξεχνάμε ότι και ένα παιδάκι να γλιτώσουμε όπως και τους εμπλεκόμενους από το ψυχικό δηλητήριο είναι σπουδαίο αποτέλεσμα.Άλλωστε η ενημέρωση είναι σημαντική όπως έχουν ήδη πολλοί αναφέρει.
Σε πόσα σχολεία μας ενημερώθηκαν τα παιδιά;Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τι λένε;Ας μην πω τίποτα.Κάποιοι μπορεί να θυμούνται περιστατικά από διάφορα κανάλια. Και οι προσπάθειες του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού δεν υποστηρίχθηκαν από το ΕΣΡ, τουλάχιστον μία φορά, που θεώρησε ότι τα μηνύματα δεν πρέπει να προβληθούν ως κοινωνικά δηλαδή δωρεάν.Ευτυχώς κάποιοι όπως ο Πρόεδρος του ΕΣΡ ήταν υπέρ αλλά ήταν μειοψηφία.
Οι υπογραφές απόλυτα αξιόπιστες ηλεκτρονικά δεν είναι ποτέ. Πάντως το petitiononline έχει σχετική αξιοπιστία και υπάρχουν και άλλοι που το έχουν θέσει το θέμα, ίσως όχι ακριβώς όπως εμείς σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις.Νομίζω ότι ο φορέας της συλλογής εξαρτάται από το που θα τα πάμε και ποιος είναι ο στόχος μας.
Πάντως, για να ξέρουμε και τι φταίει και να αντιδράσουμε αναλόγως, τα συμφέροντα δεν είναι δυστυχώς μόνο από γιατρούς και εταιρείες. Είναι, σκέψη μου είναι, δεν ξέρω κι εγώ σίγουρα, και από κάποιους που θέλουν οι άνθρωποι να λειτουργούν προγραμματισμένα σα ρομπότ, για να καρπώνονται αυτοί το όφελος. Με οποιοδήποτε κόστος. Όπως οι άρχοντες στη Σπάρτη με τον Καιάδα, έτσι και τώρα. Έχω διαβάσει σε 2 βιβλία, κοινωνιολογίας το ένα και το άλλο παρεμφερές ότι οι εκτρώσεις είναι μέσο για τη συγκράτηση του πληθυσμού και ότι έτσι θα πηγαίνουν καλά τα πράγματα και φαντάζεστε το σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Γι' αυτό λέω ότι κάποια κέντρα τις προωθούν, σε συνδυασμό με τη στάση των καναλιών και όλοι υποπτευόμαστε ότι η τηλεόραση είναι μέσο προπαγάνδας όπως και κάποια βιβλία ενίοτε.Δυστυχώς το ένα από τα δύο ήταν μάλιστα το σύγγραμα σε μάθημα κοινωνιολογίας σε δημόσιο πανεπιστήμιο στην Αθήνα.
Τώρα όσο για τα περί κηδείας, η πιο απλή απάντηση που σκέφτομαι, και ο πατέρας Αντώνιος που ξέρει μπορεί να πει τεκμηριωμένα, είναι ότι πώς θα κηδευτούν αφού δεν είναι βαπτισμένα;Άρα δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Από εκεί και πέρα, ας σκεφτούμε τι είναι το καλύτερο και οι υπογραφές ας είναι επώνυμες, δεν πρέπει να φοβόμαστε καθόλου σε τέτοιες περιπτώσεις, ας μάθουν κάποιοι τι πιστεύουμε. Και καλό θα ήταν να συντονιστούμε με το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού.