"Δημοψήφισμα κατά των εκτρώσεων"... ξεκίνησε!!!

Αρχείο Ερωτημάτων προς π. Αντώνιο

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

Απάντηση

Ο αγώνας ΚΑΤΑ των εκτρώσεων πιστεύω ότι:

επιβάλλεται να εντατικοποιηθεί
157
90%
είναι πλέον χαμένη υπόθεση
3
2%
είναι χωρίς νόημα και ουσία
4
2%
αμφιβάλλω αν θα δώσει αποτελέσματα
10
6%

Σύνολο ψήφων: 174

maria78
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από maria78 »

Καλά μιλάτε σοβαρά;Θεωρείτε την έκτρωση μετά από βιασμό πράξη εγκληματική;
Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουμε όλοι,στην πράξη υστερούμε.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

maria78 έγραψε:Καλά μιλάτε σοβαρά;Θεωρείτε την έκτρωση μετά από βιασμό πράξη εγκληματική;
Δίκιο έχεις!!! Το παιδί φταίει. Αυτο πρέπει να θανατωθεί γιατί πήγε και εγκαταστάθηκε εκεί μέσα χωρίς να ρωτήσει κανέναν!!!
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Νίκο ξέρεις τι λέω; Μιας και άνοιξα νέο θέμα ειδικά για άρθρα που έχουν σχέση με τις εκτρώσεις να κάνεις copy/paste το τεράστιο άρθρο που έβαλες πριν σε εκείνο το θέμα και να το σβήσεις από δω ώστε να είναι όλα μαζί μαζεμένα.

Συμφωνείς;

http://athos.edo.gr/modules.php?name=Fo ... pic&t=2794
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Και όμως !
Το στυγνό και απροκάλυπτο έγκλημα, έχει ονομαστεί «πρόοδος» και «ελευθερία αυτοδιάθεσης τών γυναικών». Ίσως με αυτές τις πραγματικά ανατριχιαστικές εικόνες, κάποιες υπνωμένες συνειδήσεις ξυπνήσουν απότομα.
Γιατί να σκεπτόμαστε μόνο την μία πλευρά ( όσων έκαναν ήδη έκτρωση, που πιθανώς στενοχωριούνται ) και να μην σκεπτόμαστε και τα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΔΙΚOYΜΕΝΑ και ΑΓΡΙΩΣ ΣΦΑΓΙΑZOMENA βρέφη ; Αυτά δεν έχουν δικαιώματα στην ζωή ; Δικαιώματα έχουν μόνο οι δήθεν «έξυπνοι» ζωντανοί ;
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

maria78 έγραψε:Καλά μιλάτε σοβαρά;Θεωρείτε την έκτρωση μετά από βιασμό πράξη εγκληματική;
Φαίνεται ότι έχεις δημιουργήσει μία ΔΙΚΗ ΣΟΥ «ΗΘΙΚΗ».
Αυτή η «ηθική» όμως, επειδή είναι δικής σου επινόησης, δεν μάς ενδιαφέρει.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Iosif έγραψε:Αυτή η «ηθική» όμως, επειδή είναι δικής σου επινόησης, δεν μάς ενδιαφέρει.
Εγώ πιστεύω ότι είναι ένας συναισθηματικός άνθρωπος. Και ακριβώς γι' αυτό σκέφτηκε την καημένη την γυναικα (και με το δίκιο της εδώ που τα λέμε).

Απλά αυτή η θεωρία είναι ΚΟΣΜΙΚΗ και όχι θεϊκή. Το παιδί είναι άνθρωπος από τότε που συλλαμβάνεται. Αν λοιπόν η -αθώα λόγο βιασμού- γυναίκα έχει δικαίωμα να ξεπεράσει το σοκ που πέρασε (πολύ λογικά) τότε γιατί δεν έχει δικαίωμα και το παιδί ΠΟΥ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ να ξεπεράσει και αυτό το σοκ της σύλληψης του με μια ωραία γέννα που θα φέρει την ελπίδα στην γυναίκα όταν θα το πάρει στην αγκαλιά της 9 μήνες αργότερα; Ο συναισθηματισμός φανερώνει μία ευαίσθητη ψυχή -και μπράβο σου Μαρία- αλλά μην είμαστε μονοπλευροί. Έχει δικαίωμα ο ένας και δεν έχει ο άλλος; Είναι πολύ εγωιστικό αυτό.... Και έπειτα ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε την βούληση του Θεού όταν μας στέλνει αυτό το δώρο;
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

Iosif έγραψε:
Φαίνεται ότι έχεις δημιουργήσει μία ΔΙΚΗ ΣΟΥ «ΗΘΙΚΗ».
Αυτή η «ηθική» όμως, επειδή είναι δικής σου επινόησης, δεν μάς ενδιαφέρει.
Φίλε Iosif μην παίρνεις τον οδοστρωτήρα και κοιτάς να τα κάνεις όλα ίσα!

Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε αυτό που θέλει να πει η maria78.

Η έκτρωση είναι δολοφονία πάει και τελείωσε, όμως από εκεί και μετά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δούμε και να συζητήσουμε.

Εσύ προσωπικά, τι θα έλεγες σε ένα κορίτσι το οποίο βιάστηκε, έμεινε έγκυος και το οποίο δεν είναι και σε κατάσταση θέωσης για να αποδεχτεί το γεγονός και τις συνέπειές του;

Είναι όλα τόσο απλά;

Η στάση αυτή που υπάρχει σε πολλούς που ασχολούνται με τα εκκλησιαστικά θέματα με έκανε πάντα έξω φρενών και πιστεύω πως είναι αιτία που η πλειοψηφία του κόσμου είναι μακρυά από την εκκλησία.
Εάν δεν μπρούμε να συνδιαλλαγούμε με τα ερωτήματα και τις πραγματικές αγωνίες όσων δεν είναι κοντά στην εκκλησία και επαναλαμβάνουμε ξερά μερικές εκατοντάδες "πρέπει" το παιχνίδι είναι χαμένο...
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Η λογική σου αγαπητέ, είναι πραγματικά περίεργη και ακατανόητη σε εμένα.
Τι θέλεις να συζητήσουμε ; Για μία πιθανή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ενός ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ εμβρύου ;
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

Iosif έγραψε:Η λογική σου αγαπητέ, είναι πραγματικά περίεργη και ακατανόητη σε εμένα.
Τι θέλεις να συζητήσουμε ; Για μία πιθανή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ενός ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ εμβρύου ;
Όχι!
Την δολοφονία της ακροάσεως του άλλου και την επιμονή σε έναν ξύλινο τρόπο διαλόγου χωρίς να προσπαθούμε να μπούμε στην θέση του άλλου!
...Πραγματικά, η μεγαλύτερη αρετή τελικά είναι η διάκριση. 8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος filtor την Τρί Φεβ 06, 2007 11:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχείο Ερωτημάτων προς π. Αντώνιο”