Νέο είδος παιδιών

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

michalisorfanos
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από michalisorfanos »

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ,ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ,Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ,
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!
profitikos
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από profitikos »

raxil έγραψε:Aγαπητέ προφητικέ .Ευτυχώς οι θετοί γονείς είναι ακόμη νέοι σχετικά .τα δε άλλα παιδιά το λατρεύουν και ενσυνείδητα το ανατρέφουν .
Τώρα για την μέριμνα της πολιτείας επειδή ούτε η ανατροφή μου ούτε ο χώρος μου επιτρέπουν να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες περιγραφές αλλά και σχετικούς χαρακτηρισμούς , άνοιξε την τηλεόραση, δες το ΠΙΚΠΑ βούλας και άλλα ιδρύματα και βγάλε συμπεράσματα μόνος σου .
Η πολιτεία έχει δημιουργήσει τον καιάδα της αδιαφορίας της του ςπετάει όλους μέσα και ησυχάζει .Εντάξιει υπάρχουν και μερικές κορώνες δήθεν ενδιαφέροντος αλλά μετά ...... όταν τα φώτα της δημοσιότητας σβύσουν το σκοτάδι τους καταπινει όλους .
Μιλάτε για το σήμερα. Μιλώ για το μέλλον. Επειδή έχω υπ' όψιν περιπτώσεις παιδιών με νοητικά προβλήματα που όσο ζούσε η μάνα τους ή όσο ήταν υγιής και δεν είχε και η ίδια ανάγκη φροντίδας, τα φρόντιζε με αγάπη. Και τ' αδέλφια τους τα αγαπούσαν. Αλλά τα αδέλφια κάποτε έκαναν δικές τους οικογένειες και έμεινε η μάνα. Όταν πέθανε τα παιδιά αυτά που είχαν ενηλικιωθεί εν τω μεταξύ, τ' αδέλφια τους δεν μπορούσαν να τα φροντίζουν. Κατέληξαν σε ιδρύματα σαν αυτά που περιγράφεις. Ξέρω τέσσερις τέτοιες περιπτώσεις γνωστών μου ανθρώπων. Και οι τέσσερις είχαν το ίδιο αποτέλεσμα. Οι δύο μάλιστα κατέληξαν στη Λέρο. Εκείνη τη φρικτή. Δυστυχώς τα ιδρύματα δεν είναι όπως θά έπρεπε. Αλλά δεν υπάρχει και άλλη λύση. Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις που όπως πάντα απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Μακάρι να ήταν αλλιώς.
ο Θεός κριτής δίκαιος καί ισχυρός και μακρόθυμος και μη οργήν επάγων καθ' εκάστην ημέραν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”