Μήπως ο Iosif τα έχει διαβάσει όοοολα αυτά, έχει ασχοληθεί με αυτά, τα έχει σιχαθεί αυτά, και κατάλαβε ότι είναι μάταια και γι' αυτό αποφάσισε να τα παρατήσει; Και μας συμβουλεύει για να μην χάσουμε τον χρόνο της ζωή μας τσάμπα; Εγώ αυτό νομίζω ότι κάνει.lovethink έγραψε:Αλλά ιδεοψυχακαταναγκασμός είναι η πίστη εκείνη που σε κάνει να φοβάσαι να ακούσεις ότιδήποτε άλλο να μην ανοίγεις ένα βιβλίο μη τυχόν πας στη κόλαση , να μην βλέπεις ένα ντοκυμανταίρ μη τυχόν πας στη κόλαση κτλπ
Προσωπικά ξέρεις τι αντιλαμβάνομαι; Ότι όοοοολα τα πράγματα που κάνει ο άνθρωπος στον κόσμο είναι μάταια. Μ-Α-Τ-Α-Ι-Α!!! Τίποτα δεν αξίζει! Τώρα θα μου πεις "Εσύ τι μιλάς; Δεν τα κάνεις αυτά;" Δυστυχώς τα κάνω! Αλλά από την άλλη, υπάρχει το "ευτυχώς" γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο ποιο πολύ τα αποστρέφομαι. Κάτι που δεν θα μπορούσα να κάνω αν δεν τα ήξερα. Έτσι καταλαβαίνω αυτό που λες "μάθε" μιας και ακόμα σαν μικρότερος μου (είμαι 30... νομίζω ότι σε περνάω καμιά 5ετία αν θυμάμαι καλά την ηλικία σου) έχεις κατορθώσει να ξεκκολήσεις ανάλογα με την ηλικία σου. Τι στοίχημα πας όμως ότι μέσα στην επόμενη 5ετία θα τα έχεις σιχαθεί και εσύ;
Το κακό είναι όμως ότι σε μια 5ετία δεν θα θυμάσαι πως ήταν ο εαυτός σου πριν 5 χρόνια (εγώ δεν πολύθυμάμαι