Tο ευαγγέλιο του Ιούδα

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

lovethink έγραψε:Αλλά ιδεοψυχακαταναγκασμός είναι η πίστη εκείνη που σε κάνει να φοβάσαι να ακούσεις ότιδήποτε άλλο να μην ανοίγεις ένα βιβλίο μη τυχόν πας στη κόλαση , να μην βλέπεις ένα ντοκυμανταίρ μη τυχόν πας στη κόλαση κτλπ
Μήπως ο Iosif τα έχει διαβάσει όοοολα αυτά, έχει ασχοληθεί με αυτά, τα έχει σιχαθεί αυτά, και κατάλαβε ότι είναι μάταια και γι' αυτό αποφάσισε να τα παρατήσει; Και μας συμβουλεύει για να μην χάσουμε τον χρόνο της ζωή μας τσάμπα; Εγώ αυτό νομίζω ότι κάνει. :wink:

Προσωπικά ξέρεις τι αντιλαμβάνομαι; Ότι όοοοολα τα πράγματα που κάνει ο άνθρωπος στον κόσμο είναι μάταια. Μ-Α-Τ-Α-Ι-Α!!! Τίποτα δεν αξίζει! Τώρα θα μου πεις "Εσύ τι μιλάς; Δεν τα κάνεις αυτά;" Δυστυχώς τα κάνω! Αλλά από την άλλη, υπάρχει το "ευτυχώς" γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο ποιο πολύ τα αποστρέφομαι. Κάτι που δεν θα μπορούσα να κάνω αν δεν τα ήξερα. Έτσι καταλαβαίνω αυτό που λες "μάθε" μιας και ακόμα σαν μικρότερος μου (είμαι 30... νομίζω ότι σε περνάω καμιά 5ετία αν θυμάμαι καλά την ηλικία σου) έχεις κατορθώσει να ξεκκολήσεις ανάλογα με την ηλικία σου. Τι στοίχημα πας όμως ότι μέσα στην επόμενη 5ετία θα τα έχεις σιχαθεί και εσύ; :wink:

Το κακό είναι όμως ότι σε μια 5ετία δεν θα θυμάσαι πως ήταν ο εαυτός σου πριν 5 χρόνια (εγώ δεν πολύθυμάμαι :o) ώστε να μπορείς να κάνεις σύγκριση... :?
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Evi_J έγραψε: Τι στοίχημα πας όμως ότι μέσα στην επόμενη 5ετία θα τα έχεις σιχαθεί και εσύ; :wink:
:?
Nα έχω σιχαθεί τι ? ένα ντοκυμανταίρ ? ένα βιβλίο ? μια θεατρική βραδιά ? δεν κατάλαβα
Δεν μπορώ να ζω φανατισμένα
Ο Θεός μας έδωσε μυαλό να έχουμε να κρίνουμε να μη φοβόμαστε
Οχι δεν μπορώ αυτές τις φοβισμένες παρωπίδες ( γενικά μιλάω )
Δεν αρνούμαι Το Θεό με το δω και μια βλακεία ντοκυμανταίρ
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

Παντως βουνο οι βλασφημιες και τα "ιστορικα ντοκυμαντερ"μεσα στην μεγαλη εβδομαδα...το σωσε γινεται...Να πιστευουμε οτι ολα αυτα προερχονται απλα και μονο απο μια ταση για ιστορικη αναζητηση και κερδοσκοπια θα ηταν μεγαλη αφελεια...Οσοι ηρθαν σε μια επαφη,εστω επιφανειακη με καποιους "ερευνητες-ιστορικους" και αλλους βεβαια μεντορες των παραπανω πονηματων ξερουν τι παιζει...
Μακαρι να ηταν απλη αγνοια και απιστια..δεν ειναι...η εστω στις περισσοτερες των περιπτωσεων...
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

αλλα αρκετα...αυτα υπηρχαν και θα υπαρχουν και εμεις τιποτα αλλο δνε μπορουμε να κανουμε παρα μονο να μην τα υποστηριζουμε με παραδακι η τηλεθεαση..να μην χορηγουμε δηλαδη και τις προσπαθειες τους...
Ομως Μεγαλη Εβδομαδα εχουμε τωρα,καλυτερα θα ηταν να δωσουμε την προσοχη μας στο νοημα και στην ασκηση της Μεγαλης Εβδομαδας παρα στις βλασφημιες,γιατι διαφορετικα ειναι σαν να πετυχαν τον στοχο τους...
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

lovethink έγραψε:
Evi_J έγραψε: Τι στοίχημα πας όμως ότι μέσα στην επόμενη 5ετία θα τα έχεις σιχαθεί και εσύ; :wink:
Nα έχω σιχαθεί τι ? ένα ντοκυμανταίρ ? ένα βιβλίο ? μια θεατρική βραδιά ? δεν κατάλαβα
Με δυο λόγια: "Τα του κόσμου". (ε, καλά με 3 λόγια :lol: )
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Evi_J έγραψε:
lovethink έγραψε:
Nαι Ευη μου
Τα του κόσμου
Ο Θεός με γέννησε σε αυτό το κόσμο
Δεν είμαι εξωγήινος
Τα του κόσμου , στον κόσμο ζω δεν ζω στα βουνά
Και θέατρο θα πάω και μουσική θα ακούσω και το βιβλίο μου θα διαβάσω και τα ντοκυμανταίρ μου θα δω
Τα του κόσμου
Δεν θα βάλω σεμέν πάνω στη τηλεόραση
Αμα είμαι μάγκας ας αγιάσω ΜΕ την τηλεόραση
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

lovethink έγραψε:
Evi_J έγραψε:
lovethink έγραψε: Nα έχω σιχαθεί τι ? ένα ντοκυμανταίρ ? ένα βιβλίο ? μια θεατρική βραδιά ? δεν κατάλαβα
Nαι Ευη μου
Τα του κόσμου
Ο Θεός με γέννησε σε αυτό το κόσμο
Δεν είμαι εξωγήινος
Τα του κόσμου , στον κόσμο ζω δεν ζω στα βουνά
Και θέατρο θα πάω και μουσική θα ακούσω και το βιβλίο μου θα διαβάσω και τα ντοκυμανταίρ μου θα δω
Τα του κόσμου
Δεν θα βάλω σεμέν πάνω στη τηλεόραση
Αμα είμαι μάγκας ας αγιάσω ΜΕ την τηλεόραση
Κατάλαβα τι εννοείς. Και ξέρεις κάτι; Νομίζω ότι σε λίγα χρόνια θα καταλάβεις και εσύ αυτό που σου λέω σήμερα. Για την ακρίβεια βάζω στοίχημα ότι θα βγάλεις το ίδιο συμπέρασμα με μένα. Ξέρεις γιατί; Γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι σκεφτόμουν. Το ξέρεις ότι πολλές φορές σκέφτομαι το με ποιο τρόπο θα αντιδράσεις σε κάποιο ποστ και όντως αντιδράς έτσι; Είναι επειδή και εγώ έχω την ίδια νοοτροπία με σένα. Και γι' αυτό πιστεύω ότι θα κερδίσω το στοίχημα και ότι όλα αυτά θα τα σιχαθείς. Ε, καλά μπορεί να κάνω και λίγο λάθος στην χρονολογία αλλά πιστεύω ότι αν όχι σε μια 5ετία, άντε να πω 7ετία. Περισσότερο δεν νομίζω. Μέχρι τότε εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! :wink: Και να προσέχεις. (Την ψυχή σου εννοώ... κυρίως!!)

ΥΓ: Σόρρυ που καθυστέρησα να απαντήσω. Πήγα να διαβάσω πληροφορίες για τον "κύριο" αντίχριστο. Μήπως μάθουμε και τίποτα καινούργιο.... Τελικά μόνο τα ιδια έμαθα.... Φρίκη...
ANGEL
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από ANGEL »

Παιδιά συγνώμη για τη λάθος επιλογή θεματικής ενότητας.Κλεφτά στη δουλειά προσπαθούσα να το στείλω το πρωί και τα έκανα σαλάτα.
Σας ευχαριστώ όλους σας,από όλους πήρα κάτι.Καλό βράδυ. >:D<
DOMINIQUE
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από DOMINIQUE »

Kαι δεύτερο λάθος είχε μπεί πρώτα ο γιός μου και έτσι έγραψα με το δικό του "ονοματάκι". :-O Μάλλον πρέπει να σταματήσω μη τυχόν και τριτώσει η "σαλάτα"που λέγαμε. :wink:
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
mirto
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από mirto »

Aγαπητοί φίλοι, παρεπιπτόντως βρέθηκα στην παρακάτω ιστοσελίδα και σας παραθέτω την πραγματική ιστορία του Ιούδα του Ισκαριώτη όπως την έχουμε παραλάβει από την επίσημη αρχαία χριστιανική παράδοση και από τα ιερά Ευαγγέλια.

http://www.kivotoshelp.gr/Pages/Ioudas.htm
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”