"Αξίζει να το δεις" - Ε, αξίζει σήμερα!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

"Αξίζει να το δεις" - Ε, αξίζει σήμερα!

Δημοσίευση από Evi_J »

Περιμένοντας να τελειώσει το διάλειμα από τους "Άθλιους" που έχει το Mega τώρα (περίπου 17:00 ηώρα) έκανα ένα ζάπινγκ και έπεσε το μάτι μου στον Αντ-1! Και ομολογώ ότι κουφάθηκα να μην πω ότι συγκινήθηκα κιόλας!

Πρώτα από όλα είχε Βυζαντινούς ύμνους!!!! 8O 8O Μια ομάδα ψαλτών έψελνε ύμνους της Μ. Πέμπτης!!

Δεύτερον σε κάποια φάση η κάμερα έδειχνε την Τατιάνα η οποία έψελνε παρακαλώ!! 8O 8O Πολύ λίγο. Μέσα από τα δόντια της!! Όμως για άνθρωπο που όλη την ημέρα ζει μέσα σε αυτό το διεθαρμένο κλίμα που δεν σέβεται τίποτα και που -υποθέτοντας- ότι δεν πηγαίνει στην εκκλησία ομολογώ ότι ένιωσα ένα μικρό θαύμα.

Ακόμα και οι άνθρωποι που δεν ξέρουν, έχουν ψυχή μέσα τους τελικά. Εκείνη την στιγμή ένιωσα σαν να ήθελα να μπορώ να μεταδώσω την ορθοδοξία μας σε όλους του ανθρώπους που δεν την ξέρουν για να καταλάβουν τι χάνουν. Όταν λέει ο pilotos του κόσμου τα κείμενα για ιεραποστολή σε ξένες χώρες -κάτι πολύ δύσκολο για να μην πω ακατόρθωτο- απογοητεύομαι ξέροντας ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν τίποτα για τον Χριστό. Όμως τι ιεραποστολή σε ξένες χώρες; Εδώ στην ιδια μας την χώρα διψάνε για την ελπίδα οι άνθρωποι. Μακάρι να μπορούσαμε να την μεταδώσουμε.... Και μερικοί το κάνουν. Κάτι τέτοιο δίνει δύναμη για μας να συνεχίσουμε.

Θάρρος λοιπόν στα παιδιά που έχουν αυτήν την ιστοσελίδα! Και σε όλους όσους έχουν ορθόδοξες σελίδες. Που μεταδίδουν τα λόγια του Χριστού! Και σε όλα τα μέλη της που προσπαθούν. Και σε αυτούς που δεν είναι μέλη από ατυχία επειδή ακόμα δεν έμαθαν την ύπαρξη των σελίδων αυτών. Και μακάρι να την μάθουν! Και σε αυτούς που δεν είναι ορθόδοξοι. Για να γίνουν! Θάρρος σε όλους για να νικήσουμε τον πόλεμο. Μην πάει χαμένη η ζωή μας....

Ξέρω πολύ στο μελό το έριξα... αλλά έχω συγκινηθεί τώρα. Είδες τι μας κάνει μια Τατιάνα;
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vfilip »

Αγαπητή μου Evi μην ξαφνιάζεσαι .
Ολοι μας θα κριθούμε στο τέλος .
Εως τότε θα πεζέψουν και θα ξεπεζέψουν πολύ από το άλογο της σωτηρίας !!!
Περίμενε κανείς ποτέ ότι ο Ραφαηλίδης και ο Φλωράκης θα πάθαιναν αναλαμπή και θα μετανοούσαν στο τέλος της ζωής τους ?
Θα βρεθούμε προ πολλών εκπλήξεων προειδοποιούν οι πατέρες μας !
Εως τότε ας ασκούμαστε στον πνευματικό αγώνα .
Καλή Ανάσταση να μας αξιώσει ο Κύριος !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”