Η ιστορία του Ιούδα του Ισκαριώτη

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΙΟΥΔΑ ΣΤΟΡΥ

Δημοσίευση από stratos »

Harrys1934 έγραψε:Επειδή εγκρίνεις και επαυξάνεις φίλε στράτο και λες την ίδια λέξη που είπε και ο gas,Έ! τότε κι' εγώ την ίδια λέξη που είπα και σε κείνον. Και για να δούμε μέχρι που μπορείται να καταλάβετε γιαυτό πριν ξανά πείτε πάλι το λοιπόν διαβάστε τον ψαλμό 108-εάν τον καταλάβετε
το οτι με εχεις στο στοχαστρο οτι και να πω,
και οτι δεν ξεχωριζεις τι γραφει ο καθε ενας,... το εχω καταλαβει απο καιρο :wink:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harrys1934 »

Με στεναχωρείς πολύ φίλε Στράτο όταν λές ότι σε έχω στο στόχαστρο σε ότι γράφεις. Πές μου σε παρακαλώ πια ένοια έχει το λοιπόν του gas που επαναλαβάνεις; Με μία ξερή λέξη ο κάθε ένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Άν αυτά δεν ταιριάζουν με του αλουνού τις σκέψεις πως μπορείς να τον παρατηρίσεις ότι παρερμήνευσες τα λόγια μου. Πια λόγια με ΄μία λέξη μόνο; Άν θες κάνε πιο σαφή την ένοια της λέξεως σου και τότε μπορείς να πείς, να αυτό είπα εγώ και εσύ λες άλλα Θα θέλω πολύ να καθαρίσει αυτή η παρεξήγηση. Περιμένω.
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Χαρη τον ρωταω τον γκας...
δεν φαινεται;
αλλωστε εαν ειδες τι εγραψα για αυτο το θεμα ποιο επανω θα καταλαβεις οτι λεμε τα ιδια πραγματα

για ξανα δες το..
ερωτηματικο εχω
τον ρωταω δηλαδη
τι θελει να πει με το λοιπον
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Αποδίδετε δικαιοσύνη

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 100% ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ
Άβαταρ μέλους
evagelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από evagelia »

Πραγματικά αυτά δεν έτυχε να τα διαβάσω πουθενά,η δεν "ετυxε να βρεθεί στην αντίληψη μου.μου
έκανε φοβερή εντύπωση.και μετά
διαβάζοντας τον ψαλμό.αυτό είναι που λένε όσο ζεις μαθαίνεις.
Εικόνα
michail
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από michail »

Παρά τό ότι είναι παραδειγμα πρός αποφυγήν ό ιούδας καί τό τέλος τού φρικτό, καί χωρίς νά γνωρίζουμε τήν ακριβή θερμοκρασία τού καζανίου στήν κόλαση όπου και βράζη στό ζουμί του,υπαρχουν σήμερα οπαδοί αυτού?(τού ιουδα)Καί βέβαια υπάρχουν,είναι αυτοι οι οποίοι προδίδουν τόν εαυτό τούς,τό ταίρι τούς,τήν οικογενειά τούς,τόν φίλο τους,τόν συναιτερό τούς,τόν γειτονα τούς,τόν όρκο τους,τό λειτούργημα πού μετέτρεψαν σέ επικερδές επάγγελμα,καί αυτοί πού έναντι πινακίου φακής παρέδωσαν τά κλειδία τού παραδείσου προτιμόντας τήν φαινομενικά ευκολη λύση τής κολάσεως μή γνωρίζοντας πρός τό παρών τίς επιπτώσεις αυτής τής επιλογής των.
michail
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από michail »

Ο πάντα διακριτικός Κωστής Στεφανόπουλος στην πρώτη δημόσια ομιλία του, μετά την αποχώρησή του από το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, το οποίο τίμησε επί μία δεκαετία, ξέσπασε κατά της διαφθοράς στην οποία βουλιάζει ο δημόσιος και ο ιδιωτικός βίος της χώρας μας.

Μιλώντας χθες κατά την έναρξη του 22ου Βορειοελλαδικού Ιατρικού Συνεδρίου, δηλαδή σε ένα ακροατήριο, απαρτιζόμενο στην πλειοψηφία του από μέλη ενός επιστημονικού κλάδου, όπου το σπορ της διαφθοράς σημειώνει υψηλές επιδόσεις, αναφέρθηκε στη γενικευμένη διαφθορά που κυριαρχεί παντού και τραυματίζει το δημοκρατικό μας πολίτευμα. «Τα πάντα στην Ελλάδα οδεύουν να είναι διεφθαρμένα. Οι πάντες εξαγοράζονται», είπε ο πάντα μετρημένος τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αν και μετά την αποχώρησή του από το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα είχε αποφασίσει να μείνει μακριά από τα δημόσια πράγματα, δεν έκρυβε από το στενό φιλικό του περιβάλλον τον προβληματισμό του και την ανησυχία του για τις τεράστιες διαστάσεις που έχει λάβει η διαφθορά.
Όταν πριν μήνες έλαβε πρόσκληση να τιμήσει με την παρουσία του και να κηρύξει την έναρξη του 22ου Βορειοελλαδίτικου Ιατρικού Συνεδρίου, την αποδέχτηκε, γιατί όπως είχε εκμυστηρευτεί σε στενό του φίλο, οι γιατροί ήταν το κατάλληλο ακροατήριο να μιλήσει γι΄ αυτό το θέμα.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/04/07 kentri.gr
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

michail έγραψε:Ο πάντα διακριτικός Κωστής Στεφανόπουλος στην πρώτη δημόσια ομιλία του, μετά την αποχώρησή του από το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, το οποίο τίμησε επί μία δεκαετία, ξέσπασε κατά της διαφθοράς στην οποία βουλιάζει ο δημόσιος και ο ιδιωτικός βίος της χώρας μας.

Μιλώντας χθες κατά την έναρξη του 22ου Βορειοελλαδικού Ιατρικού Συνεδρίου, δηλαδή σε ένα ακροατήριο, απαρτιζόμενο στην πλειοψηφία του από μέλη ενός επιστημονικού κλάδου, όπου το σπορ της διαφθοράς σημειώνει υψηλές επιδόσεις, αναφέρθηκε στη γενικευμένη διαφθορά που κυριαρχεί παντού και τραυματίζει το δημοκρατικό μας πολίτευμα. «Τα πάντα στην Ελλάδα οδεύουν να είναι διεφθαρμένα. Οι πάντες εξαγοράζονται», είπε ο πάντα μετρημένος τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αν και μετά την αποχώρησή του από το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα είχε αποφασίσει να μείνει μακριά από τα δημόσια πράγματα, δεν έκρυβε από το στενό φιλικό του περιβάλλον τον προβληματισμό του και την ανησυχία του για τις τεράστιες διαστάσεις που έχει λάβει η διαφθορά.
Όταν πριν μήνες έλαβε πρόσκληση να τιμήσει με την παρουσία του και να κηρύξει την έναρξη του 22ου Βορειοελλαδίτικου Ιατρικού Συνεδρίου, την αποδέχτηκε, γιατί όπως είχε εκμυστηρευτεί σε στενό του φίλο, οι γιατροί ήταν το κατάλληλο ακροατήριο να μιλήσει γι΄ αυτό το θέμα.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/04/07 kentri.gr

Άκουσα σε μια ομηλία αυτές τις μέρες για τον Ίούδα ότι όταν τον κακολογούμε καλό κάνουμε γιατί δεν θα βρεθεί καλύτερη ευκαιρία να κατηγορίσουμε τον εαυτόν μας. Άλλος λίγο και άλλος πολύ του έχουμε μιάσει. Για μετρήστε πόσες φορές δεν έχετε προδόσει τον Χριστό με τους δίαφορους τρόπους σας; ¨Ετσι χωρίς εσείς να το καταλαβένετε μιλάτε για τον εαυτόν σας. Λέτε την αλήθεια άθελα σας Τα υπόλοπα λόγια είναι περιτά ότι και να πούμε δικαιολογίες θα πούμε αυτός τουλάχιστον είχε το θάρρος να μην δικαιολογηθεί αλλά είπε αθώο αίμα έδωσα
Εγώ το σκεύτουμε πολύ από κείνην την στιγμή το αναμασω σαν το πρόβατο Εσει΄ς φίλοι μου τι κάνετε για πέστε κάτι να παρηγορηθώ;
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Εγώ δεν είμαι ποιητής

Στίχοι: Λάζαρος Ανδρέου
Μουσική: Νίκος Παπάζογλου
Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Παπάζογλου

Εγώ δεν είμαι ποιητής είμαι στιχάκι
είμαι στιχάκι της στιγμής
πάνω σε τοίχο φυλακής
και σε παγκάκι