DVD εφημερίδων : Χριστός & ...πορνό!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

DVD εφημερίδων : Χριστός & ...πορνό!

Δημοσίευση από filtor »

Έχω μία αδυναμία : κάθε σαββατοκύριακο παίρνω 2-3 εφημερίδες και τις διαβάζω με τον καφέ.
Προχθές που πήγα να τις αγοράσω (Μ.Πέμπτη) και ψάχνοντας να βρω αυτές που παίρνω έπεσε το μάτι μου σε μία - αν θυμάμαι η Traffic ήταν - που είχε ένα dvd με τίτλο "Η ζωή του Χριστού" κι ένα άλλο με σκληρό πορνό και τίτλο που δεν συγκράτησα...
Να πω ότι ξαφνιάστηκα θα ήμουν ψεύτης - πλέον δεν απορώ με τίποτα.
Κατάλαβα όμως πως το δίλημμα ΘΕΟΣ ή ΔΙΑΒΟΛΟΣ είναι πολύ πιο ξεκάθαρο από ποτέ...

"...Τώρα και σε DVD!" που θα έλεγε ενδεχόμενη διαφήμιση...

Υ.Σ.
Υπάρχουν κι αυτοί που λένε ότι η τσόντα δεν είναι τόσο κακό πράγμα σε σχέση με άλλα που κάνουμε και λέμε...
Προσωπικά, απλά διαφωνώ.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: DVD ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ : Χριστός & ...πορνό!

Δημοσίευση από lovethink »

filtor έγραψε:Έχω μία αδυναμία : κάθε σαββατοκύριακο παίρνω 2-3 εφημερίδες και τις διαβάζω με τον καφέ.
Προχθές που πήγα να τις αγοράσω (Μ.Πέμπτη) και ψάχνοντας να βρω αυτές που παίρνω έπεσε το μάτι μου σε μία - αν θυμάμαι η Traffic ήταν - που είχε ένα dvd με τίτλο "Η ζωή του Χριστού" κι ένα άλλο με σκληρό πορνό και τίτλο που δεν συγκράτησα...
Να πω ότι ξαφνιάστηκα θα ήμουν ψεύτης - πλέον δεν απορώ με τίποτα.
Κατάλαβα όμως πως το δίλημμα ΘΕΟΣ ή ΔΙΑΒΟΛΟΣ είναι πολύ πιο ξεκάθαρο από ποτέ...

"...Τώρα και σε DVD!" που θα έλεγε ενδεχόμενη διαφήμιση...

Υ.Σ.
Υπάρχουν κι αυτοί που λένε ότι η τσόντα δεν είναι τόσο κακό πράγμα σε σχέση με άλλα που κάνουμε και λέμε...
Προσωπικά, απλά διαφωνώ.
Eδώ περιοδικό εβδομαδιαίο για τηλεόραση παίρνεις που είναι ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και στις τελευταίες σελίδες είναι γεμάτες από ΧΑΜΟ τηλεφώνων για ζώδια για σεξ και χίλια δυό
Κουλουβάχατα τα'χουν κάνει τα MME και ο έντυπος τύπος
efthumhs
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από efthumhs »

Κατα την άποψη μου καλό θα ήταν να αποφεύγαμε τις εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας.Υπάρχουν και εφημερίδες με μικρό αριθμό κυκλοφορίας που όμως αναφέρουν τις ειδήσεις χωρίς DVD και χίλιες άλλες διαφημίσεις...Επιπλέον καλό θα ήταν να αποφεύγμαμε και την τηλεόραση...Ο όσιος γέροντας Παΐσιος, αν δεν κάνω λάθος, είχε μιλήσει και για δαιμονικές επιδράσεις της τηλεόρασης (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”