Η παλαβομάρα που σώζει ψυχές...

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

kleanthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από kleanthis »

ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΞΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ.ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΙΘΑΓΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΜΠΕΣ! ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΊ.ΤΙΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ?ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕ!! ΑΑΑ!! ΤΟΥ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ,ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΕ..ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΑΦΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΛΙΓΟ, ΝΑ Ο ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΕΡΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ!!! ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΠΑ ΠΑΠΑ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ? ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ. ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!! ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΥΤΟ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ! ΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ...
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

Ο Μicha έγραψε :

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ SILVER ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ:
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Τελικά δεν μετανοιώνω καθόλου που τον αποκάλεσα "ψυχάκια"!

Ας στήσωμεν ενέδρας και παγίδας, δια να συλλάβωμεν τον δίκαιον, διότι δεν ημπορούμεν να τον χρησιμοποιήσωμεν, όπως θέλωμεν. Εναντιώνεται εις τα έργα μας, μας κατακρίνει με δριμύτητα ως παραβάτας του θείου νόμου. Μας δυσφημίζει χαρακτηρίζων ως εσφαλμένην την αγωγήν μας και την νοοτροπίαν μας. Έχει γίνει καθημερινός έλεγχός μας, της νοοτροπίας και της συμπεριφοράς μας. Είναι βαρύς και ανυπόφορος και που τον βλέπομεν μόνον(Σοφ. Σολ.Β:12).

===================
Αδελφοί «ουκ έδωκεν ημίν ο Θεός πνεύμα δειλίας, αλλά δυνάμεως» (Β’ Τιμ. Α:7). Ο καιρός, μας καλεί εις μετάνοιαν και πεπαρρησιασμένην ομολογίαν πίστεως. Κανείς ας μη φανή λιποτάκτης και προδότης. Γίνωμεν πιστοί και παραμείνωμεν Ορθόδοξοι άχρι θανάτου, ίνα λάβωμεν τον στέφανον της ζωής «όν επηγγείλατο ο Κύριος τοις εν αληθεία αγαπώσιν Αυτόν» ( Αρχιμ. Ευδόκιμος, Σαββαϊτης).
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

silver έγραψε:To Γκουαντενάμο (Guantenamo) του athos.edo.gr, και o Silver.
http://www.youtube.com/watch?v=gQreTJ4C ... ed&search=
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

Η 123 έγραψε :

Με την ησυχία σου, εδώ είμαστε δεν φεύγουμε......περιμένουμε...
Αδελφή νόμιζα ότι θα με αγνοούσες, και δεν θα διάβαζες τα γραφτά μου.
Ειλικρινά θα ευχόμουν να με αγνοούσατε. Έχω κουραστεί πολύ, διότι εσείς γράφετε ένα γράμμα (post, αν το γράφω σωστά και δεν αρχίσουν πάλι με την νήσσα και την...κίσσα), ενώ εγώ πρέπει να απαντώ σε δέκα! Και επειδή πρέπει να προσέχω να είμαι σύμφωνα με τη διδασκαλία των Πατέρων, γιατί σκαλίζουν και το παραμικρό που γράφω, σχεδόν αφιερώνω μερικές μέρες και 17 συνεχόμενες ώρες στο διαδύκτιο. Η υπόθεση του Εσσεχ για μένα θα είναι Γολγοθάς. Κάθε μου λέξη θέλει προσοχή και δεν είναι σαν την περίπτωση της εκτός Εκκλησίας Ταρσούς. Ο Γέροντας Σωφρόνιος ήταν μέλος της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ελπίζω και εύχομαι να είναι και μέλος της Θριαμβευούσης Εκκλησίας. Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω μερικά πράγματα --έκπληξη--για πολλούς. Υπάρχει η τάση σε πολλούς χριστιανούς να θεοποιούν μερικούς Γέροντες. Υπάρχουν Άγιοι της Εκκλησίας, και έχουν πέσει σε αιρετικές διδασκαλίες. Δεν είναι τίποτα το κρυφό ή το τρομερό. Ο Άγιος Αυγουστίνος, μία από τις διδασκαλίες του ήτο και η περί του απολύτου προορισμού του ανθρώπου. Τελείως αντίχριστη διδασκαλία την οποία η Ορθόδοξος Εκκλησία την πέταξε έξω ως αιρετική. Μήπως δεν είναι Άγιος; Βεβαίως είναι Άγιος και μάλιστα ένας από τους ποιό μεγάλους, αν γνωρίζω σωστά.

Λοιπόν "μη ταρασσέσθω υμών η καρδία"(Ιωάν.ΙΔ:1).

===================
«Ωραίος άνθρωπος δεν είναι ο μόνο εξωτερικά ωραίος, αλλά ο «καλός καγαθός». Υπάρχει η αισθητική ποιότητα του ήθους, του χαρακτήρα, της προσωπικότητας, που ξεκινά μεν από τη μορφή, αυτή που προκαλεί την αισθητική συγκίνηση με την αισθητή μορφή της, αλλά προχωρεί πιο πέρα στη νοητή μορφή της προσωπικότητας. Γι' αυτό, ενώ το κάλλος της φύσης σταματά στην αισθητική μορφή, το κάλλος του ανθρώπου εκτείνεται σ' ένα νοητό χώρο απρόσιτο στη φύση.»
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

O Voliotis έγραψε:
Αμύνεται; Πώς; Αποκαλώντας ένα Γέροντα πανορθόδοξης αποδοχής "ταλαίπωρο"
Γιατί αδελφέ δεν έχεις λίγη ταπείνωση. Όταν βλέπεις τον αδελφό σου να χρησιμοποιεί μια λέξη της Αγίας Γραφής, την οποία χρησιμοποιεί και ο Απόστολος Παύλος για τον εαυτόν του, πως και από πού συμπεραίνεις εσύ και οι άλλοι αδελφοί ότι είναι βρισιά ή υποτιμητικό; Αν δεν έχεις την δυνατότητα να προσεγγίσεις το βάθος του νοήματος της λέξεως, γιατί δεν ρωτάς κάποια αγιασμένη Ορθόδοξη ψυχούλα; Θέλεις να συγκρίνεις τον εαυτό σου, με τον Αιθίοπα ευνούχο δυνάστη Κανδάκης της βασιλίσσης Αιθιόπων, όταν τον ρώτησε ο ευαγγελιστής Φίλιππος : Άρά γε γινώσκεις ά αναγινώσκεις ;(άρά γε κατανοείς αυτά, που διαβάζεις; )
Η απάντηση :πως γαρ αν δυνάμην, εάν μη τις οδηγήση με; (δεν τα κατανοώ. Διότι πως θα ηδυνάμην να τα καταλάβω, εάν δεν ευρεθή κάποιος να με οδηγήση; (Πράξεις Η :30)

===============
Αδελφοί «ουκ έδωκεν ημίν ο Θεός πνεύμα δειλίας, αλλά δυνάμεως» (Β’ Τιμ. Α:7). Ο καιρός, μας καλεί εις μετάνοιαν και πεπαρρησιασμένην ομολογίαν πίστεως. Κανείς ας μη φανή λιποτάκτης και προδότης. Γίνωμεν πιστοί και παραμείνωμεν Ορθόδοξοι άχρι θανάτου, ίνα λάβωμεν τον στέφανον της ζωής «όν επηγγείλατο ο Κύριος τοις εν αληθεία αγαπώσιν Αυτόν» ( Αρχιμ. Ευδόκιμος, Σαββαϊτης).
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

[quote="silver"]

Ας στήσωμεν ενέδρας και παγίδας, δια να συλλάβωμεν τον δίκαιον, διότι δεν ημπορούμεν να τον χρησιμοποιήσωμεν, όπως θέλωμεν. Εναντιώνεται εις τα έργα μας, μας κατακρίνει με δριμύτητα ως παραβάτας του θείου νόμου. Μας δυσφημίζει χαρακτηρίζων ως εσφαλμένην την αγωγήν μας και την νοοτροπίαν μας. Έχει γίνει καθημερινός έλεγχός μας, της νοοτροπίας και της συμπεριφοράς μας. Είναι βαρύς και ανυπόφορος και που τον βλέπομεν μόνον(Σοφ. Σολ.Β:12).

===================

Παιδια συγνωμη,δεν το καταλαβα αυτο,μπορει να μου το εξηγησει καποιος? ? ? ποιος ειναι ο δικαιος???? και ποιος παει να τον συλλαβει???
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
YiaVi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ....................

Δημοσίευση από YiaVi »

deppy28 έγραψε:Χριστος Ανεστη!!!

Δεν είχα σκοπο να ασχοληθω άλλο με την μεταξυ σας κόντρα,αλλα τα προκλητικοτατα και γεματα εμπαθεια λογια κάποιων εναντίον ενός-ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΕ-ατόμου,με καναν να μιλησω...και να πω....

Ε,ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΡΕ ΣΥ YIAVVI, AN EIΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΈΝΑΝ ΟΞΥΘΥΜΟ,ΠΟΥ ΟΛΟ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΧΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ,

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ,ΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.!

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ??

ΔΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,Η ΜΟΝΟ ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ??

ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ??

ΦΙΛΑΚΙΑ
Να διευκρινίσω φίλη deppy 28 ότι ούτε γυναίκες ούτε άντρες δέρνω. :) Δεν είναι ούτε στο ήθος, ούτε στην κουλτούρα μου. Ρώτα και όσα παιδιά από το φόρουμ με έχουν γνωρίσει από κοντά.
Εξαίρεση θα έκανα ίσως με κανένα που θά' θελε να πειράξει τις κορούλες μου. :lol:
Την ουσία της κόντρας πολλών μελών εδώ μέσα (και όχι μόνο εμένα) με τον silver δεν την έχεις πιάσει, και αυτό είναι προφανές και ίσως ούτε καν σε ενδιαφέρει να καταλάβεις. Γι' αυτό και το να συκοφαντείται ένας άνθρωπος σαν τον γέροντα Σωφρόνιο δεν σε συγκινεί. Επόμενο και λογικό... :cry:
Και κάτι ως προς τις επιλογές σου: Ξέρεις, ποτέ δεν θα θεωρούσα ότι θα ήσουν υποχρεωμένη να διαλέξεις εμένα, αν επρόκειτο να διαλέξεις μεταξύ εμού και του silver. Αλλά ακόμα και διάλεγες εμένα, να μην είσαι καθόλου σίγουρη ότι εγώ θα διάλεγα εσένα!!! :lol:
YiaVi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από YiaVi »

Να διευκρινίσω κάποια πράγματα σχετικά με τον γέροντα Σωφρόνιο του Έσσεξ, επειδή αναφέρθηκε και ότι δεν ήξερε ελληνικά... :lol:

Ο γέροντας Σωφρόνιος ήταν άριστος γνώστης της ελληνικής γλώσσας, και της αρχαίας και της νέας. Μάλιστα, επιθυμία δική του ήταν τα βιβλία του να μεταφραστούν από τη ρωσική - στην οποία τα είχε γράψει - στην καθαρεύουσα και όχι στην νεοελληνική κοινή (δημοτική), επειδή είχε μία ιδιαίτερη συμπάθεια στην καθαρεύουσα. Τα βιβλία με επιστολές ή απανθίσματα ομιλιών του που εκδόθηκαν μετά την κοίμησή του εκδόθηκαν στη δημοτική.
Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι στο βιβλίο "Περί Προσευχής", ο γέροντας γράφει ότι η θεία λατρεία στην ελληνόφωνη Ορθοδοξία δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσει κείμενα μεταφρασμένα στη δημοτική, αλλά πάντοτε να διατηρήσει την αρχαία ελληνική γλώσσα (που είναι βέβαια η ελληνιστική κοινή, και όχι η ελληνική των κλασικών χρόνων).

Με τους πολυάριθμους έλληνες προσκυνητές της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου στο Έσσεξ, ο γέροντας συνομιλούσε άνετα στα ελληνικά. Άλλωστε, υπήρξε για χρόνια πνευματικός ελληνικών μονών του Αγίου Όρους.

Σε όλα τα ορθόδοξα βιβλιοπωλεία (Αποστολική Διακονία, Φως, Άγιον Όρος, Φιλοκαλία, Νεκτάριος Παναγόπουλος κ.λπ) θα βρείτε όλα τα βιβλία του γέροντος Σωφρονίου. Είναι συγκλονιστικά πατερικά αγιοπνευματικά κείμενα, σας τα συνιστώ, είναι δώρα του Θεού στην Εκκλησία Του.

Συγκλονιστικές στο περιεχόμενό τους είναι και οι λειτουργικές ευχές που έγραψε ο αείμνηστος άγιος γέροντας Σωφρόνιος. Βρίσκονται στο τέλος του βιβλίου του "Περί Προσευχής" και είναι απαράμιλλα κείμενα θεολογικού βάθους και καρποί βιώματος προσευχητικού και λειτουργικού.

Κάτι άλλο: Στην κοίμησή του γέροντα (12 Ιουλίου 1993, ακριβώς ένα χρόνο πριν από τον γέροντα Παίσιο και την ίδια ακριβώς ημέρα), το σκήνωμά του ήταν εξαιρετικά εύκαμπτο σε όλη τη διάρκεια της κηδείας. Αυτό το διαπίστωσαν οι πάντες όσοι ήταν παρόντες, και ήταν πάρα πολλοί.
Συνέβη και το θαυμαστό περιστατικό με το παιδάκι που έπασχε από καρκίνο και στο οποίο αναφέρθηκε ο Μιχάλης.

Επειδή τον είχα δει τον γέροντα Σωφρόνιο εν όσω ήταν εν ζωή και επειδή με έχει βοηθήσει στη ζωή μου με πολλούς τρόπους και με βοηθά διαρκώς, παρά την αθλιότητά μου, και επειδή συνδέομαι γενικά με το μοναστήρι του Έσσεξ (το οποίο είχα ξαναπισκευτεί πέρυσι τον Αύγουστο και έμεινα για 3 μέρες σχεδόν, με αφορμή ένα συνέδριο στο Λονδίνο), θεωρώ υποχρέωσή μου να δείξω λίγο σεβασμό στη μνήμη του...

Στον υβιστή του δεν πρόκειται να απαντήσω, και αυτά δεν τα γράφω μήπως και μεταπειστεί αυτός, γιατί αυτή είναι μάταιη ελπίδα μάλλον (έχω ήδη παρομοιάσει τον silver με τζουκ-μποξ :lol: ), απλά τα αναφέρω προς ενημέρωση των υπολοίπων μελών και επισκεπτών του φόρουμ. Ό,τι ήταν να γράψω για τον γέροντα και το μοναστήρι το έγραψα και δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι άλλο...
Αυτά προς το παρόν και σκέφτομαι σοβαρά να σιωπήσω για κάποιο καιρό, γιατί όλη αυτή η κατάσταση και ο αρρωστημένος πόλεμος κατά ενός αγίου ανθρώπου με έχει κουράσει...

Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον.
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Μπραβο !! Μπραβο !!
χειροτερα τα πραγματα βλεπω
τα μωρα εχουν καλυτερη διακριση . . . .
Μπραβο !!
ποιος θα βγει πανω απο τον αλλον . .
ποιος δα δειχθει εδω μεσα

συνεχιστε την κοντρα σας . . .
και απο την αλλη υπερασπιστε τους Αγιους . . . [για ρωτηστε τους πως σας βλεπουν ομως]
κριμα γιατι υπαρχουν και ατομα που μπαινουν για ωφελεια εδω μεσα,και βλεπουν μια κοντρα με τα ιδια ατομα

παλαιοτερα μου γινοτανε συστασεις απο αυτα τα ατομα να μην εχω εμμονη με καποιον
δεν ειναι σωστο μου λεγανε
δεν ειναι Χριστιανικο
χτυπαει ασχημα
Τωρα;;;;;;;;;
τα ιδια και χειροτερα απο αυτους

Χριστιανουληδες ε Χριστιανουληδες . . . .

αφου αηδιασα και εγω ο παλιανθρωπος εδω μεσα , , κατι δεν παει καλα

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ . . .
η ζωη ειναι αλλου :wink:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Εικόνα
georgiadis
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από georgiadis »

Το ευκολότερο θα ήταν συμφωνώ με τον "τάδε" ή διαφωνώ με τον "δίνα".
Όμως δεν μπορώ να το κάνω για δύο λόγους:
1. Οι γνώσεις μου είναι μηδαμινές και μπαίνοντας σε αυτήν την σελίδα προσπαθώ να μάθω περισσότερα πράγματα για την Αλήθεια και
2. Είμαι πολύ νέος στην παρέα σας για να εκφέρω γνώμη για άτομα και ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή.

Όμως μπορώ να πω ότι, όσο δίκιο και να έχει κάποιος, αυτόματα το χάνει, όταν το παρουσιάζει με λάθος τρόπο. Η φωνή και η "κατηγόρια", απαντιέται συνήθως με τα ίδια.
Πιστεύω ότι εάν παρουσιάσετε το θέμα πιο ήπια, θα βρείτε αρκετά κοινά σημεία. Και νομίζω ότι το βασικότερο κοινό σημείο όλων μας, είναι ο Χριστός και το Μέγα Θαύμα της γεννήσεώς Του, της ζωής Του και της Ανάστασής Του.

Συγχωρέστε με
Γιάννης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”