Φοροδιαφυγή

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

απαραδεκτες καταστασεις...καταρχην πρεπει να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αποδειξη και να μην κολαμε σε μια δηθεν ευγενικη προσποιηση δικια μας η του μαγαζατορα...μαθαμε να ντρεπομαστε τωρα και για τα αυτονοητα!!να γινουμε λιγο δυτικοι σε αυτο,αν θελουμε να χουμε κρατος...
τωρα για οσους φοροδιαφευγουν χοντρα και κρυβουν σπιτια και μισθους εκει το πραγμα εφτασε στο απροχωρητο...μιλαμε πια για αδικια...
Sfakianos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Sfakianos »

yparxei έγραψε:παιρνανε δεν παιρνανε οι αποδειξεις το φπα θα πληρωθει και εμμεσως θα τα παρει το κρατος...
Οποιος φοροδιαφευγει δεν θελει καλο σχολειο για το παιδι του,δεν θελει καλα νοσοκομεια αν συμβει σε αυτον η στον περιγυρο κατι (εκτος και αν δηλωνει σουπερμαν),δεν θελει να βλεπει τον συνταξιουχο αξιοπρεπη αλλα τον προτιμα με τα 300 ευρω...θελει να βγαλει με τα λεφτα που θα δινε στο κρατος την καινουρια lcd που ειδε στο Εμπορικο περνωντας...

Το ερωτημα ειναι...εχει ευλογια μια τετοια πραξη?
και τελικα ειναι οντως πολιτης του ελληνικου κρατους ο φοροφυγας?
επειδή από δική μου κουβέντα ξεκίνησε η ιστορία , το αν φοροδιαφεύγω ή όχι το ξέρω εγώ , η εφορία και ο Θεός , τα υπόλοιπα δεν με αφορούν . Αν ο ένας ή ο άλλος θέλει να με βγάλει λιγότερο πατριώτη ή αμαρτωλό ή παράνομο ή οτιδήποτε λυπάμαι αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου....

Πολίτης του Ελληνικού κράτους ? ποιου κράτους ?? εγώ είμαι κρατίδιο..
Εικόνα
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Dirfys έγραψε:
stratos έγραψε:το αντιθετο...
ξεπλενω μαυρο χρημα 8)

πηρες και εσυ ομολογα απο τα ταμεια των ασφαλισμενων???
φερε πισω τα μισα..ειναι ο κοπος του πατερα μου οταν ανεβαινε στην σκαλωσια φορτωμενος τενεκε με τσιμεντο
και μετα οταν χανοταν μεσα στις γαλαριες του Μορνου να κανουν το δικτυο για το νερο και κοιμοταν σε ραντζο να μενουν τα χρηματα που πηγαιναμε σχολειο και οι δυο με τον αδελφο μου...
ελατε να πειτε για φοροδιαφυγη σε αυτον...εναν οικοδομο
που ευτυχως προλαβε και πηρε συνταξη........
:roll: :?:
Εικόνα
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Ioan έγραψε:
yparxei έγραψε: Οποιος φοροδιαφευγει δεν θελει καλο σχολειο για το παιδι του,δεν θελει καλα νοσοκομεια αν συμβει σε αυτον η στον περιγυρο κατι (εκτος και αν δηλωνει σουπερμαν),δεν θελει να βλεπει τον συνταξιουχο αξιοπρεπη αλλα τον προτιμα με τα 300 ευρω...θελει να βγαλει με τα λεφτα που θα δινε στο κρατος την καινουρια lcd που ειδε στο Εμπορικο περνωντας...
Μάλλον δε θέλει να βλέπει τον κάθε κρατικοδίαιτο διευθυντή και παραδιευθυντή με καινουργιο σπίτι, αυτοκίνητο και καταθέσεις αγνώστου προελεύσεως.
Το πρόβλημα είναι αμφίδρομο. Ας γίνουν οι διαχειριστές του δημοσίου χρήματος αδιάφθοροι και μετά όλοι ας γίνουν έντιμοι απέναντι στην εφορία. Και το αντίστροφο.
Δηλάδη πάμε σε λογική "η κότα έκανε το αυγό, ή το αυγό την κότα".
Aρα ? Αρα γινόμαστε η χώρα του " ο κλέψας τον κλέψαντο"
Επειδή το κράτος μου δίνει ψίχουλα και μου τα παίρνει από παντού θα κάνω και εγώ το ίδιο προς το κράτος όπου μπορώ να το κάνω
Αυτό βγαίνει σαν κεντρική ιδέα
Δυστυχώς είμαι μισθωτός
Και σύμφωνα με την εφορία ....... εγώ ο απλός ιδιωτικός υπάλληλος ο χαμηλόμισθος έχω δηλώσει στην εφορία εισόδημα μεγαλύτερο από δικηγόρους καλιτέχνες ιδιοκτήτες μπαρ , επιχειρηματίες

Οι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι συντηρούμε αυτό το κράτος
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

stratos έγραψε:
Dirfys έγραψε:
stratos έγραψε:το αντιθετο...
ξεπλενω μαυρο χρημα 8)

πηρες και εσυ ομολογα απο τα ταμεια των ασφαλισμενων???
φερε πισω τα μισα..ειναι ο κοπος του πατερα μου οταν ανεβαινε στην σκαλωσια φορτωμενος τενεκε με τσιμεντο
και μετα οταν χανοταν μεσα στις γαλαριες του Μορνου να κανουν το δικτυο για το νερο και κοιμοταν σε ραντζο να μενουν τα χρηματα που πηγαιναμε σχολειο και οι δυο με τον αδελφο μου...
ελατε να πειτε για φοροδιαφυγη σε αυτον...εναν οικοδομο
που ευτυχως προλαβε και πηρε συνταξη........
:roll: :?:
ειπες ...οτι ξεπλενεις μαυρο χρημα......
και με επιασε το παραπονο μου για τις κρατησεις του
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

ioan αυτα τα mmeικα επιχιερηματα τυπου κακαουνακη δεν εχουν νοημα...διαφθορα υπαρχει σε ολα τα κρατη του πλανητη,δεν ειναι εδω ο παραδεισος...Στην χωρα μας αν και μικροτερη απο ολα τα γειτονικα κρταη παραμενει η μεγαλυτερη αναμεσα σε ολα τα δυτικα..Αυτο ομως τι σημαινει να σταματησουμε ολοι να πληρωνουμε φορους?συνειδητοποιεις πως θα ηταν η Ελλαδα αν κανεις δεν πληρωνε φορους?ποιος θα πληρωνε τις συνταξεις,ποιος θα πληρωνε τα τουφεκια,ποιος θα πληρωνε τα τετραδια,τα σχολεια τα νοσοκομεια?Αυτο που γινεται τωρα ειναι 6 ελληνες τραβανε ολο το κουπι γιατι 4 κουτοπονηροι με τουρκικα καταλοιπα συμπεριφορας φοροδιαφευγουν....
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Sfakianos έγραψε:
Πολίτης του Ελληνικού κράτους ? ποιου κράτους ?? εγώ είμαι κρατίδιο..
Δεν το συζητώ .... και εγώ δεν είμαι καν στο Ελληνικό κράτος
Μόλις το 1863 ενωθήκαμε με την Ελλάδα τα επτάνησα και αυτό επειδή μας έκανε δώρο η Βασίλισσα ( Ελισάβετ νομίζω )
Ούτε 150 χρόνια δεν είμαστε Ελλάδα :roll:
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

ειναι κλασικη ατακα αλλα πολυ σωστη

μην ρωτατε τι κανει το κρατος για σας...ρωτατε τι κανετε εσεις για το κρατος...

ελεος και η αδικια εκθειαζεται...να επιχειρηματολογουμε υπερ της αδικιας και της φοροδιαφυγης?...Κακο το παραδειγμα αλλα και οι ναζι επιχειρηματολογουσαν για τα εγκληματα τους και ο κοσκωτας για τα δικα του...λιγο σεβασμο...ακομα και αυτο που ακουστηκε για καταπολεμηση της διαφθορας και αυτο περναει απο τον κοσμο...50 χρονια τωρα ψηφιζουμε δυο κομματα μπας και μπει το παιδακι μας στο δημοσιο...
αλλα τελος παντων...ετσι κι αλλιως τα νοσοκομεια πρεπει να γινουνμ,ετσι κι αλλιως μισθοι και συνταξεις πρεπει να πληρωθουν...ετσι κι αλλιως το απιδι σου πρεπει να παει σχολειο...τα λεφτα αυτα απο τηνε φορια θα βγουν...δεν την πληρωνει η την κακοπληρωνεις?θα απομυζησουμε τους συνταξιουχους θα κραταμε στην ανεχεια τους μισθωτους και εσυ μπορεις να αγορασεις χωρις τυψεις την καινουρια lcd η τον καινουριο προβολεα και να τον απολαυσεις...
Ioan
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Ioan »

lovethink έγραψε:Οι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι συντηρούμε αυτό το κράτος
Ακριβώς αυτό γίνεται. Εμεις οι μισθωτοί δεν μπορούμε να κρύψουμε κάτι. Το αν θέλουμε......... άστο καλύτερα.
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Dirfys έγραψε:
ειπες ...οτι ξεπλενεις μαυρο χρημα......
και με επιασε το παραπονο μου για τις κρατησεις του
απαντησα στον ioan με την ιδια δοση χιουμορ

περιεργα πραγματα σημερα :roll:
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”