Παιδικές ταινίες. Ερώτηση.

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Ioan
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Παιδικές ταινίες. Ερώτηση.

Δημοσίευση από Ioan »

Γνωρίζετε αν έχουν κυκλοφορήσει παιδικές ταινίες σε DVD, χριστιανικού περιεχομένου;
Επειδή τα παιδικά προγράμματα των καναλιών μόνο παιδικά δεν είναι και από τα DVD που κυκλοφορούν λίγα είναι πραγματικά παιδικά, ψάχνω να βρω κάποια παραγωγή της προκοπής, χωρίς βία κλπ, που να ωφελεί πραγματικά τις παιδικές ψυχές.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Παιδικές ταινίες. Ερώτηση.

Δημοσίευση από lovethink »

Ioan έγραψε:Γνωρίζετε αν έχουν κυκλοφορήσει παιδικές ταινίες σε DVD, χριστιανικού περιεχομένου;
Επειδή τα παιδικά προγράμματα των καναλιών μόνο παιδικά δεν είναι και από τα DVD που κυκλοφορούν λίγα είναι πραγματικά παιδικά, ψάχνω να βρω κάποια παραγωγή της προκοπής, χωρίς βία κλπ, που να ωφελεί πραγματικά τις παιδικές ψυχές.
E εντάξει δεν χάθηκε ο κόσμος να δουν και ένα Ντάφυ Ντακ , και ένα Μπαγκς Μπάνυ ή ένα Ροζ Πάνθηρα
Με αυτά μεγαλώσαμε όλοι δεν πάθαμε τίποτα
Τα σημερινά παιδικά είναι ψιλοχάλια
Ioan
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Ioan »

Εντάξει αυτά (αν κι εδώ υπάρχει μια ένσταση), αλλά παρακάτω τι γίνεται;
Μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά το καλύτερο, αν υπάρχει σ' αυτή την κατηγορία.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Ioan έγραψε:Εντάξει αυτά (αν κι εδώ υπάρχει μια ένσταση), αλλά παρακάτω τι γίνεται;
Μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά το καλύτερο, αν υπάρχει σ' αυτή την κατηγορία.
Σε κινούμενα σχέδια με Τον Χριστό δε νομίζω και δεν θα μου άρεσε να υπήρχε
Οι Ιαχωβάδες έχουν σκιτσάκια με Τον Χριστό στα φυλλάδιά τους

Οσο για την "ένσταση" που είπες σου μιλάω σαν νέος άνθρωπος
Είναι κρίμα να μεγαλώσει το παιδί σου και να έχει να θυμάται ότι ο πατέρας του του απαγόρευε να δει Μίκυ Μάους
Μακάρι όμως το παιδί να μάθει να διαβάζει
Είναι ανάγκη να έχει σχέση με τηλεόραση η διασκέδασή του ?
Πάρτου ένα ωραίο βιβλίο :)
Ioan
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Ioan »

Εντάξει, δε φτάνουμε στο άλλο άκρο. Τουλάχιστον μικυ μαους βλέπουμε. Το βιβλίο είναι πράγματι η καλύτερη λύση, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο να διαβάζουμε. Προς το παρόν κοιτάμε τις εικόνες.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Ioan έγραψε:Εντάξει, δε φτάνουμε στο άλλο άκρο. Τουλάχιστον μικυ μαους βλέπουμε. Το βιβλίο είναι πράγματι η καλύτερη λύση, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο να διαβάζουμε. Προς το παρόν κοιτάμε τις εικόνες.
Α Ψυχούλα μου είναι μικρούλι ακόμα ε ? :) Nα σας ζήσει
Θυμάμαι στη σχολή μας είχαν πει ότι κάποτε σε ένα ντοκυμανταίρ σε κινούμενα σχέδια περνούσαν εικόνες με σύριγγες ...... !!!!!! 8O

Καλό είναι να του τραγουδάς να μάθει στην μελωδία να αγαπήσει τη μουσική , τη ζωγραφική . Να αντιλαμβάνεται το κόσμο αισιόδοξα
Να βάζεις στο χώρο και όμορφους ύμνους
Τα παιδιά διδάσκονται και από το χώρο όχι μόνο από τα λόγια :)
rafaellina
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από rafaellina »

Τα πιό πολλά κινούμενα σχεδία στην σημερινή κοινωνία ειναί όλο βία και αυτή την βία εχω προσέξει ότι την αποκτούν και τα παιδιά μας έχει πιό πολύ ωραία παιδίκα προγράμματα
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

Καλό είναι να του τραγουδάς να μάθει στην μελωδία να αγαπήσει τη μουσική , τη ζωγραφική . Να αντιλαμβάνεται το κόσμο αισιόδοξα
Τα παιδιά διδάσκονται και από το χώρο όχι μόνο από τα λόγια :)[/quote]

τωρα που λες για τραγουδια...
την μεγαλη κορη μου την μεγαλωσα με τραγουδια..
ο μπαρμπααπριλιος..η μελισσα...γυρω γυρω ολοι....η μικρη ελενη...ο γαιδαρος..το κουνελακι....κλπ
ο πειρατης..ξερετε τι λεει???
α..α..καντου..α καντου ντου ντου.....εο ε.εο εο..
παμε εδω και παμε εκει...(ουτε που ξερουν δηλαδη )
αυτοι ειναι οι στιχοι στα νεα παιδικα cd.......
Ioan
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Ioan »

lovethink έγραψε: Α Ψυχούλα μου είναι μικρούλι ακόμα ε ? :) Nα σας ζήσει
Θυμάμαι στη σχολή μας είχαν πει ότι κάποτε σε ένα ντοκυμανταίρ σε κινούμενα σχέδια περνούσαν εικόνες με σύριγγες ...... !!!!!! 8O

Τα παιδιά διδάσκονται και από το χώρο όχι μόνο από τα λόγια :)
Έχω μια κόρη 4μιση και έναν γιο 3 και περιμένουμε σε ενάμιση μήνα μια ακόμη κόρη. Ευχαριστώ για τις ευχές.
Έχεις δίκιο για αυτό που αναφέρεις για το ντοκυμανταίρ. Οι σημερινές παιδικές ταινίες είναι πολύ ύπουλες. Γι'αυτό αναζητώ κάτι καλό.
Η τηλεόραση δεν έχει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή των παιδιών, αλλά κάποιες στιγμές δεν μπορούμε να την αποφύγουμε.
Η μουσική, οι ύμνοι, τα παραμύθια, τα παιχνίδια και η ζωγραφική είναι στο καθημερινό πρόγραμμά μας. Και πίστεψέ με αυτές οι δραστηριότητες αρέσουν και στα παιδιά.

Καλό Σαββατοκύριακο!!! Μόλις σχόλασα και πάω να αναλάβω τα μικρά μου βασανάκια (αγγελούδια ήθελα να γράψω)!!!!!
sakis_
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Re: Παιδικές ταινίες. Ερώτηση.

Δημοσίευση από sakis_ »

Ioan έγραψε:Γνωρίζετε αν έχουν κυκλοφορήσει παιδικές ταινίες σε DVD, χριστιανικού περιεχομένου;
Φίλε Ioan κυκλοφορούν αρκετές παιδικές ταινίες με θέματα από τη βίβλο. Να σου αναφέρω μερικά παραδείγματα:
Ο Ιωνάς και η φάλαινα.
Η δημιουργία του κόσμου
Ο καλός σαμαρείτης
Ο άσωτος υιός
Η μάχη της Ιεριχώ
η κιβωτός του Νώε
Ο Δαβίδ και ο Γολιάθ
Ο Δανιήλ στο λάκο των λιονταριών

Αυτά και μερικά άλλα έχω εγώ. Φαντάζομαι οτι θα υπάρχουν πολλά περισσότερα και θα καλύπτουν όλα τα θέματα.

Εγώ πάντως ( Σάκης 14 ετώνΕικόνα) προτιμώ το ΝΕΜΟ και το βασιλιά των λιονταριών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”