Αμαρτία και σωτηρία

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

Ο NIKOSZ έγραψε :
Kαι κατι αλλο,εχω καταλαβει οτι εισαι πονηρουλης
και παρατηρεις ποτε θα παμε για υπνο για να μας απαντησεις !!
Νόμιζα ότι ο Νεοφανής Αστέρας της Καλλιθέας με τόση ...χάρη απο τις "οσιες" μητερούλες δεν θα έκανε τέτοιο λάθος, να κατηγορεί τον αδελφό του για πονηριά! Ο Σίλβερ γράφει τις νυχτερινές ώρες, διότι ¨άγιε νεομάρτυρα" της Καλλιθέας, έχουμε 7 ώρες διαφορά !!!
Ὀταν συ κάνεις νάνι στις 2 ή 3 ή 4 κ.λ.π. για τον Σίλβερ είναι 8 ή 9 κ.λ.π. η ώρα το βράδυ.
Με την ευκαιρία, μιας και το έφερε η συζήτηση, τέτοιες ώρες νόμιζα θα ήσουν στο ζενίθ των προσευχών σου--οι άγιοι σαν και σένα, στα ύψη σου, μιά ωρίτσα ύπνος-, τους είναι αρκετός--συ ασφαλώς τους έχεις ξεπεράσει, και δια τούτο δεν ισχύουν για σένα αυτά!!!!!!

================

Ό Παπισμός εύρίσκεται έν αίρεσει : " ...Ήμείς είμεθα ύποχρεωμένοι, χάριν καί τών Ρωμαιοκαθολικών καί τού σύμπαντος κόσμου, διά τούς όποίους ή άνόθευτος Όρθοδοξία είναι ή έσχάτη έλπίς, ούδέποτε νά άποδεχθώμεν ένωσιν, ή χαρακτηρισμόν τής Ρωμαιοκαθολικής Έκκλησίας ώς "άδελφής Έκκλησίας" ή τού Πάπα ώς κανονικού έπισκόπου Ρώμης, ή τής "Έκκλησίας" τής Ρώμης ώς έχούσης κανονικήν Άποστολικήν Διαδοχήν, Ίερωσύνην καί Μυστήρια, χωρίς τήν ρητήν έκ μέρους των άποκήρυξιν τού FILIOQUE, τού άλαθήτου, τού πρωτείου, τής κτιστής χάριτος καί τών λοιπών κακοδοξιών, τάς όποίας ούδέποτε θά θεωρήσωμεν ώς διαφοράς χωρίς σημασίαν ή θεολογούμενα, άλλά ότι άλλοιώνουν άνεπανορθώτως τόν θεανθρώπινον χαρακτήρα τής Έκκλησίας καί συνιστούν βλασφημίας..." ( Άπόσπασμα άπό τό γράμμα τής Ίεράς Κοινότητος τού Άγίου Όρους πρός τόν Οίκουμ. Πατριάρχην Κων/πόλεως κ. Βαρθολομαίον, 8-12-93).
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

αν κάποιος κοιτάξει την μεταξύ μας ανταλαγή τέτοιων στοίχων, καιρός
είναι τώρα να μου βγάλουν ότι έχω και ... "κουσούρι"....
Λες ; χαχαχαχαχαχαχα
Εγώ πάντως πίστευα ότι ο νεοφανής άγιος της Καλλιθέας, δεν θα γνώριζε και δεν θα άφηνε τον εαυτόν του να "μιανθεί " με τέτοια ακούσματα....
Στα'χω ξαναπει και στα ξαναλεω

Ειμαι ακομη χαμηλα το γολγοθα ανεβαινω
τη γευση απ'τα αληθινα να ξερεις περιμενω

Με ειρωνιες προκαλεις μα δεν θα με χαλασεις
δεν το περιμενα ποτε να εχεις τετοιες τασεις

Φευγω και παλι για δουλεια χαρουμενος και ωραιος
απαντησε μου μοναχα για το δικο σου χρεος
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »