Ενα απο τα πολλα επαγγέλματα που δε θα μπορούσα να κάνω είναι τα εξής:deppy28 έγραψε:Συγχαρητήρια Αναστασία,και καλή Δύναμη !!!Η Παναγία να σε έχει καλα !!
Να πω κάτι σχετικα με την Ανεργία...
Η εμπειρία ετών,και ποικίλων συναναστροφών,μου έδειξε ότι η Ανεργία
στην Ελλάδα είναι ΒΑΘΙΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ...
Οι πολλοι πτυχιούχοι-ένα μεγάλο ποσοστό-ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ να πιασουν μια πιο προχειρη δουλια,ΑΣΧΕΤΗ με τις σπουδες τους...και μένουν συνειδητα άνεργοι,μέχρι να βρουν την -σχετικη με τις σπουδες τους -δουλια..
Εγω.στα 3 χρόνια ανεργίας-απο το αντικείμενο σπουδων μου-,που πέρασα,αφοτου τελειωσα σπουδες δούλευα..
σε σουπερ μαρκετ
σε μπαρακι
σε βιβλιοπωλειο
προωθητρια σε καφετεριες..
ιδιαιτερα οταν εβρισκα...
Και καθε δουλια,την έκανα ΜΕ ΧΑΡΑ,και το παλευα ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ γιατι το ήθελα,και δεν ένιωθα κανενα κομπεξ κατωτεροτητας...
Στην Ελλάδα ειδικα,η κοινωνία,έχει συνδέσει την μόρφωση -με βάσει τα πτυχία- άμεσα με την κοινωνικη και επαγγελματικη καταξίωση
Εγω,διαφωνω με αυτο,γιατι πολλοι μορφωμένοι,δεν πηραν ποτε πτυχιο,
Επίσης,πολλοι αποφοιτοι Λυκειου,βρισκουν δουλια,και περνανε καλα..
και κυρίως,το ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ειναι όταν ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ,ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...
Τα παρπάνω ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ>.
Και αυτο το λέω,γιατι απο την πολλη αγαπη ,παλι θα με μαλωσετε για κατι...δεν μπορει...
ΦΙΛΙΑ
1) επαγγελματίας ληστής, κλέφτης, δολοφόνος, πόρνην
2) επαγγελματίας νοικοκυρά με συνήθεια να κάθομαι όλη μέρα
3) επαγγελμα που να κάθομαι όλη μέρα χωρίς να κάνω τίποτα, παρά μονο κοιτώντας τους 3 τοίχους
4) επάγγελαμ κοροϊδίας και ειρωνίας για χρόνια
5) επαγγελματίας μελλοντικός γαμπρός ή νύφη, με σκο΄πο τη παραπλάνηση, το συμφέρον οικονομικό και του βολέματος
6) το επάγγελμα του θα, θα, θα....οτι είναι και άμα μπορώ το κάνω χωρίς να λέω πολλά παραμύθια και ψέματα (Το παραμύθια, μη παρεξηγηθεί, δεν έχει σχέση με τη Παναγία παραμυθία, Θεός Φυλάξοι)
7) επαγγελματίας συμφεροντολόγος, χωρίς να δίνω τίποτα, μόνο να ζητάω, με άσχημο ήθος και σκοπό
επαγγελματίας του πονηρού
..................................................ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓγελματα