Συμφωνώ και επαυξάνω , είχαμε , έχουμε και θα έχουμε Εκκλησία στην Ελλάδα . Αν θελήσω τον Αλέξιο για Πατριάρχη θα πολιτογραφηθώ πολίτης του Νοβοροσίσκ...stratos έγραψε:αντε παλι η εικονα του πατριαρχη με τον παπα. . .
σε καθε τοπικ ας ριξουμε και απο μια..
Και απο την αλλη γεμισαμε απο ρωσια το φορουμ . . .
Ε ας συμβαλω και εγω σε αυτο
θα μου πειτε δεν κολλαει..
γιατι κολλαει αυτη η εμμονη με τις φωτο του πατριαρχη σε καθε τοπικ;
και να πω οτι δεν ξαναμπηκε χεχεχ
καμια 200 φορες σιγουρα
Οχι παιδια ευχαριστω αλλά δεν θα παρω.
Εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ ,,,εχω και εχουμε Εκκλησια
Αν σας αρεσει ο προλογος και το μπλα μπλα για ρωσια προβλημα σας
Russian Orthodox Christian priest and Nazi officers posing together being in friendly relations - just before Nazi invaded Russia.
Και κάτι που παρατήρησα εδώ μέσα , είτε το παραδεχτούν κάποιοι είτε όχι..Παίζονται παιχνίδια εδώ μέσα κύριοι..παίζονται παιχνίδια και ξυπνάτε...
Δώστου ο Πατριάρχης ο "αιρετικός" , ο οικουμενιστής , ο παπικός , ο μπήξε , ο δείξε κλπ..κλπ... και δώστου ο "άγιος" Αλέξιος..με τους Ρώσους της διασποράς που είναι καλοί και χρυσοί και χαρές και πανηγύρια.. Οικουμενικός Πατριάρχης είναι ΕΝΑΣ , καλός ή κακός , και καλώς είναι ΕΝΑΣ και είναι ΕΝΑΣ είτε είσαι Ρώσος στην Αμερική , είτε Ελληνας στην Αμερική , είτε Κινέζος ορθόδοξος στην Ταιβάν . Είναι ξεκάθαρο ότι ο Αλέξιος εποφθαλμιά όχι την θέση αλλά τον ρόλο και τον τίτλο του Κωνσταντινουπόλεως και ξεχνά ότι έρχεται τελευταίος στην λίστα των πρεσβυγενών πατριαρχείων . Και αντί να κοιτάμε εμείς να στηρίξουμε το Πατριαρχείο μας στα Ιεροσόλυμα , που χίλιοι μύριοι το εποφθαλμιούν , δημοσιεύουμε φωτογραφίες για την Ρωσία της Διασποράς και τον Αλέξιο..
Να ναι καλά οι άνθρωποι να επανενωθούνε , αλλά εμένα με νοιάζουνε άλλα πράγματα , δικά μας και πιο Ελληνικά
Άντε γιατί παρατράβηξε το θέμα..και δώστου οι σκάρτοι οι δικοί μας και να..ορίστε οι "σωτήρες" μας οι Ρώσοι ήρθαν να μας δώσουν τα φώτα τους...
Παιχνίδια χοντρά παίζονται εδώ μέσα στο φόρουμ και κάποιοι οργανώνουν ήδη τα σχέδια τους ...
ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ....