Μεταφέροντας τις απόψεις οικονομικών παραγόντων που ανταγωνίζονται το Louis Travel, η εφημερίδα γράφει στο πρωτοσέλιδο αυτό το ανήκουστο!!
Και αναρωτιέμαι: πού ζούμε ;
Η εταιρία Louis είναι ένας κολοσσός: εκτός από πλήρως οργανωμένα γραφεία ταξιδίων, διαθέτει ξενοδοχεία, πλοία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλες σχετικές υπηρεσίες με σύγχρονη διάρθρωση, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από το site της
http://www.louistravel.com.cy/
Λειτουργεί σε πολλές χώρες και χωρίς υπερβολή θα λέγαμε ότι είναι διεθνούς εμβέλειας.
Και τί γίνεται τώρα; Από την Ε λ λ ά δ α θα τη διώξουμε; Είναι δυνατό;
Το αίμα μας θα απαρνηθούμε;
Ντροπή σε όποιον ξεστόμισε αυτή την κουβέντα! Να φύγει ο ίδιος από την Ελλάδα!
Δεν μας φτάνει το αίσχος που οι περίφημοι "αναρχικοί" αλλά και η αστυνομία, δυστυχώς, έχουν ξυλοφορτώσει τους Κύπριους φοιτητές;
...αλλίμονο στο ψευτορωμέϊκο!!!
Η Αυριανή έγραψε (4/5/07)"Να φύγει ο Κύπριος από την Ελλάδα"
Συντονιστής: Συντονιστές
-
creative256
- Τακτικό Μέλος

Δεν μας φτάνει το αίσχος που οι περίφημοι "αναρχικοί" αλλά και η αστυνομία, δυστυχώς, έχουν ξυλοφορτώσει τους Κύπριους φοιτητές;
έναν Κύπριο ξυλοκόπησαν .όχι γενικά όλους.Μην τους βγάλεις και ως διοκόμενους ,κάτω απο καθεστώς προγκρομ...
Όσο για το συγκεκριμένο κύπριο κινητοποιήθηκαν Υπουργοί και από τις δύο χώρες ,κάνοντας ηχηρές δηλώσεις , παρ οτι κατα τη γνωμη μου θα έπρεπε να πουν απλα η Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της .
άν ο καθένας δικάζει πρίν τη δίκη τότε ποιό ρόλο επιτελούν οι δικαστές;
Αυτή είναι όμως μία άλλη συζήτηση για την λειτουργία της πολιτικής ,των ΜΜΕ
και τη στάση των χριστιανών στην σύγχρονη ρωμαική αρένα του άρτου και θεάματος
έναν Κύπριο ξυλοκόπησαν .όχι γενικά όλους.Μην τους βγάλεις και ως διοκόμενους ,κάτω απο καθεστώς προγκρομ...
Όσο για το συγκεκριμένο κύπριο κινητοποιήθηκαν Υπουργοί και από τις δύο χώρες ,κάνοντας ηχηρές δηλώσεις , παρ οτι κατα τη γνωμη μου θα έπρεπε να πουν απλα η Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της .
άν ο καθένας δικάζει πρίν τη δίκη τότε ποιό ρόλο επιτελούν οι δικαστές;
Αυτή είναι όμως μία άλλη συζήτηση για την λειτουργία της πολιτικής ,των ΜΜΕ
και τη στάση των χριστιανών στην σύγχρονη ρωμαική αρένα του άρτου και θεάματος
-
creative256
- Τακτικό Μέλος

Ούτε ή στάση της αστυνομιας είναι ρατσιστική απέναντι στους Κύπριους
ή περισσότερο ρατσιστική στους Πακιστανούς .
Γιατί αν ήταν έτσι δεν θα είχαν συγκρουστεί ποτέ με Ελληνες , ούτε με συναδέλφους τους (http://www.hri.org/news/grpapers/typos/ ... os.html#11 ) .
Δέν φταίει για πάσαν νόσον η Ελλάδα ούτε αποτελεί ψευτορωμεικο
επειδή αφήνει τους δημοσιογράφους να γράφουν τη δική τους γνώμη ενυπόγραφα
Δεν έχω άποψη για την εταιρία που γράφει η εφημερίδα ούτε ξέρω αν είναι έτσι οπως γράφει ή όχι . Ο σεβασμός της ελευθερίας του Τύπου είναι κατοχυρωμένος στο σύνταγμα και πρεπει να το τηρουμε γιατι επαφίεται στον πατριωτισμό μας .
Άλλο η Ελλάδα και άλλο ορισμένοι Ελληνες,
Άλλο η Ορθοδοξία και αλλο ορισμένοι ορθόδοξοι .
Αμάν με αυτές τις γενικεύσεις ,πότε θα καταλάβουμε οτι δεν ειναι σωστό εργαλείο σκέψης;
ή περισσότερο ρατσιστική στους Πακιστανούς .
Γιατί αν ήταν έτσι δεν θα είχαν συγκρουστεί ποτέ με Ελληνες , ούτε με συναδέλφους τους (http://www.hri.org/news/grpapers/typos/ ... os.html#11 ) .
Δέν φταίει για πάσαν νόσον η Ελλάδα ούτε αποτελεί ψευτορωμεικο
επειδή αφήνει τους δημοσιογράφους να γράφουν τη δική τους γνώμη ενυπόγραφα
Δεν έχω άποψη για την εταιρία που γράφει η εφημερίδα ούτε ξέρω αν είναι έτσι οπως γράφει ή όχι . Ο σεβασμός της ελευθερίας του Τύπου είναι κατοχυρωμένος στο σύνταγμα και πρεπει να το τηρουμε γιατι επαφίεται στον πατριωτισμό μας .
Άλλο η Ελλάδα και άλλο ορισμένοι Ελληνες,
Άλλο η Ορθοδοξία και αλλο ορισμένοι ορθόδοξοι .
Αμάν με αυτές τις γενικεύσεις ,πότε θα καταλάβουμε οτι δεν ειναι σωστό εργαλείο σκέψης;
Ας συνεχίσουμε να συλλέγουμε στοιχεία λοιπόν, συγκεκριμένα στοιχεία για το θέμα αυτό της επικαιρότητας.creative256 έγραψε:
Αμάν με αυτές τις γενικεύσεις ,πότε θα καταλάβουμε ...
Στην εταιρία Louis μέσα σε λίγους μήνες και εντός του ελλαδικού χώρου έχουν συμβεί τα παρακάτω ατυχή περιστατικά:
1. Η δηλητηρίαση από αναθυμιάσεις των δυο εγγλεζόπουλων στην Κέρκυρα.
2. Το ναυάγιο στη Σαντορίνη με την αμφίβολη όπως αποδείχτηκε κατηγορία της γαλλίδας για πνιγμένους.
3. (Νέο αυτό) ο θάνατος αλλοδαπού ναυτικού από σπάσιμο κάβου στο λιμάνι της Μυκόνου.
Εδώ σας βρωμάει κάτι ή όχι;
Εμένα μου βρωμάει.
Οσον αφορά τους Κύπριους φοιτητές, και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, τα περιστατικά είναι:
1. Το αναίτια βίαιο ξυλοφόρτωμα από αστυνομικούς που ήδη αναφέραμε
2. Το μπουκάρισμα αναρχικών την ημέρα των εκλογών των κυπριακών κομμάτων στην αίθουσα με την κάλπη και οι βιαιοπραγίες εναντίον φοιτητών
3. Το σπάσιμο πάλι από αναρχικούς ενός αλλου κυπριακού εκλογικού κέντρου , ευτυχώς χωρίς να είναι φοιτητές παρόντες.
Εδώ σας βρωμάει κάτι ή όχι;
Εμένα μου βρωμάει.
Εχοντας προσεκτικά παρατηρήσει και συνδυάσει τα παραπάνω γεγονότα, ότι δεν μπορούν να θεωρηθούν συμπτώσεις, ειδικά για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που έχουν συμβεί όλα, ε λοιπόν, όταν είδα την ΑΥΡΙΑΝΗ να αναδημοσιεύει τον τίτλο "Να φύγει ο Κύπριος από την Ελλάδα" (ως απόψη κάποιων παραγόντων βεβαίως), ε τότε, εγώ προσωπικά αγανάκτησα!
Κάποιος άλλος μπορεί να αγανακτεί αν ακούει το παραμικρό για την αστυνομία π.χ. έστω κι αν αυτό είναι δημοσιευμένο γεγονός. Κι εγώ τιμώ την αστυνομία για την προσφορά της και πιστεύω ότι έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες πρόσφατα (εύρεση εικόνας Παναγίας Ελωνας κ.α.).
Αλλά άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
Εγώ αγανάκτησα με αυτό γιατί οι Κύπριοι, τρομάρα τους, προσβλέπουν στην Ελλάδα σα μάνα τους και περιμένουν στήριξη! Και μη μου πείτε για παλαιότερα που πραγματικά τους δόθηκε στήριξη. Να δούμε τώρα τί συμβαίνει: εγώ βλέπω ότι αλλάζουν τα πράγματα, και γι αυτό το λόγο έθεσα το θέμα.
Συγγνώμη αν έθιξα κάποιους, προσπαθώ να εκφράζομαι προσεκτικά, αλλά το "ψευτορωμέϊκο" είναι έκφραση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Τώρα αν αυτό αναφέρεται στην Ελλάδα του σήμερα, αυτό θα φανεί στην πράξη.
Πάντως, η παλιότερη Ελλάδα που ήταν η προστάτις κάθε αδικημένου λαού απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Συγκεκριμένα, από τότε που παρέδωσαν έτσι άτιμα τον Οτσαλάν στους Τούρκους (και δεν υπερασπίζομαι τους Κούρδους κλπ. κλπ.), κάτι άλλαξε , κάτι άλλαξε!
Καί τώρα έφτασαν ελληνικές εφημερίδες, με συνταγματικά κατωχυρωμένη ελευθεροτυπία, να υποδαυλίζουν αντικυπριακά αισθήματα στο λαο!
-
creative256
- Τακτικό Μέλος

o Tύπος έχει δικαίωμα να κρίνει .
Χτές έκανε κριτική στον Κύπριο ,
προχθές στο χριστιανό που παλεύει για να γραφεί το θρήσκευμα .
Έτσι είναι ο Τύπος.
Έχεις ακούσει ποτέ μια θετική μια χαρμόσυνη είδηση;
Μόνον Φόνοι ληστείες βιασμοί .
κριτική για το ασθενοφόρο που ήρθε αργά , την ελλειψη πολιτικής , το κλίμα ανασφάλειας κλπ. Βρίσκουν εντυπωσιακούς τίτλους για να γεμίσουν τον (κενο περιεχομένου κατα την αποψή μου ) χρόνο τους .
Και βέβαια οι Κύπριοι εχουν ένα ανεξάρτητο κράτος .
Η Ελλάδα και η Αγγλία ήταν εγγυήτριες δυνάμεις.'Αρα δεν καταλαβαίνω τι ακόμη ζητούν από την Ελλάδα .
Για θέματα εξωτ.΄πολιτικής τόσο πρόσφατα όσο ο Οτσαλάν θεωρώ οτι δεν μαθαμε ακόμη όλη την αλήθεια . Ας το κρίνουν οι επόμενες γενιές που θα έχουν διαθέσιμες πηγές της εποχής μας και θα κάνουν μια μελέτη ή ένα βιβλίο χωρίς συναισθηματικό φορτίο .
Το ποιός λαός βοήθησε τον Κεμάλ να ανακαταλάβει τα εδάφη και να υποστούν οι Ελληνες την μικρασιατική καταστροφή το αφήνω .
Σα χριστιανικά φόρουμ έχει θέση η αγάπη .
Χτές έκανε κριτική στον Κύπριο ,
προχθές στο χριστιανό που παλεύει για να γραφεί το θρήσκευμα .
Έτσι είναι ο Τύπος.
Έχεις ακούσει ποτέ μια θετική μια χαρμόσυνη είδηση;
Μόνον Φόνοι ληστείες βιασμοί .
κριτική για το ασθενοφόρο που ήρθε αργά , την ελλειψη πολιτικής , το κλίμα ανασφάλειας κλπ. Βρίσκουν εντυπωσιακούς τίτλους για να γεμίσουν τον (κενο περιεχομένου κατα την αποψή μου ) χρόνο τους .
Και βέβαια οι Κύπριοι εχουν ένα ανεξάρτητο κράτος .
Η Ελλάδα και η Αγγλία ήταν εγγυήτριες δυνάμεις.'Αρα δεν καταλαβαίνω τι ακόμη ζητούν από την Ελλάδα .
Για θέματα εξωτ.΄πολιτικής τόσο πρόσφατα όσο ο Οτσαλάν θεωρώ οτι δεν μαθαμε ακόμη όλη την αλήθεια . Ας το κρίνουν οι επόμενες γενιές που θα έχουν διαθέσιμες πηγές της εποχής μας και θα κάνουν μια μελέτη ή ένα βιβλίο χωρίς συναισθηματικό φορτίο .
Το ποιός λαός βοήθησε τον Κεμάλ να ανακαταλάβει τα εδάφη και να υποστούν οι Ελληνες την μικρασιατική καταστροφή το αφήνω .
Σα χριστιανικά φόρουμ έχει θέση η αγάπη .
-
nikolaos-9
Πιστεύω πως η εν λόγω εφημερίδα ήθελε να καυτηριάσει τον εν λόγω επιχειρηματία, επειδή είναι αδυσώπητος όχι επειδή είναι Κύπριος.
Εδώ είδαμε το τραγελαφικό, βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου να πηγαίνει στο ξενοδοχείο που βρήκαν το θάνατο τα παιδάκια, -το οποίο είναι κλειστό με εντολή της υπουργού-, να αφήνει λουλούδια όλο υποκρισία στο τραγικό δωμάτιο, και να κοιμάται στο παράνομα ανοικτό ξενοδοχείο, λέγοντας ότι είναι κατάλληλο! Μιλάμε για θέατρο του παραλόγου τώρα ( η καλύτερα θέατρο σκιών...).
Σε ότι αφορά τον κύπριο φοιτητή, δεν πιστεύω πρίν τον τουλουμιάσουν, να τον ρώτησαν από πού είναι...
Εδώ είδαμε το τραγελαφικό, βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου να πηγαίνει στο ξενοδοχείο που βρήκαν το θάνατο τα παιδάκια, -το οποίο είναι κλειστό με εντολή της υπουργού-, να αφήνει λουλούδια όλο υποκρισία στο τραγικό δωμάτιο, και να κοιμάται στο παράνομα ανοικτό ξενοδοχείο, λέγοντας ότι είναι κατάλληλο! Μιλάμε για θέατρο του παραλόγου τώρα ( η καλύτερα θέατρο σκιών...).
Σε ότι αφορά τον κύπριο φοιτητή, δεν πιστεύω πρίν τον τουλουμιάσουν, να τον ρώτησαν από πού είναι...