Μεγάλες στιγμές για τη Ρωσική Εκκλησία

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

Κλειδωμένο
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Misha έγραψε:.μόνο να μου μάθετε την πραότητα "ειδικου τύπου "την οποια χρησιμοποιούσαν περήφανα στο Παγκρατι..."με φόρα στην ανηφόρα".....και μια ερωτηση:τα "ντου" είναι γραμμένα στο λαυσαικο ή στον ευεργετινό;;;;γιατί τα ψαχνω και δεν τα βρίσκω...:P :P :P [/size][/color]
Πραγματικα εισαι αξιολυπητος
το Νικο ειρωνευεσαι;
εσυ που ελεγες οτι ειναι το καλυτερο παιδι;
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ !!
τσ τσ τσ
Και ολα αυτα γιατι διαφωνησε ΕΥΓΕΝΙΚΑ μαζι σου;

Και μη μου πεις καμια εξυπναδα οτι λες για εμενα
Γιατι εγω για παγκρατι και ανηφορα δεν εγραψα ΠΟΤΕ

Κοιτα την δικη σου την διαλεκτο σε αλλα φορουμ :wink:
και μη το παιζεις ταπεινος
Εικόνα
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

2 ερωτησεις εκανα και δεν εχουν απαντηθει ακομη :

1]Βοηθα στην εξελιξη του ανθρωπου να εχει γνωμη επι παντος επιστητου
κρινοντας,κατακρινοντας και αναθεματιζοντας κληρικους ;;;

2]Kαι ξανα μανα ρωτω και παλι ο ταλαιπωρος...

...Τοσα λογια των πατερων μας για

ΑΓΑΠΗ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΣΙΩΠΗ,ΚΑΤΑΛΑΛΙΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ;;
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

O Stratos έγραψε :
Πραγματικα εισαι αξιολυπητος
το Νικο ειρωνευεσαι;
εσυ που ελεγες οτι ειναι το καλυτερο παιδι;
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ !!
Αδελφέ Stratos, υπογράφω αυτά που γράφεις για τον αδελφό μας Νίκο, με την προσθήκη, ότι και σύ είσαι ειλικρινής και αξιοπρεπής.

Τα σύκα-σύκα, και η σκάφη σκάφη, λένε στο χωριό μου.

=================

Κατ’ αυτήν την νύκτα είδε καθ’ ύπνον, ότι Μοναχός τις, παρουσιασθείς, είπεν εις αυτήν: Διατί ζητείς ιατρόν, εν ω εγώ σου υπεσχέθην ότι σε ιατρεύω; Μη απίστει και μη φοβού, εγώ σε ιατρεύω.
Ο Άγιος Μακάριος την εθεράπευσε πάραυτα, (Συναξ. Ορθ. Εκκλ. Τομ.Δ σελ. 318).
Xpnstos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Xpnstos »

Ο Μιχάλης δεν το "έπαιξε" ταπεινός ποτέ. Ίσα Ίσα τα γραφόμενά του δείχνουν άνθρωπο ρεαλιστή, ο οποίος έχει βαθιά αίσθηση από τη μιά του στόχου που πρέπει ένας Χριστιανός να στοχεύει, και από την άλλη της δικής του απόστασης από αυτό τον στόχο. Δεν έκρυψε ούτε τις ανησυχίες του, ούτε τους προβληματισμούς του, ούτε τις αμφιβολίες του, και δεν καλύφθηκε κάτω από κανένα μανδύα βεβαιότητας σωτηρίας.
Γράφω, γιατί παρά το γεγονός ότι δεν έχω ξαναγράψει σε παρόμοιο θέμα, μου φαίνεται άδικη και ενορχηστωμένη η εξαπολυθείσα επίθεση. Ο άνθρωπος άνοιξε με χαρά ένα θέμα για την ένωση ενός αποκομμένου μέλους με το φυσικό σώμα του (όπως θα χαιρόταν ένας γιατρός ίσως για μια πετυχημένη ανάλογη επέμβαση) και πέσατε να τον φάτε.
Και ξεχάσατε πως ανεξάρτητα από τα παιχνίδια πολιτικής των ταγών κάθε εκκλησίας (που δυστυχώς τα βλέπουμε σε όλες τις εκκλησίες λίγο ή πολύ), ο λαός αυτός (τον οποίο ο Μιχάλης είναι φανερό ότι υπεραγαπά), είναι ένας μαρτυρικός λαός, που πότισε το δέντρο της πίστης του με το αίμα του. Ηθελα νάβλεπα πόσο χέστες θα ήμασταν (και εγώ), αν το να πάμε την Κυριακή στην εκκλησία ή να τελέσουμε κάποιο μυστήριο, δεν θα ήταν γεγονός κοινωνικής καταξίωσης όπως είναι στον τόπο μας, αλλά αιτία κοινωνικού αποκλεισμού όπως ήταν στη Ρωσία. Τότε ήθελα να δώ πόσες υπογραφές για τις ταυτότητες θα μαζεύαμε, αν το ΧΟ στην ταυτότητα σήμαινε ανεργία, έλλειψη δυνατότητας σπουδών, εξορία στη Σιβηρία, ψυχιατρικά πειράματα πάνω σου κλπ. κλπ. Εδώ μια κινδυνολογία πολέμου ακούγεται και όλοι τρέχουμε να περιφρουρήσουμε τα του κελλαριού μας (ανεξάρτητα πόσο ισχυρά είναι τα κίνητρα μας).
Ωραίοι είστε.
Καθίστε τώρα να στολίσω τον εαυτό μου για να μην σας κουράσω να το κάνετε εσείς απαντώντας:
Ναι κάνω τον αυτόκλητο δικηγόρο του Μιχάλη, γιατί και εκείνος με είχε υπερασπιστεί (αν δεν με θυμάστε, είμαι το γνωστό αποχωρήσαν μέλος που αισχρολόγησα κατά άλλου μέλους του φόρουμ αφήνοντας σεξουαλικά υπονοούμενα).
Και το κάνω ως ανταπόδοση για την στάση του.
Επίσης δεν δικαιούμαι (έκτοτε) να μιλώ γιατί απέδειξα (τότε) τί είμαι.
Το ίδιο κάνω και με άλλα μέλη στα οποία απαντώ εριστικά και με ειρωνικό ύφος.
http://athos.edo.gr/modules.php?name=Fo ... ght=#43089
http://athos.edo.gr/modules.php?name=Fo ... ght=#41936
http://athos.edo.gr/modules.php?name=Fo ... ght=#34984

Θα σας πώ ωστόσο, ότι θεωρώ την υποβόσκουσα χυδαιότητα της λαϊκής "μαγκιάς" σας, και του καλπάζοντος εθνοφυλετισμού σας απείρως μεγαλύτερη. Του ενός με τα ίδια και τα ίδια του πρήζονται τα ..... (μάστορα, και τα δικά μας πρήζονται επίσης - αλλά δεν μας πειράζει, αυξάνεται έτσι η ωφέλιμη επιφάνεια για "εγγραφές"), ο άλλος δεν μπορεί να δεχτεί συγγνώμες γιατί δεν τις "τρώει", και πάει λέγοντας.
Καλή σας νύχτα τζιμάνια!
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Αν σου αρεσει να ζεις σε εναν κοσμο που ο καθε ενας αλλα λεει εδω μεσα και αλλιως ζει . . .
Ε τοτε ειναι αλλο θεμα

Εκτος και αν μενεις μονο στην επιφανεια και στα ποστ . .

Για πες μου εσυ τζιμανι;
που ειναι η ευαισθησια σου οταν αυτος που δικαιωνεις προσβαλει με τον ποιο ασχημο τροπο μελη του φορουμ;;

εκτος αν σου ξεφευγουν κατα λαθος ποστ και δεν τα βλεπεις; :wink:
Εικόνα
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

YiaVi έγραψε: Γίνε ρε πνευματικός, επηρμένε, ξιπασμένε, που μας το παίζεις μορφωμένος!!! Γιατί μας το παίζεις καλός χριστιανός, ενώ τα βάζεις με τους πάντες (και δεν κάνεις σαν εμάς τους πράους, που δεν τα βάζουμε ποτέ με κανένα)???? :P Γιατί ρε ψευτο-χριστιανούλη δε γίνεσαι πνευματικός άνθρωπος (σαν εμάς, εννοείται)??? Γιατί δεν κάνεις προσευχή και άσκηση (σαν εμάς, εννοείται)??? Γιατί ρε φαντασμένε δεν ασκείσαι στην ησυχία και τη νήψη (σαν εμάς, εννοείται)???? Γιατί γράφεις πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν (από εμάς, εννοείται) και μας αναγκάζεις να χάνουμε την ώρα μας με το να τα διαβάζουμε??? Αφού ξέρεις ότι δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να δούμε το συγκεκριμένο "κακό" θέμα στο φόρουμ, γιατί μας κολάζεις (εμάς τους πνευματικούς, εννοείται). Εεεεε????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Διευκρίνηση: Ο,τι και να απαντήσει σε αυτό το μήνυμα ο γνωστός-άγνωστος ή οι γνωστοί-άγνωστοι, δεν πρόκειται να ανταπαντήσω.
:P
Πω Πωωω ποστ :!:

πριν λιγες ωρες ειπες οτι θα ηταν ΤΙΜΙΟ γραφουμε για ποιον μιλαμε . . με ονοματα

Εγω το παραδεχτηκα για ποιον εγραψα

Αντε να δουμε . . . :)
Εικόνα
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Xpnstos έγραψε:...Θα σας πώ ωστόσο, ότι θεωρώ την υποβόσκουσα χυδαιότητα της λαϊκής "μαγκιάς" σας, και του καλπάζοντος εθνοφυλετισμού σας απείρως μεγαλύτερη. Του ενός με τα ίδια και τα ίδια του πρήζονται τα ..... (μάστορα, και τα δικά μας πρήζονται επίσης - αλλά δεν μας πειράζει, αυξάνεται έτσι η ωφέλιμη επιφάνεια για "εγγραφές"), ο άλλος δεν μπορεί να δεχτεί συγγνώμες γιατί δεν τις "τρώει", και πάει λέγοντας.
Καλή σας νύχτα τζιμάνια!
Που ήσουνα αγόρι μου κρυμμένος τόσο καιρό ?. Τα φώτα των προβολέων πέφτουν πάνω σου.

Ανευ πλάκας, η φωνή ποτέ δεν έβλαψε ούτε και η βρισιά όταν βγαίνει μέσα απο την ψυχή. Ισα ισα απελευθερώνει. Αλλα και ζωντανά με δυνατή φωνή επίσης θα την δεχόμουνα στα ίσια...

Γουστάρω όσο τίποτα να βλέπω πραγματικές εκφράσεις και πραγματικούς ανθρώπους και όχι γλυκανάλατα μπεζεδάκια πασπαλισμένα με κανέλλα ...

Καλή νυχτα και σε σένα απο έναν ντόμπρο και ευθύ Θεσσαλονικιό.

Χρ.

ΥΓ. Το περι ωφέλιμης επιφάνειας ήταν άπαιχτο !!!
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Εικόνα

Russian Orthodox Church priests meeting

Somebody has spotted some meeting of Russian Orthodox Church priests. The Church is known in Russia for a vast commercial activities, itʼs no surprise that priests drive nicer cars that an average Russian citizen:

http://www.englishrussia.com/index.php? ... ian-church
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

NIKOSZ έγραψε: Russian Orthodox Church priests meeting

Somebody has spotted some meeting of Russian Orthodox Church priests. The Church is known in Russia for a vast commercial activities, itʼs no surprise that priests drive nicer cars that an average Russian citizen:
Πάνε και τα Λάντα και τα Μοσκβιτς !!!

Ρε συ και λίγο καχυποψία δεν βλάπτει, Μηπως είναι στημένη απο τους Παπικούς ????!!!!

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha »

NIKOSZ έγραψε: Russian Orthodox Church priests meeting

http://www.englishrussia.com/index.php? ... ian-church
NIKOSZ έγραψε:2 ερωτησεις εκανα και δεν εχουν απαντηθει ακομη :

1]Βοηθα στην εξελιξη του ανθρωπου να εχει γνωμη επι παντος επιστητου
κρινοντας,κατακρινοντας και αναθεματιζοντας κληρικους ;;;

2]Kαι ξανα μανα ρωτω και παλι ο ταλαιπωρος...

...Τοσα λογια των πατερων μας για

ΑΓΑΠΗ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΣΙΩΠΗ,ΚΑΤΑΛΑΛΙΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”