Αδελφέ μου, δεν καταλαβαίνω και πολύ καλά, αλλά νομίζω ότι με εκπλήσσεις. Όχι βέβαια ότι σε ξέρω για να προβλέπω τις αντιδράσεις σου, αλλά από κάποια μηνύματα που έχεις στείλει έχω σχηματίσει μια γνώμη τέτοια που να μην μπορώ να κατανοήσω αυτό το : "γιατί εγώ αυτό το Θεό δε μπορώ να τον εννοήσω". Μάλλον δεν κατάλαβα καλά.lovethink έγραψε:Προχωράει η τεχνολογία θέλουμε δε θέλουμεROMFAIA έγραψε:2) Η αντίδραση στην απόφαση της κυβέρνησης για υποχρεωτικό εφοδιασμό των ελλήνων πολιτών εντος του 2008 ηλεκτρονικών καρτών για όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις τους...
Ούτε εγώ γουστάρω ηλεκτρονικό φακέλλωμα αλλά δε μπορώ να πάρω και τα βουνά ξέρεις .... πρέπει να πάω με την ταυτότητά μου στο νοσοκομείο να πάρω οξυγόνο
Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι ?
Εμπρός πρότεινέ μου
Να μη πάω λες νοσοκομείο ? να μη πάω στο ΙΚΑ να πάρω τα φάρμακά μου ?
Αναλαμβάνεις εσύ την ευθύνη της ψυχής μου αν πεθάνω από κρίση άσθματος χωρίς φάρμακα ?
Παίρνεις το ρίσκο ? να μου πεις "ΜΑΝΟ μη πάρεις ηλεκτρονική κάρτα και ας πεθάνεις από άσθμα γιατί αυτό θέλει ο Θεός να πεθάνεις χωρίς φάρμακα" ?
Λυπάμαι ........ κάτι άλλο συμβαίνει κάτι άλλο παίζει γιατί εγώ αυτό το Θεό δε μπορώ να τον εννοήσω
Στις δύσκολες εκείνες ώρες που όποιος δεν έχει το χάραγμα δεν θα μπορεί να αγοράζει ή να πουλάει, ο Δημιουργός θα είναι κοντά μας! Αυτός που μας έδωσε τη ζωή, Αυτός και θα φροντίσει να την διατηρήσουμε! Είναι δυνατόν να αφήσει τα πλάσματά Του αβοήθητα; Εκείνες οι ώρες θα είναι ώρες ομολογίας πίστεως! Όπως όι άγιοι δεν αρνιόντουσαν τον Θεό και Αυτός ήταν, όχι δίπλα τους, αλλά μέσα τους, έτσι θα γίνεικαι εκείνες τις στιγμές!
Από την άλλη, οι γνώσεις μου δεν είναι πολλές για να ξέρω πώς ακριβώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην Ελλάδα εκείνες τις ώρες! Σύμφωνα με αυτά που λέει ο Γέροντας Παίσιος, η Ελλάδα μας θα μεγαλώσει γιατί ο Ίδιος ο Θεός θα πάρει τις τύχες του έθνους στα χέρια Του! Επομένως και οι ηγέτες που θα έχουμε τότε θα έχουν την έγκριση του Θεού! Δεν μπορώ να γνωρίζω αν το χάραγμα θα έρθει και σε μας οι εμείς (και όλοι οι ορθόδοξοι που θα ενωθούμε) θα είμαστε αυτοί που θα αντισταθούμε!