Και ο Τοτός έγραψε
"Το καλοκαίρι είναι μια εποχή υπέροχη με ήλιο και ζέστη.Μια εποχή που ευνοεί όλα τα ζωντανά του πλανήτη αλλά ακόμα και αυτά τα μικρά μυρμηγκάκια.Τα μυρμήγκια είναι κάτι μικρά έντομα μαύρα τα οποία δουλεύουν πολύ το χειμώνα και λειτουργούν με κώδικες συγκεκριμένους και έχουν βασίλισσα και μπλα μπλα μπλα και εκείνο και το άλλο και και και και ......
............................
................................... "
Η Δασκάλα είχε μείνει ΕΚΠΛΗΚΤΗ με τις γνώσεις του Τοτού
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΤΕ !!!!! ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ σου αξίζουν συγχαρητήρια ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ . Πήρες 10 με τρείς τόνους
ΚΑΜΑΡΙ Ο ΤΟΤΟΣ με το δίκιο του
Την άλλη μέρα η κυρία τους έβαλε έκθεση με θέμα "Ο Χειμώνας"
Και το Τοτός έγραψε
"Ο Χειμώνας είναι μια εποχή που όλοι κλεινόμαστε σπίτι μας.Το ίδιο κάνουν και τα μυρμηγκάκια.Τα μυρμηγκάκια τα οποία είναι κάτι μικρά έντομα τα οποία .......μπλα μπλα μπλα μοπλα μπλα πάλι τα ίδια"
Η Δασκάλα του είπε πάλι μπράβο για τις γνώσεις του αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα αλλά του έβαλε πάλι 10
Την άλλη μέρα τους βάζει έκθεση με Θέμα το χωριό μου
και ο Τοτός έγραψε
"Το χωριό μου είναι ένα καταπράσινο λιβάδι .Εκεί εκτός από κοτούλες γατούλες κατσικάκια έχει και πολλά μυργμήκια.Τα μυρμήγκια είναι κάτι μικρά έντομα που ......................................" και να'σου πάλι απ΄την αρχή
Η Δασκάλα τα πήρε στη κράνα και σκέφτηκε να βάλει ένα διαφορετικό θέμα ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να γράψει πάλι για μυρμήγκια ο Τοτός
-ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ θα μου γράψετε έκθεση με θέμα "Το Διαστημόπλοιο"
Τοτός
Το Διαστημόπλοιο είναι ένα μέσο για να πηγαίνει ο άνθρωπος στο διάστημα και σε άλλους πλανήτες στο μέλλον για να δει αν υπάρχει ζωή
Βέβαια δεν υπάρχουν μυρμήγκια.Τα μυρμήγκια είναι κάτι μικρά έντομα που ......................................................
Το ανέκδοτο αυτό δεν το έγραψα τυχαία
Είναι ότι ακριβώς συμβαίνει στο φόρουμ αυτό με συγκεκριμένα θέματα
Καλημέρα μας :D