Λόγος ξάστερος

Συντονιστής: Συντονιστές

Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Ωραίο το θέμα σας φίλοι μου και οι μέχρι τώρα τοποθετήσεις επ' αυτού.
Η βασιλική οδός όπως έλεγαν οι άγιοί μας είναι η πιό σωστή... Ούτε θα προδώσουμε την Αγία μας Εκκλησία αλλά και τα απολολώτα θα καλέσουμε στη μάντρα του Χριστού...
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha »

ARHS έγραψε: ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ . :cry:
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,
:roll: ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ,ΠΟΥ ΚΑΤΙΔΙΑΝ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ ,ΠΟΥ ..ΠΟΥ.. :roll: :roll: ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ.. ΩΣ ΠΟΤΕ;
:-k

όταν ειχαμε χούντα υπήρχαν εκατομμυρια που εκαναν την πάπια κι υπήρχαν λίγοι που με κινδυνο της ελευθεριας και ενιοτε της ζωης τους αντιστεκονταν ειτε γράφοντας αρθρα,είτε γραφοντας τραγουδια και κανοντας συναυλίες,είτε κανοντας παρανομες ραδιοφωνικες εκπομπες ,ειτε κανοντας σαμποταζ.....

οσοι αντιστεκονταν συκοφαντουνταν ως "ανθέλληνες""συμμοριτες","αναρχοκομμουνιστες","οργανα της ΕΣΣΔ" κλπ )

μεταξυ αυτων ηταν ο μακαριτης ιδρυτης της Χριστιανικης Δημοκρατίας κυρ Νίκος Ψαρουδάκης ,ο π.Αυγουστινος Καντιωτης,ο μακαριστός παπα Γιωργης Πηρουνάκης και μερικοι ,λιγοι, ακομα απο τον εκκλησιαστικό χωρο....

σημερα η παγκόσμια θρησκευτικη χουντα του Βατικανου επιχειρει να αλωσει τα τελευταια οχυρα αντιστασης στην πανθρησκεια και αυτα ειναι οι κατα τοπους Ορθοδοξες Εκκλησιες.

Σε αυτη την προσπάθεια του βρισκει προθυμους συνεργατες ορισμενους εκκλησιαστικους βαθμοφόρους με κορυφαιο τον πρώτο τη τάξει.....

αυτη την ανιερη,αντορθοδοξη και βλάσφημη συμμαχία για την προωθηση της Νεοταξιτικης Πανθρησκειας ο καθε Ορθοδοξος θα την πολεμησει οπως δυναται....

μιλωντας,γραφοντας,διαμαρτυρομενος και ,κυριως ,ευχομενος και μετανοων....κοινως:καποιοι θα το παιξουν τρελοί για χάρη της Αλήθειας (της Προσωπικης Ενυπόστατης Αλήθειας),για να "τραβηξει η ζωη την ανηφορα" και "για να γυρίσει ο ήλιος"......

κι οποιος ,ενω γνωρίζει κι ενημερωνεται,σιωπά γινεται συνενοχος στο colpo grosso που ειναι εν εξελίξει....

"Καί δια να μιλω την αλήθεια κατατρέχομαι κι από βασιλέα κι από προκομμένους.Θελουν την αλήθεια κι όποιος την ειπή κιντυνευεται.Αλήθεια,αλήθεια πικριά οπού είσαι."
(ο πόνος του Μακρυγιάννη,εκδ Ι.Μ.Παρακλήτου σελ 14)
ARHS
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από ARHS »

ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ Misha :cry: :cry: ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ,ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΑΝ Ο ...ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Αν παραθετω συνεχεια κειμενα Αγιων σημαινει οτι ειμαι Αγιος;
Αν παραθετω Ομολογιακα κειμενα Αγιων σημαινει οτι ειμαι ομολογητης;η θαρραλεος
Δεν μπορει να το κανει αυτο στο net ακομα και ενα παιδι;

Αν κοιταχτω ομως στον καθρεπτη και ρωτησω τον εαυτο μου τι σχεση εχω εγω με ολα αυτα τα κειμενα;
Και τι ζωη κανω;

Τι απαντηση θα παρω :?:

[ασχετο] Και αν ρωτησω ποιοι εχουν 2-3 νικ στο φορουμ . .
Τι απαντηση θα παρω :?: 8)
Εικόνα
maria2
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από maria2 »

Κάνεις σαν μωρό παιδί…
:P όταν παρατίθενται λόγια των Aγιων πατέρων ,δείχνουν οι λόγοι τους τον δρόμο .δείχνουν ως σηματωροί που θα πάμε.. 8) αν θέλεις που πρέπει να πάμε …
γιατί είναι τραγικό να λες πως πας Κρήτη και επειδή εσύ στο δρόμο σου συναντάς την λίμνη πλαστήρα να νομίζεις πως είσαι στο Αιγαίο πέλαγος …και άντε νάσαι μοναχός σου ας πας όπου θέλεις στο κάτω κάτω…όταν είσαι κουμανταδόρος και επικεφαλής και παίρνεις και άλλους στο λαιμό σου …τότε έχουμε πρόβλημα…
:oops: Έτσι νομίζω είναι ασφαλές και χρήσιμο παρόλη την δική μας βρομιά να θυμίζουμε τους λόγους των αγίων που διασώζουν την ζωή της εκκλησίας ,γιατί έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας ,συγγνώμη κιόλας αν σε σκανδαλίζω :oops: …αλλά έτσι είναι! 8O
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Τον καθρεπτη . .
Ξεχασες τον καθρεπτη 8)

Παντως με βαλατε σε σκεψεις εδω και τοσο καιρο :?

Να αφησω τον γεροντα μου και να διαλεξω εναν απο εδω μεσα . . .
Οσμη ευωδιας πνευματικης βρηκα σε καποιους
Να μη χασω την μοναδικη ευκαιρια :wink:
Εικόνα
Xpnstos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Xpnstos »

Σε αναλαμβάνω εγώ αν θέλεις.
:lol: :lol: :lol:
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας