Δημοκρατία ή αδελφική αγάπη;

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Όχι φίλε Nicdi, η απομάκρυνση ενός τμήματος της μιας δημοσίευσης και η απομάκρυνση της άλλης δεν είχαν σχέση με αυτά που αναφέρω πιο πάνω, αλλά με τη θέση που δημοσιεύτηκαν. Εκτιμώ ότι αυτό εξηγήθηκε επαρκώς στα αντίστοιχα θέματα, αλλά επαναλαμβάνω τις εξηγήσεις.

Η δημοσίευσή σου στο θέμα για τη βελτίωση της λειτουργίας του forum, περιείχε ένα τμήμα που αναφερόταν στα παλιά μέλη που δεν συμμετέχουν προσωρινά στο forum, το οποίο με προηγούμενη δημοσίευσή μου είχα επισημάνει ότι είναι εκτός θέματος και είχα παρακαλέσει να μη συνεχιστεί η αναφορά σ΄αυτό, γιατί εμπόδιζε το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε το topic. Ήδη είχα απομακρύνει μια παρόμοια δημοσίευση της raxil και για λόγους δικαιοσύνης ήταν αδύνατον ν΄αγνοήσω τη δική σου.

Τη δημοσίευση που έκανες για το θέμα του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄δημοτικού την έκανες δυο φορές, μια μέσα στο αντίστοιχο θέμα και μια ανεξάρτητα. Αφού υπήρχε ήδη ανοιγμένο σχετικό θέμα δεν υπήρχε λόγος δημιουργίας νέου και μάλιστα μ΄αυτό το ύφος, έτσι επέλεξα να απομακρύνω αυτή απ΄τις δυο όμοιες δημοσιεύσεις.

Ελπίζω η εξηγήσεις αυτές να σε καλύπτουν φίλε nicdi, γιατί δε θά ΄θελα με τίποτε να διακόψω το ζήλο με τον οποίο συμβάλεις στη λειτουργία του forum και σ΄ευχαριστώ γι αυτό, καθώς και για τον κόσμιο τρόπο της διαμαρτυρίας σου.
andriyian
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από andriyian »

Αγαπητε φιλε Νικο. Με ολο το σεβασμο που εχω, θελω να σας πω οτι αυτα που εχω ανεβασει στο σαιτ ειναι απλως καποιες δημοσιευσεις εφημεριδων. Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Απλα πρεπει να ειμαστε σε εγρηγορση για να απανταμε καταληλα σε καθε επιθεση που δεχεται το Αγ. Ορος. Πρεπει ομως και να ερευνουμε αν ειναι αυτα αληθινα ή οχι. Και στο κατω-κατω ουτε εβρισα ,ουτε βλαστημησα. Ειμαστε κοσμικοι οι περισσοτεροι και λειτουργουμε ετσι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”