Βοηθεια υπερ πυροπαθων - Πληροφοριες εδω!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
God_Send
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Δεν θα ηθελα να σχολιασω λογια χρηστων για την βοηθεια. Οποιοι πιστευουν οτι τα χρηματα θα τα φανε αλλοι μπορουν καλλιστα να αφησουν τροφιμα και νερα ή ρουχισμο στις αποθηκες του Ερυθρου Σταυρου. Κοιταξτε και εγω οσον αφορα το χρηματικο ειμαι λιγο δυσπιστος αλλα δεν μπορω να καθομαι να τα βλεπω και ν αμην κανω τιποτα.
Σημερα το πρωι κολλησα στο ασανσερ της πολυκατοικιας μου την παρακατω ανακοινωση. Θα σας συμβουλευα να κανετε το ιδιο. Ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε...ας το κανουμε λοιπον και ας συμβαλουμε και εμεις. Αλλες βλακειες του στυλ "εγω δεν δινω τιποτα" δεν μας αρμοζει. Το κανουμε επειδη μας κανει να αισθανομαστε καλα και γιατι ειναι καθηκον μας. Ελλαδα δεν ειναι μονο οι πολιτικοι και η Εκκλησια ειναι και οι απλοι πολιτες. Αντε κουνηθειτε και αφηστε τις δικαιολογιες.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡ ΠΥΡΟΠΑΘΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σας αναγράφω τους λογαριασμούς του Ερυθρού Σταυρού στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε ότι χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε για τους πυροπαθείς:
● ALPHA ΒΑΝΚ: 101-00-2002-005560
● Eurobank: 00260240340200879543
● Αγροτική Τράπεζα: 017.04.003328.32
Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε τις αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού για να αφήσετε νερά, τρόφιμα και γάλατα:
‘Αστρους 111 - 113, Κολωνός (παράλληλη στην Λένορμαν, πίσω από τα McDonalds)
Tα τηλέφωνα του Ερυθρού Σταυρού:
2105147300 (τηλέφωνο αποθήκης)
2103613570 (τηλεφωνικό κέντρο)
Ας βοηθήσουμε όλοι μας όσο μπορούμε!
Σημερα το πρωι κολλησα στο ασανσερ της πολυκατοικιας μου την παρακατω ανακοινωση. Θα σας συμβουλευα να κανετε το ιδιο. Ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε...ας το κανουμε λοιπον και ας συμβαλουμε και εμεις. Αλλες βλακειες του στυλ "εγω δεν δινω τιποτα" δεν μας αρμοζει. Το κανουμε επειδη μας κανει να αισθανομαστε καλα και γιατι ειναι καθηκον μας. Ελλαδα δεν ειναι μονο οι πολιτικοι και η Εκκλησια ειναι και οι απλοι πολιτες. Αντε κουνηθειτε και αφηστε τις δικαιολογιες.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡ ΠΥΡΟΠΑΘΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σας αναγράφω τους λογαριασμούς του Ερυθρού Σταυρού στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε ότι χρηματικό ποσό εσείς επιθυμείτε για τους πυροπαθείς:
● ALPHA ΒΑΝΚ: 101-00-2002-005560
● Eurobank: 00260240340200879543
● Αγροτική Τράπεζα: 017.04.003328.32
Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε τις αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού για να αφήσετε νερά, τρόφιμα και γάλατα:
‘Αστρους 111 - 113, Κολωνός (παράλληλη στην Λένορμαν, πίσω από τα McDonalds)
Tα τηλέφωνα του Ερυθρού Σταυρού:
2105147300 (τηλέφωνο αποθήκης)
2103613570 (τηλεφωνικό κέντρο)
Ας βοηθήσουμε όλοι μας όσο μπορούμε!
-
God_Send
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
500.000 Ευρώ δινει η Εκκλησια της Ελλαδας στους πυροπαθεις ενω ο προεδρος της Κυπρου αναλαμβανει να ξαναχτισει οποιο χωριο του υποδειξει η Ελληνικη Κυβερνηση.
Αντε παλικαρια και εμεις. Το εχω ξανατονισει, ειναι σημαντικο ο καθενας ξεχωριστα να συμβαλει για να απαλυνουμε οσο το δυνατο περισσοτερο τον πονο αυτων των ανθρωπων. Ειναι συμπολιτες μας και κατι περισσοτερο...ολοι αυτοι που μενουν σε αυτα τα χωρια, μικροι και μεγαλοι, κραταν περισσοτερο απο εμας που ζουμε σε μεγαλες πολεις, το πνευμα της Ελλαδας και τις παραδοσεις της ζωντανες. Τους το οφειλουμε!
Αντε παλικαρια και εμεις. Το εχω ξανατονισει, ειναι σημαντικο ο καθενας ξεχωριστα να συμβαλει για να απαλυνουμε οσο το δυνατο περισσοτερο τον πονο αυτων των ανθρωπων. Ειναι συμπολιτες μας και κατι περισσοτερο...ολοι αυτοι που μενουν σε αυτα τα χωρια, μικροι και μεγαλοι, κραταν περισσοτερο απο εμας που ζουμε σε μεγαλες πολεις, το πνευμα της Ελλαδας και τις παραδοσεις της ζωντανες. Τους το οφειλουμε!
-
God_Send
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τι να πει κανεις...Κατι γιδια Ελληνες που υπαρχουν! Το πρωι κολλησα στο ασανσερ πληροφοριες με αριθμους λογαριασμων και για το πως καπως μπορει να αφησει τροφιμα στις αποθηκες του Ερυθρου Σταυρου και τωρα το απογευμα ειδα οτι λειπει!
Τι να πει κανεις για κατι αμορφωτους, ανενημερωτους, ασπλαχνους και χωρις φιλοτιμο ανθρωπους που θελουν να θεωρουνται Ελληνες. Πως να παει μπροστα αυτη η χωρα, εεε? :x Αλλα βεβαια, με τετοια πλυση εγκεφαλου που δεχονται καθημερινα εχουν χαζεψει. Ακομη και ενα κομματι ξυλο περισσοτερο μυαλο εχει απο κατι τετοιους!
Την εχουν βρει ολοι..."Εγω δεν παω στην Εκκλησια γιατι ο παπας με γλυκοκοιταει ή γιατι οι παπαδες τρωνε καλα", "δεν δινω λεφτα γιατι θα τα φανε αλλοι", "εμενα ποιος θα μου εδινε αν το παθαινα εγω" και ενα καρο τετοιες βλακειες. ΕΛΕΟς!
Εννοια σας ομως...ο καιρος ειναι κοντα και οταν θα σας χτυπησει θα σας βρει στον υπνο απλα και μονο γιατι εσεις δεν δειξατε ιχνος οικτου οποτε ουτε ο Θεος θα δειξει σε εσας!
Τι να πει κανεις για κατι αμορφωτους, ανενημερωτους, ασπλαχνους και χωρις φιλοτιμο ανθρωπους που θελουν να θεωρουνται Ελληνες. Πως να παει μπροστα αυτη η χωρα, εεε? :x Αλλα βεβαια, με τετοια πλυση εγκεφαλου που δεχονται καθημερινα εχουν χαζεψει. Ακομη και ενα κομματι ξυλο περισσοτερο μυαλο εχει απο κατι τετοιους!
Την εχουν βρει ολοι..."Εγω δεν παω στην Εκκλησια γιατι ο παπας με γλυκοκοιταει ή γιατι οι παπαδες τρωνε καλα", "δεν δινω λεφτα γιατι θα τα φανε αλλοι", "εμενα ποιος θα μου εδινε αν το παθαινα εγω" και ενα καρο τετοιες βλακειες. ΕΛΕΟς!
Εννοια σας ομως...ο καιρος ειναι κοντα και οταν θα σας χτυπησει θα σας βρει στον υπνο απλα και μονο γιατι εσεις δεν δειξατε ιχνος οικτου οποτε ουτε ο Θεος θα δειξει σε εσας!
Αυτό δεν είναι να το λες αλλά να το κρύβειςGod_Send έγραψε:500.000 Ευρώ δινει η Εκκλησια της Ελλαδας στους πυροπαθεις !
Ακου εκεί 500.000
Οσο ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα
ΤΑ ΠΑΝΤΑ έπρεπε να έδινε η εκκλησία
Και μη βιαστείτε να μου πεί κανείς ότι εκκλησία είμαστε όλοι μας
Ας πουλήσουν τους 50 κιλά σταυρούς με τα διαμάντια στο λαιμό ο καθένας και θα δείτε πόσα θα μαζευτούν
500.000 ............ λέει ......
Καλή Σαρακοστή
παιδια ο καθενας θα παραδωσει ψυχη για τον εαυτο του,μηνδυναμιτιζουμε το κλιμα,ας κανουν οτι θελουν οι αλλοι με το χρυσαφι τους.μην μπουμε σε τετοιες λογικες,αφηστε τους αλλους το θεμα ειμαστε ΕΜΕΙΣ.lovethink έγραψε:Αυτό δεν είναι να το λες αλλά να το κρύβειςGod_Send έγραψε:500.000 Ευρώ δινει η Εκκλησια της Ελλαδας στους πυροπαθεις !
Ακου εκεί 500.000
Οσο ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα
ΤΑ ΠΑΝΤΑ έπρεπε να έδινε η εκκλησία
Και μη βιαστείτε να μου πεί κανείς ότι εκκλησία είμαστε όλοι μας
Ας πουλήσουν τους 50 κιλά σταυρούς με τα διαμάντια στο λαιμό ο καθένας και θα δείτε πόσα θα μαζευτούν
500.000 ............ λέει ......
Ναι αλλά όχι να είμαστε και μια ζωή θύματα συγνώμμη κι όλας
Πάντα ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ υπερασπιζόμουν την εκκλησία σε κάθε τι
ΠΑΝΤΑ , ακόμα και αν ήξερα ότι οι άλλοι έχουν δίκιο
ακόμα και σε όποια συντροφιά μπορεί να έλεγαν πράγματα ενάντια έπνιγα τη σκέψη μου και πάντα έλεγα άλλα υπερασπιζόμενος την εκκλησία
Γιατί φοβόμουν με την αίσθηση ότι αμαρτάνω αν σκεφτώ αρνητικό
ΑΛΛΑ ΟΧΙ
ΩΣ ΕΔΩ
Δε θα ανεχτώ να ακούω 500.000 από την εκκλησία που έπρεπε να δώσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Πάντα ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ υπερασπιζόμουν την εκκλησία σε κάθε τι
ΠΑΝΤΑ , ακόμα και αν ήξερα ότι οι άλλοι έχουν δίκιο
ακόμα και σε όποια συντροφιά μπορεί να έλεγαν πράγματα ενάντια έπνιγα τη σκέψη μου και πάντα έλεγα άλλα υπερασπιζόμενος την εκκλησία
Γιατί φοβόμουν με την αίσθηση ότι αμαρτάνω αν σκεφτώ αρνητικό
ΑΛΛΑ ΟΧΙ
ΩΣ ΕΔΩ
Δε θα ανεχτώ να ακούω 500.000 από την εκκλησία που έπρεπε να δώσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Καλή Σαρακοστή
-
God_Send
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ρε παιδια μπορει να αφορουσε μια πρωτη βοηθεια. Δεν σημαινει οτι αυτο ειναι και μονο. Η εκκλησια βοηθαει και με τροφιμα και ρουχισμο. Οταν το ακουσα απλα το ανεφερα με σκοπο να παρακηνησω και αλλους να αρχισουν να βοηθανε. Μην φανω κιολας οτι το ειπα για να το κοροιδεψω. Νεα μετεφερα απλα. Τωρα αν ειναι πολλα η λιγα δεν με αφορα ουτε θα το κρινω.