friend έγραψε:ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΟΛΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ,ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ,ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΙΣΧΥΕΙ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΓΑΠΗΤΕ lovething ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΕΤΣΙ?ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ.ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ......???ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΟΔΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΟΙΟΤΑΝ ΕΚΟΒΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΓΑΠΗΤΕ lovething ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ,ΜΗΝ ΟΛΙΓΟΠΙΣΘΕΙΣ,ΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ,ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΠΑ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!
Δεν είμαι τόσο φοβισμένος με τους ανθρώπους γύρω μου friend μου.
Δεν βλέπω σατανάδες στα πρόσωπα όσων δεν είναι Ορθόδοξοι
Τους συμπαθώ τους συμπονώ τους αγαπώ τους εκτιμώ και η χαρά μου και η καρδιά μου θέλει να είναι ευτυχισμένοι
Ολοι είμαστε παιδιά ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ
Ολοι είμαστε ψυχούλες που πρέπει να σωθούν
Δεν μπορώ να βάλω συρματοπλέγματα και διαχωριστικά ανάμεσα σε κανέναν άνθρωπο
Από τον Αφρικανό μέχρι τον Κινέζο , και από τον Αγγλο μέχρι τον Τούρκο
Ναι τον Τούρκο που είναι μεροκαματιάρης σε κάποιο χωριό και τα παιδιά του είναι μέσα στη λάσπη και τη φτώχεια
Ολοι πρέπει να σωθούμε , όλοι πρέπει να είμαστε στο βιβλίο Του Θεού
Θα μου πεις " όλοι πρέπει να είμαστε Ορθόδοξοι"
Δεν αντιλέγω
Αλλά αυτό το αφήνω στο ΘΕΟ
ΕΚΕΙΝΟΣ ξέρει
Δεν υποστηρίζω το συγκρητισμό ( Θεός φυλάξει .... )
Ούτε το Πάπα ή Ραββίνο ή Πάστορα ή ότι άλλο
Μιλάω για τις ζωές των ανθρώπων
Για όσα ζούνε
Για τις γυναίκες που ζουν μέσα στο πόνο και στη βία και στη μοναξιά μέσα στα σπιτικά τους
Ολου του κόσμου
Ανεξαρτήτου θρησκείας
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ δεν είναι μόνο προνόμιο των Ορθοδόξων
Ολοι τον ανεβαίνουν
Απανταχού της γης