Verichip...Είναι άραγε το χάραγμα?????

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
relis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από relis »

Θεωρώ ότι το εν λόγω chip
είναι σφράγισμα της Αποκάλυψης, αλλά πιστεύω
ότι θα γίνεται και με άλλες εκδόσεις (updated),
και με άλλα chips, και με laser.
Σε όλα αυτά υπάρχει τόσο το :
1. Χάραγμα.
Στα chip γίνεται τομή - χάραγμα του σώματος και
με το laser έχουμε τα "καψίματα" - χαρακιές του barcode.
όσο και το :
2. 666.
Στα chip, στο barcode - serial number, είτε στο εσωτερικό του, και
με το laser έχουμε τον ίδιο τον barcode με τους τρείς τομείς
ελέγχου, όπως και σε κάθε barcode, που είναι στον κώδικά τους
τα : 6, 6, 6

ΟΨΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΝ ΕΞΕΚΕΝΤΗΣΑΝ !!!
relis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από relis »

Γέρων Παϊσιος :
" ... οι άνθρωποι, ούτε καν καταλαβαίνουν ότι ζούμε
στα σημεία των καιρών, ότι προχωρεί το σφράγισμα.
Ειναι σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Γι' αυτό λέει η Αγία Γραφή
ότι θα πλανηθούν και οι εκλεκτοί. "
Αδελφέ stratos,
μετά από το ανωτέρω, τα κείμενα που παρέθεσες,
μοιάζουν αποκοιμιστικά.
Αδελφέ aposal,
αν υποθέσουμε ότι το σφράγισμα νομοθετείται,
και η εκκλησία της Ελλάσος δεν έχει αποφανθεί ;
Μην το έχουμε και τόσο σίγουρο ότι θα αποφανθεί.
Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.
Κάποιοι είπαν κάποτε :
Ελευθερία ή θάνατος.

ΟΨΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΝ ΕΞΕΚΕΝΤΗΣΑΝ !!!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

relis έγραψε: Αδελφέ aposal,
αν υποθέσουμε ότι το σφράγισμα νομοθετείται,
και η εκκλησία της Ελλάσος δεν έχει αποφανθεί ;
Μην το έχουμε και τόσο σίγουρο ότι θα αποφανθεί.
Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.
Κάποιοι είπαν κάποτε :
Ελευθερία ή θάνατος.
Άλο πράγμα η ανεξαρτησία (ελευθερία) και άλλο η ορθοδοξία! Για το πρώτο δεν χρειάζεται το ΟΚ της Εκκλησίας (αν και τότε υπήρχε). Για το δεύτερο κρίνω ότι είναι απαραίτητο!
Εδώ ο Δημιουργός μας θα στείλει τον προφήτη Ηλία για να μην πλανηθούμε, είναι δυνατόν να μην μεριμνήσει για το chip? Και αν δεν είναι ο Αρχιεπίσκοπος αυτός που θα το πει, θα είναι όμως κάποιος Ιεράρχης! Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν Ιεράρχες που είναι διαμάντια! Πιστεύετε ότιο θα σιωπήσουν;
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Είναι δυσκολο να αποφανθει η εκκλησια, μην την ψεγουμε, ο καθενας, αφου κοιταξει πρωτα μην ερθει νωριτερα για αυτόν το τελος, να ασχολειτε, να μιλαει στον διπλανο του, (πρωτα για εξομολογηση και εν χριστω ζωη) ώστε αυτοι που εχουν αυτια να ακουσουν να ακουν, δεν εχει ερθει η ωρα ακομα αλλα αυτα (chip-666) θα ερθουν φυσικα, σιγα-σιγα, για αυτο και δεν θα ειναι τοσο ευκολα κατανοητα, παρτε παραδειγμα "τον διαβολο με τα κερατα στην ταρατσα" ετσι πρεπει να γινει «προεργασια» σ’αυτους που θα τα ζησουν, από τωρα.
Τα (verichip κτλπ) ειναι προπονησεις, και για αυτους αλλα και για εμας, ολοι θα μαρτυρησουν, στην αρχη οι ψαγμενοι, μετα οι αδιαφοροι μαντρωμένοι. Αυτη ειναι η γνωμη μου.
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

aposal έγραψε: Αδελφή μου, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!
Αλλά το ερώτημα μας εξακολουθεί να ισχύει : Αν δηλαδή το συγκεκριμένο chip είναι αυτό που φοβόμαστε! Αν ισχύουν αυτά που γράφηκαν εδώ, ότι δηλαδή σε όσους εμφυτεύθηκε δεν μπορούν να κοινωνήσουν, το θέμα έχει απαντηθεί! Με δυσάρεστο τρόπο!
Δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει το chip στην Ελλάδα! Όποτε όμως και να έρθει, θεωρώ ότι εμείς θα πρέπει να ξέρουμε το πώς θα ενεργήσουμε! Και θα είναι λάθος ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του! Πρέπει κάποια αρμόδια αρχή (η Εκκλησία), να δώσει το σύνθημα για κοινή στάση!
Θα περιμένουμε πολύ ακόμη;
Θα σου πω κάτι όσον αφορά εμενα, μιας και εμενα κατα πως φαίνεται ρωτάς.
Επειδή απο την Ιερά μας Παράδοση οι πληροφορίες που δίνονται μεσω των προφητειών όσον αφορά τους ταγούς στις ημερες μας δεν είναι και οι καλύτερες, θεωρώ ότι ο καθένας τελικά οφείλει να πραξει κατα συνείδησιν.

Προσωπικά εγω εχω ξεκαθαρίσει το τι θα κάνω...το τι με αναπαυει. Είμαι πεπεισμένη ότι τό τσιπ ΕΙΝΑΙ το σφραγισμα. Προχωρώ ακόμα παραπέρα και λέω πως ειμαι πεπεισμένη ότι πρεπει να αρνηθώ και καθε μορφή ηλεκτρονικής ή εξυπνης κάρτας που φερει τα προσωπικά μου στοιχεία. Και μεχρι τωρα αυτή την σταση κρατώ. Δεν περιμένω κανέναν να αποφασίσει για την δική μου ψυχή για την οποία μόνη εγω θα δωσω λόγο στο κριτήριο.
Ακόμα και αν κάνω λάθος (όπως πολλοί από δω μεσα θα σπευσουν να μου πουν), αυτό που ουσιαστικά ρισκάρω ειναι η επιβίωσή μου. Το κανω για την αγάπη Του, και μεχρι τωρα τουλάχιστον με σκεπάζει και με φροντίζει παρόλο που βρίσκομαι εκτός συστηματος γυρω στην δεκαετία....

Θα θυμίσω σε σενα και τους υπολοίπους αδελφούς την σταση που κρατούσαν οι Αγιοι Μαρτυρες την εποχή των διωγμών.
Συχνά πήγαιναν συγγενείς τους ή φίλοι τους και τους ελεγαν να κάνουν πως θυσιαζουν στα είδωλα για να γλυτωσουν τον θανατο. Να κάνουν ότι ρίχνουν θυμίαμα αλλά τελικά να μην ρίξουν.... Εκείνοι το αρνούντο. Για εκείνους και η παραμικρή κίνηση του χεριού προς το θυσιαστηριο θα σημαινε πως ήδη Τον αρνηθηκαν. Θα σημαινε πως η ρίξη είχε ήδη γίνει μεσα στην ψυχή τους προκειμένου να σωσουν την ζωή τους.
Τι να σου πω αδελφε....Αντιλαμβάνομαι μάλλον διαφορετικά από τους πολλους τα πραγματα.
Οι Αγιοι Απόστολοι ειναι ξεκάθαροι. "Ου διψυχίσεις" μας διατάζουν.
Και διψυχία αντιλαμβάνομαι την λογική "και με τον Χριστό είμαι, και τον αρνούμαι καταφορα όταν κινδυνευει η βόλεψή μου".
Και δεν είναι αρνηση Χριστού το να δεχτεί κάποιος την "αριθμοποίηση" την στερηση της ελευθερίας για την οποία Εκείνος εχυσε το αίμα Του, το "σταμπάρισμα" με τον οποιοδήποτε τρόπο, τον έλεγχο της συνείδησής του χάριν της όποιας βολεψής του ;

Δεν ξερω τι θα αποφανθεί , αν αποφανθεί η εκκλησία. Ποσώς με ενδιαφερει. Δεν ειμαι η καλύτερη χριστιανή. Δεν αναβω λαμπάδες ίσαμε το μπόι μου και δεν εχω μεγαλώσει στα κατηχητικά...Μαύρο πρόβατο σε όλη μου την ζωή, βγήκα στους δρόμους όταν ξεκίνησαν όλα αυτά μαζί με την παρέα μου και τότε ηταν που με κάλεσε και ο Κύριος.
Με τίμησε με αυτή την κλήση και οφείλω να τηρήσω όσα Του υποσχέθηκα όταν μπήκα στην Εκκλησία Του..
Αν χρειαστεί να πεθανω γι αυτό, με χαρά θα το κάνω...Εκείνος πέθανε πρωτος για μένα.
Επαναλαμβάνω ότι είπα σε άλλη δημοσίευση:
Δεν εζησα ούτε σαν Ορθόδοξη, ούτε σαν ελληνίδα, ούτε καν σαν ελεύθερος ανθρωπος. Αποφασισα όμως να πεθανω σαν τέτοια...Πειράζει...;
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
sakis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από sakis »

nkope έγραψε:Φίλε sakis το περιστατικό που αναφέρεις το έζησες ο ίδιος ή στο διηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας ή μήπως είναι μια ιστορία που κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα;
Φίλε νεόκοπε δεν το έζησα ο ίδιος το περιστατικό, το μόνο που μπόρεσα να μάθω επιπρόσθετα είναι οτι συνέβει κάπου στην Ασπροβάλτα.
Αν κανείς αδερφός μένει κάπου εκει κοντά και μπορεί να αναζητήσει επιπλέον πληροφορίες νομίζω θα βοηθούσε........
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

sakis έγραψε:Φίλε νεόκοπε δεν το έζησα ο ίδιος το περιστατικό, το μόνο που μπόρεσα να μάθω επιπρόσθετα είναι οτι συνέβει κάπου στην Ασπροβάλτα.
Αν κανείς αδερφός μένει κάπου εκει κοντά και μπορεί να αναζητήσει επιπλέον πληροφορίες νομίζω θα βοηθούσε........
Iστορίες με σκοπό να τρομάζουν το κόσμο
Αστικοί μύθοι λέγονται αυτές οι ιστορίες
Οπως αυτή που όλοι ξέρουν μια ιστορία με κάποιον στο χωριό τους που πήρε μια κοπέλα με το ταξί του ή τη νταλίκα του και αυτή ξέχασε το πουλόβερ της και μόλις της το επέστρεψε έμαθε ότι είχε πεθάνει εδώ και χρόνια
Ουφ ........
Αμα είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε να μας ενημερώσει ο άνθρωπος αυτός βγαίνοντας και στα κανάλια και παντού
Ακόμα και για τα θαύματα σε βίους αγίων όσο αφορά τα πρόσφατα έχουμε και ονόματα και διευθύνσεις σε διάφορα βιβλία
Καλή Σαρακοστή
sakis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από sakis »

Ιστορίες (ή αλλιώς αστικοί μύθοι) για να καθησυχάζουν τον κόσμο:

http://www.youtube.com/user/VeriChipSavedMyLife
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Τι κάνεις Γιάννη κουκιά σπέρνω
Αυτό είπα ?
Οτι είναι μύθος το τσιπ είπα ?

Αστικοί μύθοι είπα για την ιστορία ότι κάποιος του έβαλαν τσιπ και δεν μπορούσε να πάει εκκλησία και του κόψαν το χέρι

Οτι το τσιπ είναι πραγματικότητα το ξέρω
Καλή Σαρακοστή
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Μάνο δε με πειράζει η παρουσία σου, όπως δεν με πειράζει η παρουσία οποιουδήποτε παλιού ή νέου μέλους, άλλωστε το forum δεν μου ανήκει, εγώ είμαι ένας απλός συντονιστής.

Όμως Μάνο υπάρχουν μερικές δημοσιεύσεις σου που ξεπερνούν τα όρια. Σ΄αυτές θα επεμβαίνω είτε σ΄αρέσει είτε όχι. Κι αν το παρακάνεις τότε ...με πολύ αγάπη θα ζητήσω απ΄το Νίκο τη διαγραφή σου.

Από σένα εξαρτάται. Αυτοσυγκρατείσαι και μένεις ή το παρακάνεις και φεύγεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”