Verichip...Είναι άραγε το χάραγμα?????
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Επειδή όλα είναι μέσα στη ζωή, εκφράζομαι όπως αισθάνομαι.lovethink έγραψε:Εορτολόγιε υπάρχουν μερικές δημοσιεύσεις σου που ξεπερνούν τα όρια.
Από σένα εξαρτάται.
Αλλωστε δεν βρίσκομαι με εχθρούς μου αλλά με διαδυκτιακούς μου συνφορουμίστες όπου τουλάχιστον αυτό που διακρίνει το athos.edo.gr είναι οτι δεν κρύβεται.
Τώρα αν ο "τροχονόμος" αποφασίσει (και αποφάσισε !!) οτι οι κάποιες δημοσιεύσεις μου είναι λίγο πέρα απο τα όρια ας τις σβυσει. Ουτε κακία θα κρατώ ούτε και θα εκνευριστώ. Ισα ισα το αντίθετο.
Χρ.
ΥΓ. Εεεεε δεν μπόρεσα να κρατηθώ οταν ο Θεόσταλτος είπε να γυρίσουμε το ποντίκι ανάποδα... !!!! Εγώ εκφράστηκα. Εσυ lovethink ?
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εορτολόγιε απεχθάνομαι την ειρωνεία και δεν θα ήθελα να πέσω θύμα μιας τέτοιας συμπεριφοράςeortologio_gr έγραψε:
ΥΓ. Εεεεε δεν μπόρεσα να κρατηθώ οταν ο Θεόσταλτος είπε να γυρίσουμε το ποντίκι ανάποδα... !!!! Εγώ εκφράστηκα. Εσυ lovethink ?
Δεν το θέλω
Αν η διαγραφή μου χαροποιήσει το κόσμο είναι δεδομένο ότι είναι προτιμότερη από την παρουσία μου σε ένα χώρο που με φτύνουν
Καλή Σαρακοστή
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Ουδεμία δόση ειρωνίας δεν είχε ποτέ κανένα μηνυμά μου. Απορώ πως σου δόθηκε αυτή η εντύπωση.lovethink έγραψε:...Εορτολόγιε απεχθάνομαι την ειρωνεία και δεν θα ήθελα να πέσω θύμα μιας τέτοιας συμπεριφοράς
Δεν το θέλω
Αν η διαγραφή μου χαροποιήσει το κόσμο είναι δεδομένο ότι είναι προτιμότερη από την παρουσία μου σε ένα χώρο που με φτύνουν
Διαθέτω και IQ και εμπειρία στην ρημάδα την ζωή αυτή, για να μπορώ να εκφραστώ με τον δικό μου τρόπο.
Ο όποιος σχολιασμός μου είναι πάντα ανοιχτός, ποτέ ποδηγετικός και πάντα εμπεριέχει το έναυσμα για να συνεχίσει μια συζήτηση. Αλλωστε σπάνια γράφω μονολεκτικά ή με μια πρόταση και αυτό το κάνω γιατι με ενδιαφέρει η επικοινωνία και θέλω να είμαι καθαρός και κατανοητός.
Μην με εντάσεις πουθενά lovethink - δεν εντάσσομαι - είμαι ξεχωριστή περίπτωση όπως άλλωστε όλοι μας.
Χρ.
ΥΓ Αλλωστε το είπε και η λέιντι "ουδείς άσφαλτος" !!!
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...