Ο nkope είναι ο τροχονόμος της περιοχής;
Συντονιστής: Συντονιστές
-
God_Send
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Βρε Χριστιανοι...μην κανετε ετσι! Γιατι τρωγεστε σαν το σκυλο με την γατα εδω μεσα; Μην μετρατε τοσο σοβαρα καθε λεξη που καποιος λεει...Δεν αφηνετε να πεσει τιποτα κατω...Ολα τα μετρατε!
Η κατασταση που επικτρατει εδω μεσα ηταν και ο λογος που ανοιξα δικο μου site. Δεν μπορω να βλεπω ανθρωπους να ερχονται σε αντιπαραθεση. Δηλαδη φοβαμαι να γραφω εδω γιατι πιστευω οτι θα υπαρχει παντα καποιος να μου την πει.
Καλος η κακως αυτος ειναι ο nkope αλλοι τον πανε αλλοι οχι...αυτοι που δεν μπορουν να συμβιβαστουν με οτι κανει και λεει ας αποχωρουν και ας μην καθονται εδω και δημιουργουν αντιπαραθεσεις. Ειναι σαν να ψαχνουν αφορμη για τσακωμο.
Δυστηχως καποια πραγματα, μιας και το διαδυκτιο ειναι απροσωπο, παρεξηγουνται πιο ευκολα απο το να καναμε μια συζητηση προσωπο με προσωπο. Γιατι εκει βλεπουμε και τις εκφρασεις του προσωπου του αλλου, παρατηρουμε την σταση του σωματος...εδω μπορει να πει κατι καποιος και ενω εχει καλες προθεσεις να παρεξηγηθει.
Σας λεω παντως οτι η εικονα που σχηματιζει καποιος για αυτο το φορουμ δεν ειναι καλη γιατι βλεπει συνεχεια ανθρωπους να ερχονται σε αντιπαραθεση. Και εμενα δεν μου αρεσουν καποια πραγματα εδω αλλα τι να κανω...πρεπει να υπαρχει συμβιβασμος και καλη θεληση γιατι αν ειναι ετσι...καλυτερα να το κλεισουμε το μηχανημα μας και να μιλησουμε μονοι μας.
Δεν σας κρυβω οτι και εγω βρισκω τον nkope λιγο αυστηρο και ισως και λιγο αδικο καποιες φορες...τι θα κανουμε δηλαδη, θα του παρουμε το κεφαλι...καλως η κακος πρεπει να κανει μια δουλεια την οποια αντιλαμβανεται με τον δικο του τροπο...δεν ειναι ευκολο να συντονιζεις παντως και οσοι νομιζετε οτι μπορειτε να το κανετε γιατι δεν βαζετε υποψηφιοτητα;
Δεν πρεπει να δινουμε το καλο παραδειγμα σαν Χριστιανοι; Οι εχθροι μας θα μας παρακολουθουν και θα γελανε με οτι κανουμε...Ψυχραιμια...αν θελουμε να λεμε κατι μπορουμε να δωσουμε στον αλλον να καταλαβει με ηπιο και καλυτερο τροπο. Ετσι ερχεται στα νερα μας. Εν βρασμω ψυχης μιλαμε ολοι για αυτο και τρωγομαστε.
Καλημερα σε ολους και ολες...!
Η κατασταση που επικτρατει εδω μεσα ηταν και ο λογος που ανοιξα δικο μου site. Δεν μπορω να βλεπω ανθρωπους να ερχονται σε αντιπαραθεση. Δηλαδη φοβαμαι να γραφω εδω γιατι πιστευω οτι θα υπαρχει παντα καποιος να μου την πει.
Καλος η κακως αυτος ειναι ο nkope αλλοι τον πανε αλλοι οχι...αυτοι που δεν μπορουν να συμβιβαστουν με οτι κανει και λεει ας αποχωρουν και ας μην καθονται εδω και δημιουργουν αντιπαραθεσεις. Ειναι σαν να ψαχνουν αφορμη για τσακωμο.
Δυστηχως καποια πραγματα, μιας και το διαδυκτιο ειναι απροσωπο, παρεξηγουνται πιο ευκολα απο το να καναμε μια συζητηση προσωπο με προσωπο. Γιατι εκει βλεπουμε και τις εκφρασεις του προσωπου του αλλου, παρατηρουμε την σταση του σωματος...εδω μπορει να πει κατι καποιος και ενω εχει καλες προθεσεις να παρεξηγηθει.
Σας λεω παντως οτι η εικονα που σχηματιζει καποιος για αυτο το φορουμ δεν ειναι καλη γιατι βλεπει συνεχεια ανθρωπους να ερχονται σε αντιπαραθεση. Και εμενα δεν μου αρεσουν καποια πραγματα εδω αλλα τι να κανω...πρεπει να υπαρχει συμβιβασμος και καλη θεληση γιατι αν ειναι ετσι...καλυτερα να το κλεισουμε το μηχανημα μας και να μιλησουμε μονοι μας.
Δεν σας κρυβω οτι και εγω βρισκω τον nkope λιγο αυστηρο και ισως και λιγο αδικο καποιες φορες...τι θα κανουμε δηλαδη, θα του παρουμε το κεφαλι...καλως η κακος πρεπει να κανει μια δουλεια την οποια αντιλαμβανεται με τον δικο του τροπο...δεν ειναι ευκολο να συντονιζεις παντως και οσοι νομιζετε οτι μπορειτε να το κανετε γιατι δεν βαζετε υποψηφιοτητα;
Δεν πρεπει να δινουμε το καλο παραδειγμα σαν Χριστιανοι; Οι εχθροι μας θα μας παρακολουθουν και θα γελανε με οτι κανουμε...Ψυχραιμια...αν θελουμε να λεμε κατι μπορουμε να δωσουμε στον αλλον να καταλαβει με ηπιο και καλυτερο τροπο. Ετσι ερχεται στα νερα μας. Εν βρασμω ψυχης μιλαμε ολοι για αυτο και τρωγομαστε.
Καλημερα σε ολους και ολες...!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η κριτική δεν είναι απαραίτητο να μας ικανοποιεί για να είναι σωστή! Μπορεί να έχεις δίκιο και να σε αδικεί, αλλά, αδελφέ μου, έχω την άποψη ότι είναι καλύτερο να σε αδικεί κάποιος παρά να μπαίνεις σε αντιπαράθεση για να βρεις το δίκιο σου!lovethink έγραψε:Ωραία όλα αυτά αλλά ΜΙΛΑΜΕ ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ τώρα για το σωστό και το λάθος
Υπάρχουν και κάποια όρια στο τρόπο που κάποιος ασκεί κριτική
Αυτό αναφέρει και ο Απόστολος Παύλος στους Χριστιανούς, όταν τους προτρέπει να μην πηγαίνουν στα δικαστήρια αλλά να προτιμούν να αδικούνται!
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Θεόσταλτε καλημέρα.God_Send έγραψε:...Γιατι τρωγεστε σαν το σκυλο με την γατα εδω μεσα;
... Δεν μπορω να βλεπω ανθρωπους να ερχονται σε αντιπαραθεση. Δηλαδη φοβαμαι να γραφω εδω γιατι πιστευω οτι θα υπαρχει παντα καποιος να μου την πει....
....Ειναι σαν να ψαχνουν αφορμη για τσακωμο.
....γιατι βλεπει συνεχεια ανθρωπους να ερχονται σε αντιπαραθεση.
....Οι εχθροι μας θα μας παρακολουθουν και θα γελανε με οτι κανουμε...
Σαν ζωντανά αγοράκια και κοριτσάκια (με κοτσιδάκια) οφείλουμε να χοροπηδάμε με ζωντάνια. Αλλιώς τι αίμα κυλάει στις φλέβες μας ???!!!
Εγώ θα ανησυχούσα αν το καρδιογράφημα του σαιτ ήταν μπιπς σε τακτα διαστηματα με ομαλοποιημένη μορφή.
Η όποια αντιπαράθεση είδες είναι ζωντανή και αποτελεί έκφραση των σκέψεών μας. Κυρίως δε δείχνει την διάθεση για ενδιαφέρον και επικοινωνία. Εάν δεν με ενδιέφερες θα "σε έγραφα" !!! Τώρα όμως παίρνω θέση, άρα ...
Οι εχθροί που βλέπουν αυτά που βλέπουν χλωμιάζουν και αναρρωτούνται πως είναι δυνατόν να είμαστε τόσο ζωντανοί. Αγνοούν όμως οτι η συγκολλητική μας ουσία είναι το γνήσιο ενδιαφέρον μας για την Ορθοδοξία το οποίο μένει αμείωτο.
Δεν είμαστε σε διατεταγμένη υπηρεσία ούτε είμαστε φερέφωνα σκοτεινών ή άλλων κύκλων.
Δες το από ψηλά, μανατζερίστικα, και όχι ιεραποστολικά ή με τον ρόλο κάποιου που έχει λάβει απο τον Θεό εντολή να προστατέψει την Ορθοδοξία.
Είμαστε λαικοί και ζωντανοί. Και κυριότερα σκεφτόμαστε.
Think...
Χρ.
ΥΓ1. Μόνο τα πρόβατα πάνε με το κεφάλι σκυμένο... Τα κατσικάκια παίζουν και τσουγκρίζουν τα κερατάκια τους.
ΥΓ2. Δεν βάζω φωτό γιατί ο boss θα την σβύσει - χαλάλι του όμως !!!!
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

nkope έγραψε:Γιατί ρε Νικόλα τόσος πόνος, σας μαστιγώνω;![]()
![]()
![]()

Καποιο απ'αυτα ειναι αλλα δεν ξερω ποιο πονα περισσοτερο !
χε χε πλακα κανω αδερφε μου !
Για ολους μας τα λεω !
Και για μενα περισσοτερο απ'ολους γιατι η συμπεριφορα μου
ορισμενες φορες δεν μ'αρεσει καθολου !
Ας δωσουμε τα χερια και ας κοιταξουμε
περισσοτερο στην ψυχουλα που κουβαλα ο καθενας μεσα του !
Αααα και ο Κυριος ειναι διπλα μας ε ;
Μη ξεχνιομαστε !
Παρακολουθει...
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό