Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την « Γειτονιά των Αγγέλων »
Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης
Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε.
Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω
Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .
Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ.
Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες…………….
Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ……..
Παράκληση μετά από τροχαίο ατύχημα στην Πέτρου Ράλλη
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
Παράκληση μετά από τροχαίο ατύχημα στην Πέτρου Ράλλη
Παράκληση μετά από τροχαίο ατύχημα. Παραθέτω εδώ το παρακάτω κείμενο από το http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html μήπως τύχει και μπορέσετe να βοηθήσετε:
Εμ... ευχαριστώ αλλά δεν κατάλαβες. Το κείμενο το αντέγραψα από το άλλο φόρουμ όπως και πολλοί άλλοι έκαναν από άλλα ή/και σε άλλα φόρουμ για να βοηθήσουμε να βρεθεί ο δράστης. Το αποπάνω link που δίνω είναι το πρωταρχικό μήνυμα στο αρχικό φόρουμ άρα εκεί πρέπει να πας να πεις συλλυπητήρια όχι σε μένα. Ευχαριστώ όμως για την ευαισθησία σου έστω και λάθος. :)
(ΥΓ: Άσχετο αλλά μιας και σε βρήκα.... ένα π.μ που σου έστειλα πριν καμμιά εβδομάδα το είδες; Τελικά τι έγινε με το pc; Αν θες στείλε μου απάντηση μέσω π.μ για να μην αλλάξουμε θέμα.... δεν είναι σωστό σε ένα πένθιμο topic να μιλάμε για pc)
(ΥΓ: Άσχετο αλλά μιας και σε βρήκα.... ένα π.μ που σου έστειλα πριν καμμιά εβδομάδα το είδες; Τελικά τι έγινε με το pc; Αν θες στείλε μου απάντηση μέσω π.μ για να μην αλλάξουμε θέμα.... δεν είναι σωστό σε ένα πένθιμο topic να μιλάμε για pc)
- preloude
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
οχι δεν το ελαβα αλλα θα αλλαξω τωρα διευθηνση για να μπορω να λαμβανω. οχι δεν το εφτιαξα.Evi_J έγραψε:Εμ... ευχαριστώ αλλά δεν κατάλαβες. Το κείμενο το αντέγραψα από το άλλο φόρουμ όπως και πολλοί άλλοι έκαναν από άλλα ή/και σε άλλα φόρουμ για να βοηθήσουμε να βρεθεί ο δράστης. Το αποπάνω link που δίνω είναι το πρωταρχικό μήνυμα στο αρχικό φόρουμ άρα εκεί πρέπει να πας να πεις συλλυπητήρια όχι σε μένα. Ευχαριστώ όμως για την ευαισθησία σου έστω και λάθος. :)
Πάνο και εγώ αυτό σκεφτόμουνα. Έλεγα να ανάψουμε και κανένα κερί....
ΥΓ: Pleloude δεν είπα email.... είπα π.μ. Διάβασε αυτό: ΒΟΗΘΗΜΑ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΜ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
ΥΓ: Pleloude δεν είπα email.... είπα π.μ. Διάβασε αυτό: ΒΟΗΘΗΜΑ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΜ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
Βρέθηκε ο δολοφόνος!
Να ενημερώσω ότι σήμερα το πρωί παραδώθηκε στις Αρχές ο οδηγός που σκότωσε τον αδελφό της Ζουφίτσας στην Πέτρου Ράλλη στις 17/11.
Απομένει να αποδωθεί δικαιοσύνη για την αποτρόπαια συμπεριφορά του...
Να και η ανακοίνωση του αδελφού του για τις εξελίξεις:
ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ.
ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ TOY internet ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ..
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ CAPTAINDIM.
http://e-parea2.blogspot.com/2007/11/bl ... _8011.html
Να ενημερώσω ότι σήμερα το πρωί παραδώθηκε στις Αρχές ο οδηγός που σκότωσε τον αδελφό της Ζουφίτσας στην Πέτρου Ράλλη στις 17/11.
Απομένει να αποδωθεί δικαιοσύνη για την αποτρόπαια συμπεριφορά του...
Να και η ανακοίνωση του αδελφού του για τις εξελίξεις:
ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ.
ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ TOY internet ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ..
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ CAPTAINDIM.
http://e-parea2.blogspot.com/2007/11/bl ... _8011.html
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό