Ήθελα να ήξερα

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Ήθελα να ήξερα

Δημοσίευση από filotas »

Ήθελα να ήξερα τι τους έφταιξε ο Φιλώτας.

Μιλάω για το όνομα και μη χωριό συνωνόματο forum, όπου ήμουν κάποτε γραμμένος. Με πολλά άλλα μέλη μαζί του athos.edo διαγράφτηκα χωρίς καμιά δικαιολογία που να ευσταθεί. Ξαναγράφτηκα με το ψευδώνυμο αυτό κι αφού έπαιρνα μέρος στος συζητήσεις κανα χρόνο και δέχτηκα πολλές φορές συγχαρητήρια γι αυτές ξαφνικά ανακάλυψα ότι με διαγράψανε χωρίς καμιά αιτία και χωρίς καμιά ειδοποίηση.

Φαίνεται πως ο Νίκος ενοχλεί πολλούς στο Internet κι έχουν βαλθεί να τον διώξουν από παντού.

Δεν πειράζει αδέλφια. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Θα βρεθούν άλλοι να κηρύξουν Χριστόν Εσταυρωμένο και Αναστάντα. Εγώ έχω πάντα το κελλάκι μου και θα επιστρέψω εκεί.
strumfi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ήθελα να ήξερα

Δημοσίευση από strumfi »

filotas έγραψε:Ήθελα να ήξερα τι τους έφταιξε ο Φιλώτας.

Μιλάω για το όνομα και μη χωριό συνωνόματο forum, όπου ήμουν κάποτε γραμμένος. Με πολλά άλλα μέλη μαζί του athos.edo διαγράφτηκα χωρίς καμιά δικαιολογία που να ευσταθεί. Ξαναγράφτηκα με το ψευδώνυμο αυτό κι αφού έπαιρνα μέρος στος συζητήσεις κανα χρόνο και δέχτηκα πολλές φορές συγχαρητήρια γι αυτές ξαφνικά ανακάλυψα ότι με διαγράψανε χωρίς καμιά αιτία και χωρίς καμιά ειδοποίηση.

Φαίνεται πως ο Νίκος ενοχλεί πολλούς στο Internet κι έχουν βαλθεί να τον διώξουν από παντού.

Δεν πειράζει αδέλφια. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Θα βρεθούν άλλοι να κηρύξουν Χριστόν Εσταυρωμένο και Αναστάντα. Εγώ έχω πάντα το κελλάκι μου και θα επιστρέψω εκεί.
Μην το παίρνεις προσωπικά. Και σ' εμένα συνέβη το ίδιο. Μόλις σήμερα το πρωί το ανακάλυψα...
That's life :)
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

Παιδια δεν καταλαβα...ποιος σας διεγραψε και απο που ; ; ;
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Η διαχείριση του forum.athos.gr χωρίς καμιά δικαιολογία. Κατά τη γνώμη τους είναι έγκλημα να είσαι γραμμένος ταυτόχρονα σε δυο Χριστιανικά forums.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”