Αντιδράστε για τη Θράκη!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Melpomeni έγραψε:Μανο, την τελειταια σου φραση φαινεται την εγραψε το δαχτυλο σου,χωρις τη συμμετοχη του μυαλου σου η της καρδιας σου. Γι αυτο καλα θα κανεις να ανακαλεσεις.
.
Δεν ανακαλώ
Καλώ
Καλώ όποιους κατάγονται από εκείνες τις περιοχές να κατέβουν Αθήνα και να διαμαρτυρηθούν
Να κλείσουν δρόμους με τρακτέρ και να στείλουν διαμαρτυρίας ΦΩΝΕΣ όπως κάνει και η συγκεκριμένη εφημερίδα και μπράβο της
Να ξεσηκωθούν όλοι , και εσείς και εγώ και όλοι
Αλλιώς ναι , μόνο στα χαρτιά παραμένει Ελληνική και στις καρδιές μας , αλλά κάποιοι κάνουν τα σχέδιά τους χρόνια τώρα
(δεν είπα ότι δεν υπογράφω ή ότι δεν υπέγραψα ούτε ότι δεν θα υπογράψω)
Απλά κάποιες σκέψεις εκφράζω και δεν μου αρέσει να μου ζητάνε να "ανακαλέσω" δεν είμαι σε δικαστήριο
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

lovethink έγραψε: Καλώ όποιους κατάγονται από εκείνες τις περιοχές να κατέβουν Αθήνα και να διαμαρτυρηθούν
Να κλείσουν δρόμους με τρακτέρ και να στείλουν διαμαρτυρίας ΦΩΝΕΣ όπως κάνει και η συγκεκριμένη εφημερίδα και μπράβο της
Και αυτοί περιμένουν κάποια βοήθεια από μας για να πάρουν μπρος. Να ξέρουν ότι έχουν υποστηρικτές. Ότι δεν είναι μόνοι τους. Δεν το βλέπεις όμως ότι αυτό είναι φαύλος κύκλος; Τον οποίον κάποιος πρέπει να τον σπάσει; Ας είμαστε εμείς....
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Evi_J έγραψε:
lovethink έγραψε: Καλώ όποιους κατάγονται από εκείνες τις περιοχές να κατέβουν Αθήνα και να διαμαρτυρηθούν
Και αυτοί περιμένουν κάποια βοήθεια από μας για να πάρουν μπρος. Να ξέρουν ότι έχουν υποστηρικτές. Ότι δεν είναι μόνοι τους. Δεν το βλέπεις όμως ότι αυτό είναι φαύλος κύκλος; Τον οποίον κάποιος πρέπει να τον σπάσει; Ας είμαστε εμείς....
Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου
Καλή Σαρακοστή
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

lovethink έγραψε:
Δεν ανακαλώ
............................................
Απλά κάποιες σκέψεις εκφράζω και δεν μου αρέσει να μου ζητάνε να "ανακαλέσω" δεν είμαι σε δικαστήριο[/quote]

Καλα κανεις και εκφραζεις τις αποψεις σου .Σεβαστη η γνωμη σου.
Μην εκφραζεις ομως βαρειες κατηγοριες εις βαρος Ελληνων.Και μην βαζεις ΑΛΛΟΥΣ στο δικαστηριο και τους καταδικαζεις κιολας, αναπολογητους και χωρις ελαφρυντικα.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

Evi_J έγραψε: ... διαπίστωσα ότι δεν έφταιγε το κακό που νικούσε αλλά το καλό που κοιμότανε. Από τότε ξύπνησα και πολεμάω.

.....Ο γενναίος πολεμιστής δεν είναι γενναίος όταν νικάει στα εύκολα αλλά στα δύσκολα.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Melpomeni έγραψε:Μην εκφραζεις ομως βαρειες κατηγοριες εις βαρος Ελληνων..
Μάλλον τώρα έγραψες εσύ με το δάχτυλο χωρίς να σκεφτείς τι είπες
Εκτός κι αν θεωρείς "Βαριά κατηγορία" το να ζητάω να αντιδράσουν και να κατέβουν στην Αθήνα να κάτσουν έξω από τη βουλή να ενημερωθεί ο κόσμος
Δυστυχώς Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα όσο αφορά την ενημέρωση για το τι συμβαίνει σε άλλους νομούς
Θα ήταν πολύ ωραίο να υπήρχαν τοπικά νέα σε κάποια φάση της ημέρας που να αφορούν κάθε νομό της χώρας
Αλλά δύσκολο
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Εγω αν ημουν κοντα θα πηγαινα να πω την αποψη μου στους φιλους μας, με Τουρκικα επιχειρηματα.........
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Αντιδράστε για τη Θράκη!

Δημοσίευση από filtor »

Domna έγραψε:Ας πάψει η μεμψιμοιρία για τη Θράκη
Ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι κάτι
Ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε όσους επί χρόνια προσπαθούν

Υπογράψτε το κείμενο διαμαρτυρίας
της εφημερίδας της Κομοτηνής ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ

Δυναμώστε ΣΗΜΕΡΑ τη φωνή της ΘΡΑΚΗΣ

http://www.antibaro.gr/8rakh.php
Από το Αντίβαρο ξεκίνησε οργναμένα η προσπάθεια απόσυρσης του περιβόητου βιβλίου ιστορίας η οποία στέφθηκε με επιτυχία και έδειξε ότι εν τω συνόλω έχουμε δύναμη.
Ας ευχηθούμε κάθε προσπάθεια που είναι για το καλό της πατρίδος μας να έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”