Ειθε ο Κυριος να αναπαυσει την ψυχη του δουλου του, Αχιλλεα.katerina71 έγραψε:Ο Αχιλλέας -βαριά ασθενής, που είναι στη λίστα που κάνουμε προσευχή δεν είναι πια κοντά μας.!
Από σήμερα το πρωί, είναι με τους κεκοιμημένους!
Παρακλήσεις Προσευχής
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Οπωσδηποτε ! Ο Κυριος μαζι σου,προστατης και βοηθος σου !vasilis_m21 έγραψε:Όποιος αδελφός/ή θέλει θα παρακαλούσα να προσευχηθεί για μένα 9-11 αύριο, αν γίνεται με το ''Πάτερ Ημών''. Έχω μια πολύ κρίσιμη υπόθεση. Ευχαριστώ.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Σας παρακαλώ πολύ όποιος θέλει και μπορεί να προσευχηθεί για την
Χρυσούλα. Πέρσι διαγνώστηκε ότι έχει καρκίνο και κάνει χημιοθεραπείες .
Ακόμη θα σας παρακαλούσα θερμά να προσεύχεσθε ώστε ο Κύριος να φωτίσει την Γεωργία η οποία τρέφει απέραντο μίσος για κάποια άτομα .
Επίσης σας παρακαλώ πολύ να προσεύχεσθε να φωτίσει ο Κύριος και τον Κώστα ο οποίος φέρεται βάναυσα στην σύζυγο του .
Χρυσούλα. Πέρσι διαγνώστηκε ότι έχει καρκίνο και κάνει χημιοθεραπείες .
Ακόμη θα σας παρακαλούσα θερμά να προσεύχεσθε ώστε ο Κύριος να φωτίσει την Γεωργία η οποία τρέφει απέραντο μίσος για κάποια άτομα .
Επίσης σας παρακαλώ πολύ να προσεύχεσθε να φωτίσει ο Κύριος και τον Κώστα ο οποίος φέρεται βάναυσα στην σύζυγο του .
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Θα σας παρακαλούσα να προσευχηθείτε για μένα θα κάνω εξετάσεις την Τρίτη για να ξεκινήσω εξωσωματική .
Θα παρακαλούσα να προσευχηθείτε επίσης για τον πεθερό μου Χρήστο που θα κάνει μια επέμβαση την τετάρτη.
Επίσης θα ήθελα την προσευχή σας για τον κουνιάδο μου Ευστράτιο που είναι 37 ετών και εδώ και 10 χρόνια ειναι τετραπληγικός ( δεν κουνάει ουτε χέρια ούτε πόδια)
Επίσης για τον πρώτο μου ξάδερφο Ιωάννη που είναι επίσης τετραπληγικός εδώ και 17 χρόνια και είναι 39 ετών. Ευχαριστώ
Θα παρακαλούσα να προσευχηθείτε επίσης για τον πεθερό μου Χρήστο που θα κάνει μια επέμβαση την τετάρτη.
Επίσης θα ήθελα την προσευχή σας για τον κουνιάδο μου Ευστράτιο που είναι 37 ετών και εδώ και 10 χρόνια ειναι τετραπληγικός ( δεν κουνάει ουτε χέρια ούτε πόδια)
Επίσης για τον πρώτο μου ξάδερφο Ιωάννη που είναι επίσης τετραπληγικός εδώ και 17 χρόνια και είναι 39 ετών. Ευχαριστώ
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προσευχηθείτε για τον θείο μου τον
Χρήστο, ο οποίος έχει προβλήματα με την καρδιά του και σήμερα μάθαμε ότι έχει καρκίνο στο παχύ έντερο.
Τού ίδιου δέν του το έχουνε πεί και είναι κρίσιμη η κατάσταση γιατί λόγο καρδιάς δέν γίνεται να κάνει ενχείρηση, ούτε και χημειοθεραπειά.
Τον έχουνε στείλη σπίτι και μάλλον είναι πολύ άσχημα τα πράγματα.
Είναι απο Αλεξανδρούπολη και αν ξέρει κάποιος να μου πεί κάποιον
Γέροντα εκεί, ας μου γράψει μήνυμα.
Ευχομαι ο Θεός να σας έχει πάντα καλά που προσέυχεσται για όλους!!
Χρήστο, ο οποίος έχει προβλήματα με την καρδιά του και σήμερα μάθαμε ότι έχει καρκίνο στο παχύ έντερο.
Τού ίδιου δέν του το έχουνε πεί και είναι κρίσιμη η κατάσταση γιατί λόγο καρδιάς δέν γίνεται να κάνει ενχείρηση, ούτε και χημειοθεραπειά.
Τον έχουνε στείλη σπίτι και μάλλον είναι πολύ άσχημα τα πράγματα.
Είναι απο Αλεξανδρούπολη και αν ξέρει κάποιος να μου πεί κάποιον
Γέροντα εκεί, ας μου γράψει μήνυμα.
Ευχομαι ο Θεός να σας έχει πάντα καλά που προσέυχεσται για όλους!!