Άρχισαν να φτιάχνουν στην Αγγλία πλάσματα που είναι μισά άνθρωποι , μισά ζώα για ερευνητικούς σκοπούς . Δεν τα αφήνουν να γεννιούνται παρά μόνο τα αφήνουν να μεγαλώνουν σε δίσκους με θρεπτικό υλικό για 15 ημέρες για να τους πάρουν τα βλαστοκύτταρα .
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
Εμένα μου φαίνεται σαν ιδέα ανατριχιαστικό πάντως .
Υβρίδιο ζώου και ανθρώπου
Συντονιστής: Συντονιστές
-
PerlMaster
- Έμπειρος Αποστολέας

πραγματικά ανατριχιατικό το ενδεχόμενο να ξεφύγει ενα απο αυτά τα υβριδια και να γεννηθεί σαν ανθρωπος... αλλα επίσης ανατριχιαστικός ο αριθμός των ανθρώπων που γεννιούνται με κληρονομικές ανίατες ασθένειες ... βέβαια υπάρχουν κι αλλα ανατριχιαστικά π.χ. αριθμός αστεγων, αριθμός ατόμων που πεθαίνουν από πείνα, δίψα κλπ. το που πρεπει να δίνεται προτεραιότητα είναι πολύ μεγάλο θέμα...Βέβαια οι Χριστιανοί αρέσκονται στο να λένε ότι δίνουν προτεραιότητα στον Θεό και στην αγάπη... τι γίνεται με όσους έχουν άλλες προτεραιότητες;
Gafaranga έγραψε:πραγματικά ανατριχιατικό το ενδεχόμενο να ξεφύγει ενα απο αυτά τα υβριδια και να γεννηθεί σαν ανθρωπος... αλλα επίσης ανατριχιαστικός ο αριθμός των ανθρώπων που γεννιούνται με κληρονομικές ανίατες ασθένειες ... βέβαια υπάρχουν κι αλλα ανατριχιαστικά π.χ. αριθμός αστεγων, αριθμός ατόμων που πεθαίνουν από πείνα, δίψα κλπ. το που πρεπει να δίνεται προτεραιότητα είναι πολύ μεγάλο θέμα...Βέβαια οι Χριστιανοί αρέσκονται στο να λένε ότι δίνουν προτεραιότητα στον Θεό και στην αγάπη... τι γίνεται με όσους έχουν άλλες προτεραιότητες;
Το πιο ανατριχιαστικο απο ολα ειναι οτι ο ανθρωπος ξεχασε το Θεο και αυτοανακηρυχθηκε θεος ο ιδιος.
Και διχως Θεο,ολα επιτρεπονται...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
PerlMaster
- Έμπειρος Αποστολέας