Εκλογή Νέου Αρχιεπισκόπου
Συντονιστής: Συντονιστές
Αδυνατώ πραγματικά να καταλάβω τι ακριβώς είναι αυτό που με καλείς να αναδείξω [ούτε τη λογική συσχέτιση του f10 και του esc κατάλαβα αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις ]
Το ότι ο τιτλος πάσης Ελλάδος είναι συμβατικός και δεν ταυτίζεται με ολόκληρο τον Ελληνισμό και τον σύγχρονο Ελλαδικό γεωγραφικό χώρο στη σύγχρονη του διάσταση είναι προφανές. Τον έχουν αμφισβητήσει οι ίδιοι που σήμερα προσφώνησαν τον νυν αρχιεπίσκοπο ως πάσης ελλαδος την στιγμή που πριν από λίγο καιρό ισχυρίζονταν τα αντιθετα για τον μακαριστό. Δικαιούμαι να χαρακτηρίσω εμετικούς τέτοιους υποκριτές έτσι;
Επομένως τι να υποσχεθώ να εξερευνήσω;
απάντησε στις ερωτήσεις που σου έθεσα και θα βρεις μόνος σου τις απαντήσεις που θες. Διαφορετικά ζήτα από το πατριαρχείο να σου προσδιορίσουν τον όρο και μετά ζήτα και από την Ιερα σύνοδο. Δεν πιστεύω να περιμένεις ότι θα σου δώσουν την ίδια απάντηση. Η δική μου διαπίστωση όμως δεν εμπλέκεται στις ερμηνείες που θα σου δώσουν οι παραπάνω αλλά προκύπτει από την τυπική λογική
Το ότι ο τιτλος πάσης Ελλάδος είναι συμβατικός και δεν ταυτίζεται με ολόκληρο τον Ελληνισμό και τον σύγχρονο Ελλαδικό γεωγραφικό χώρο στη σύγχρονη του διάσταση είναι προφανές. Τον έχουν αμφισβητήσει οι ίδιοι που σήμερα προσφώνησαν τον νυν αρχιεπίσκοπο ως πάσης ελλαδος την στιγμή που πριν από λίγο καιρό ισχυρίζονταν τα αντιθετα για τον μακαριστό. Δικαιούμαι να χαρακτηρίσω εμετικούς τέτοιους υποκριτές έτσι;
Επομένως τι να υποσχεθώ να εξερευνήσω;
απάντησε στις ερωτήσεις που σου έθεσα και θα βρεις μόνος σου τις απαντήσεις που θες. Διαφορετικά ζήτα από το πατριαρχείο να σου προσδιορίσουν τον όρο και μετά ζήτα και από την Ιερα σύνοδο. Δεν πιστεύω να περιμένεις ότι θα σου δώσουν την ίδια απάντηση. Η δική μου διαπίστωση όμως δεν εμπλέκεται στις ερμηνείες που θα σου δώσουν οι παραπάνω αλλά προκύπτει από την τυπική λογική
-
kleanthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ.ROMFAIA έγραψε:Αυτό που θαυμαζω περισσότερο τελικά βρε Νικο σε σενα είναι ο ανδρισμός, το ήθος και η εχεμύθειά σου..... Να τον χαιρεσαι βρε Κλε τον κολλητό σου. Και σ΄ανωτερα !!!!NIKOSZ έγραψε:
Eυγε Κλεανθη !
Αλλα ηταν αυτα που ελεγες ομως το καλοκαιρι
κατ' ιδίαν για τη "φιλη" σου τη ρομφαια !
Ετσι ετσι να πεφτουν οι μασκες !
Θα την κανω Κλεανθη μην ανησυχεις για μενα !
Αντε γεια !
Ετσι εστι για να πέφτουν οι μάσκες.....
Μην κουραστεις να απαντησεις ...δεν θα ξαναμπω ούτως ή άλλως...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΔΙΚΗΜΑ, ΟΠΟΤΕ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ..... ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ. ΧΑΡΗΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΝΙΚΟΖ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΝΙΚΟΣΖ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΟΥΝ.....
Υ.Γ. 1)ΡΟΜΦΑΙΑ ΜΑΣ ΤΣΑΤΙΣΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΛΟ.... ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΒΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΣΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥΣΤΕΙΛΕΣ ΠΜ
Υ.Γ.2)Ο ΝΙΚΟΣΖ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑΝΑΙ...ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙΖΩΗ.....
Υ.Γ.) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ D.V.D.!!!
Υ.Γ.) ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ F1 ,F2 H KATI TETOIO?? KAI ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?
@κλανθη
είμαι αυτός που θα σε χαρακτηρίσει άθλιο ψεύτη , υποκριτή και χριστιανό της συμφοράς. ¨Εχεις το θράσος να κατηγορείς πίσω από τη πλάτη τους "αδερφους" σου και μετα να παριστάνεις τον φίλο.
Εχεις την αναίδεια να θεωρείς την δική σου γνώμη ως δεδομένη στάση των άλλων.
¨Εχεις τον κουτσαβακισμό να ρωτας ποιος είναι ο ενας και ο αλλος αντι να πας να κανεις μετανοιες και να ζητήσεις συγνώμη.
Η συνήθεια σου αυτή αρχιυποκρίταρε είναι έμφυτη η την απέκτησες μετά από άσκηση και προσευχή;
είμαι αυτός που θα σε χαρακτηρίσει άθλιο ψεύτη , υποκριτή και χριστιανό της συμφοράς. ¨Εχεις το θράσος να κατηγορείς πίσω από τη πλάτη τους "αδερφους" σου και μετα να παριστάνεις τον φίλο.
Εχεις την αναίδεια να θεωρείς την δική σου γνώμη ως δεδομένη στάση των άλλων.
¨Εχεις τον κουτσαβακισμό να ρωτας ποιος είναι ο ενας και ο αλλος αντι να πας να κανεις μετανοιες και να ζητήσεις συγνώμη.
Η συνήθεια σου αυτή αρχιυποκρίταρε είναι έμφυτη η την απέκτησες μετά από άσκηση και προσευχή;
-
kleanthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ..... ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ....ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΓΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΠΟΣΤΣ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕΣ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ....
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΣΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ....
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΣΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ....
-
stratos
- Κορυφαίος Αποστολέας

πηγαινε στο κεφ 8 και θα τα βρειςeortologio_gr έγραψε: Στο site που προανέφερες δεν βρήκα τις προτάσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος που έγραψες.
Χρ.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.myriobiblos.gr/books/book1/index.htmlΚαι γιατι νά δωσω τροφή σέ καποιους που δεν υπαρχουν [γενικα οχι εδω μεσα]

-
Ierodiakonos
- Κορυφαίος Αποστολέας