Χρόνια πολλά Χαράλαμπε
Συντονιστής: Συντονιστές
Χρόνια πολλά Χαράλαμπε
Χρόνια πολλά κι ευλογημένα!!
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
SAS EYXARISTW OLOUS THERMA KAI EYXOMAI O AGIOS XARALAMPOS NA SAS EYLOGEI KAI NA SAS SKEPEI. MEGALH H XARH TOU
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Alefteris έγραψε:Ο βίος και η πολιτεία αυτού του Μεγάλου Αγίου μας να αποτελλεί για σένα παράδειγμα στην καλήν σου έξωθεν μαρτυρία αδελφέ. Και εμείς σε ευχαρισθούμε και σου ευχόμεθα τα άριστα. Αμήν
SE EYXARISTW POLY ADELFE MOU GIA THN WRAIA SOU EYXH.THN EIXA PRAGMATIKA ANAGKH MIAS KAI PROSFATA PERASA SOBARO PROBLHMA YGEIAS TO OPOIO ME THN BOHTHEIA TOU THEOY TO XEPERASANA EISTE OLOI SAS KALA
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
Αγαπητέ μου Pretorian,
Χρόνια Πολλά και από μένα !!!
Εύχομαι να ξεπερνάς πάντα κάθε σου δοκιμασία με τη βοήθεια του Αγίου Χαράλαμπου.
Επειδή ξεπέρασα και εγώ πρόσφατα ένα πρόβλημα (όχι υγείας-σαφώς λιγότερο σοβαρό από το δικό σου) και οι ευχές όλων των συμφορουμιστών πραγματικά με συγκίνησαν και μου έδωσαν δύναμη, εύχομαι κάθε σου δοκιμασία να είναι αφορμή για πνευματική πρόοδο !!
Να 'σαι πάντα καλά.
Χρόνια Πολλά και από μένα !!!
Εύχομαι να ξεπερνάς πάντα κάθε σου δοκιμασία με τη βοήθεια του Αγίου Χαράλαμπου.
Επειδή ξεπέρασα και εγώ πρόσφατα ένα πρόβλημα (όχι υγείας-σαφώς λιγότερο σοβαρό από το δικό σου) και οι ευχές όλων των συμφορουμιστών πραγματικά με συγκίνησαν και μου έδωσαν δύναμη, εύχομαι κάθε σου δοκιμασία να είναι αφορμή για πνευματική πρόοδο !!
Να 'σαι πάντα καλά.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας