Ιωάννου Χρυσούλας
Δήμητρας
Ηρακλή Παρέσας
Ευμορφίας
Σάββα Σοφίας
Βαρβάρας
Παρέσας
Αριστείδου Σοφίας
Ας είσαι ευλογημένη
ευχαριστούμε πολύ
Ονόματα για την Αγία Θεοδώρα την Αυγούστα
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
-
- Τακτικό Μέλος
Από ονόματα, δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω... Συνεπώς ελπίζω να τα ακούει η αγία κι από μακρυά...
Όταν με το καλό γυρίσεις κι έχεις χρόνο DOMINIQUE, θυμήσου να μας πεις την παράδοση με το καρπούζι που έχετε στην Κέρκυρα γιάυτή την ημέρα... Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ποτέ να είμαι τέτοια μέρα στο νησί (Αν και πετάγομαι συχνά πυκνά γενικώς...) για να ξέρω τι ακριβώς παράδοση υπάρχει... Η αγία βοηθός όλων μας...
Όταν με το καλό γυρίσεις κι έχεις χρόνο DOMINIQUE, θυμήσου να μας πεις την παράδοση με το καρπούζι που έχετε στην Κέρκυρα γιάυτή την ημέρα... Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ποτέ να είμαι τέτοια μέρα στο νησί (Αν και πετάγομαι συχνά πυκνά γενικώς...) για να ξέρω τι ακριβώς παράδοση υπάρχει... Η αγία βοηθός όλων μας...
...απίστευτος ο κόσμος κι ο χαρακτήρας μας...
-
- Συστηματικός Αποστολέας
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ :
Δημητρίου
Γεωργίας
Σωτηρίου
Δόμνα Παρακευή
Φανουρίου
Κωσταντίνου
πατρός Διονυσίου
πατρός Βασιλείου και οικογένεια
Συρματής
Ζωής
Δήμητρας
Βαρβάρας
Αννας
Σταύρου
Δημητρίου
Δημητρίου
Ελένης
Χρίστου
Παναγιώτη
Κατήνας
Ευαγγελίου
Τούλας
Μιχαήλ
ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ :
Ευανθείας
Σωτηρίου Δόμνας Γεωργίου
Φανουρίου Κωσταντίας Γεωργίου
Γρηγορίου
Φανουρίου
Κλεονίκης
Γεωργίου
Νικολάου
Γεωργίου
Στέλλας
Σοφίας
Σταύρου
Σταυρούλας
Δημητρίου
Όλγας
Σταμάτη
Χρήστου
Γεωργίου
Δημητρίου
Γεωργίας
Σωτηρίου
Δόμνα Παρακευή
Φανουρίου
Κωσταντίνου
πατρός Διονυσίου
πατρός Βασιλείου και οικογένεια
Συρματής
Ζωής
Δήμητρας
Βαρβάρας
Αννας
Σταύρου
Δημητρίου
Δημητρίου
Ελένης
Χρίστου
Παναγιώτη
Κατήνας
Ευαγγελίου
Τούλας
Μιχαήλ
ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ :
Ευανθείας
Σωτηρίου Δόμνας Γεωργίου
Φανουρίου Κωσταντίας Γεωργίου
Γρηγορίου
Φανουρίου
Κλεονίκης
Γεωργίου
Νικολάου
Γεωργίου
Στέλλας
Σοφίας
Σταύρου
Σταυρούλας
Δημητρίου
Όλγας
Σταμάτη
Χρήστου
Γεωργίου
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
- Έμπειρος Αποστολέας
Η Αγία Θεοδώρα και ο Αγιος Βλάσιος βοήθεια σε όλους σας.
Το καρπούζι που πήραμε σήμερα είναι για τη μνήμη του Αγίου Βλασίου.Ο Αγιος Βλάσιος γιατρός και προστάτης των πασχόντων από παθήσεις του λαιμού.Στην Κέρκυρα την ημέρα της μνήμης του ευλογούνται οπώρες και μοιράζονται στους πιστούς για ευλογία,εφόσον σύμφωνα με την κρατούσα παράδοση,λίγο πριν από την ημέρα του μαρτυρίου του,είχε πέσει στα παιδιά θανατηφόρα επιδημία ασθένειας του λαιμού.Τότε ο Αγιος ζήτησε να του φέρουν οπώρες να τις ευλογήσει και παράγγειλε να τις δίνουν στα άρρωστα παιδιά τα οποία και θεραπεύτηκαν.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.imcorfu.gr/naoi/mitropolitikos%20naos.htm
Το καρπούζι που πήραμε σήμερα είναι για τη μνήμη του Αγίου Βλασίου.Ο Αγιος Βλάσιος γιατρός και προστάτης των πασχόντων από παθήσεις του λαιμού.Στην Κέρκυρα την ημέρα της μνήμης του ευλογούνται οπώρες και μοιράζονται στους πιστούς για ευλογία,εφόσον σύμφωνα με την κρατούσα παράδοση,λίγο πριν από την ημέρα του μαρτυρίου του,είχε πέσει στα παιδιά θανατηφόρα επιδημία ασθένειας του λαιμού.Τότε ο Αγιος ζήτησε να του φέρουν οπώρες να τις ευλογήσει και παράγγειλε να τις δίνουν στα άρρωστα παιδιά τα οποία και θεραπεύτηκαν.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.imcorfu.gr/naoi/mitropolitikos%20naos.htm
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...