tattoo

Εδώ αναρτούνται αιτήματα & προσφορές βοηθείας με στόχο την αλληλοβοήθεια των μελών μας.

Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

lovebird
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από lovebird »

αυτο ακριβως λεω και εγω........
οτι τα τατουαζ,τα σκουλαρηκια και κλπ ειναι χαρακτηριστικα που παραπεμπουν σε συγκεκριμενη κοινωνικη συμπεριφορα,συνεπως μπορουμε να μιλαμε για λαθος.......αλλα αν καποιος ειναι συνηδητοποιημενος χριστιανος και εχει στο σωμα του ενα τατουαζ,δεν σημαινει οτι το παιζει χριστιανος........
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

kles έγραψε:
ANTREAS έγραψε:δεν νομιζω οτι ενας ωριμος ανθρωπος να κανει τατου η οτιδηποτε αλλο για να το βλεπουν οι αλλοι..πρωτα το κανει για τον ευαυτο του..αμα πεισ οτι το κανεις για τους αλλους με μαθηματικη ακριβεια θα το μετανιωσεις..
Και πιστεύεις οτι ένας ώριμος άνθρωπος κάνει τατουαζ

ενας ωριμος ανθρωπος δεν κανει και τοσες αλλες αμαρτιες που καθημερινος κανουμε...θελεις να συζητησουμε κατι τετοιο?θα μας παρει πολλες σελιδες.αμα ειναι ετσι ρε παιδια και το internet ειναι αμαρτια.γιατι εχει πολλους πειρασμους και εδω μεσα...δεν προσπαθω να αποδειξω οτι το τατουαζ ειναι κατι καλο αλλα δεν μπορω να δεχτω και μερικα πραγματα που λετε για τα τατουαζ.γνωμη μου..ας ειχα λυσει εγω ποιο σοβαρα πνευματικα μου προβληματα και ας ειχα και 5 τατουαζ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλοβοήθεια”