Θαύμα της Παναγίας μας και του Αρχάγγελου σε καρκίνο.

Συζητήστε με τα μέλη μας για τύχον θαύματα που είδατε, αισθανθήκατε ή σας τα εξιστόρησαν φίλοι και γνωστοί σας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
ANISA
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Τετ Σεπ 05, 2007 5:00 am

Θαύμα της Παναγίας μας και του Αρχάγγελου σε καρκίνο.

Δημοσίευση από ANISA »

Αν δεν το ζούσα δεν θα το πίστευα!!!! Εγώ 29 ο σύζυγος μου 33 χρονών. Πρίν δύο χρόνια είχε πόνο στα γεννητικά του όργανα. Πηγαινουμε στο γιατρό λέει φλεγμονή..Κάτι μέσα μου μου έλεγε μην τον ακούτε.Πολή περίεργο. Του λέω πάμε και σε κάπου αλλου να εξεταστείς. Πάμε σε ουρολόγο και μας λεει καρκίνος τοων όρχεων. Επεσε η γη κάτω από τα πόδια μας. Κάνουμε αφαίρεσε του ενός όρχη και μετά μας λένε ότι προχώρησε λεμφαδένες και χρειάζονται ακτινοβολίες. Να μιλήσω για την ψυχο΄λογια μας δεν φτάνουν δέκα σελίδες...Παρακάλεσα την Παναγία Εικοσιφοίνησσα στο Όρος Παγγαίο και τον Αρχαγγελο Μιχαήλ (Μοναστήρι Θάσου) που τους θεωρώ προστάτες μας να πάνε όλα καλά.. Όπως και Δοξα τω Θεό πήγαν. Τρελάθηκα. Εγώ ήμουν μια αμαρτωλή γιατί με βοήθησαν (αυτό σκεφτόμουνόλη την ώρα)....Επειτα αποφασίζουμε να κάνουμε παιδάκι. Μας λένε θα χρειαστεί ξένος δότης σπέρματος διότι οι ακτινοβολίες καταστρέφουν την επιδυμίδα. Τρελαθήκαμε ακόμα μια φορά. Ξανα η Παναγία και ο Αρχάγγελος κοντά μας. Η φράση του γιατρού όταν έπιασε το σπερμοδιάγραμμα στα χέρια του ήταν " Αν πόνταρα στην περίπτωση σας θα έχανα πάρα πολλά λεφτά".....Θα δυσκολευτείτε να πιάσετε φυσιολογικά αλλά και με εξωσωματική είναι υπέρικανοποιητικά τα αποτελέσματα σας. Εχουμε κάνει μια εξωσωματική η οποία απέτυχε. Τωρα ετοιμαζόμαστε για την δεύτερη...Η αγωνια μεγάλη. Η ελπίδα να με συγχωρέσει ο Θεός και να μου χαρήσει αυτό το Θείο θαυμα τεράστια.
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 408
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 03, 2007 5:00 am

Δημοσίευση από Cordelia »

Μακάρι Anisa να σας ευλογήσει ο Θεός με πολλά παιδιά !!

Θυμάμαι την αγωνία σου από πέρυσι ακόμη και αναρωτιόμουν τι να έγινε.
Χαίρομαι που τα πράγματα πηγαίνουν τόσο καλύτερα και εύχομαι να συμβεί κι άλλο θαύμα σύντομα και να έχουν επιτυχία οι προσπάθειές σας.
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 857
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 06, 2007 5:00 am

Δημοσίευση από fotios »

Αγαπητά αδέρφια και ιδιαίτερα Anisa!
Δόξα τω Θεώ! Η Παναγία και ο Αρχάγγελος θα είναι πάντα στο πλευρό σας!
Εύχομαι να σας δώσει ο Θεός παιδάκι και παιδάκια, ώστε να είναι παρηγοριά σας και απόδειξη της Μεγάλης του Αγάπης! Να συνεχίσετε να εύχεστε με πολύ υπομονή, όσο χρειαστεί! Αλλά να μη ξεχνάτε και το "γενηθήτω το θέλημά σου". Ο Κύριος αν δεν σας συμφέρει, δεν θα σας το δώσει...Ξέρει ο Θεός.
Ο Κύριος Ιησού Χριστός και η Παναγία Μητέρα Του να σας ευλογούν!
ANISA
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Τετ Σεπ 05, 2007 5:00 am

Δημοσίευση από ANISA »

Σε ευχαριστώ Φωτιε για τα καλά σου λόγια. Το μπιστεύω αυτό που λες. Αν δεν θέλει ο Θεος δεν θα μας δώσει παιδια. Αλλά ακομα και έτσι να ναι πιστεύω ότι με την προσευχή και αν με ακουσει ίσως "αλλάξει γνωμη"....
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταια!!!Ειδωμεν!!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 25313
Εγγραφή: Παρ Απρ 13, 2007 5:00 am
Τοποθεσία: Απόστολος @ Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι)

Δημοσίευση από aposal »

Αδελφή μου Anisa, εύχομαι ο Θεός να σας βοηθάει πάντα, ώστε να ξεπερνάτε ΟΛΕΣ τις δυσκολίες που σας παρουσιάζονται, για να μπορείτε κι εσείς μετά, να μεταδίδετε αυτήν την πίστη και σε όλους εμάς τους υπόλοιπους!
Υπομονή και εμπιστοσύνη στον Θεό! Αυτός ξέρει πολύ καλύτερα απ' ότι εμείς οι θνητοί τι μας συμφέρει και, εφ' όσον Του το ζητήσουμε μας το παρέχει!
Ευλογία στην οικογένειά σας!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
gol
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 250
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 01, 2007 6:00 am
Τοποθεσία: ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση από gol »

TI ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΕΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙSA ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΔΕΛΦΗ ( ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?)
theodore
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 202
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 05, 2007 6:00 am
Τοποθεσία: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ

Δημοσίευση από theodore »

Έχε πίστη και θα δεις...Χάρισε την καρδιά σου, όχι το μυαλό σου, στον Κύριο μας και θα νοιώσεις απίστευτα συναισθήματα.Ο Κύριος μας αγαπάει όλους μας.
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 590
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 28, 2006 5:00 am

Δημοσίευση από panos0 »

Δοξα τω Θεω.

Προσευχη, σωστη χριστιανικη ζωη, και πιστευω οτι ο Κυριος θα σας δωσει αυτο που θελετε.
Υπομονη ομως γιατι καμια φορα αργει λιγο για το δικο μας καλο.

Αμα ακουγε ο Θεος μονο τους Αγιους anisa τοτε κλαφτα Χαραλαμπε.
Μας φαινετε τρελο καμια φορα με την ανθρωπινη λογικη που μας ακουει, αλλα ολοι παιδια του ειμαστε και μας αγαπαει το ιδιο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θαύματα”