Που είναι οι άθεοι και οι αδιάφοροι;
Συντονιστής: Συντονιστές
-
gol
- Έμπειρος Αποστολέας

ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ?aplastos έγραψε:Ας πούμε αν σας ρωτήσουν σε μια παρέα , ποιός είναι θρήσκος και ποιός ο θρησκόληπτος , θεούσος ή θεούσα, τι θα απαντούσατε;
ΤΟ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΠΕΔΙΟΝ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
(Γέροντας Επιφάνιος)
(Γέροντας Επιφάνιος)
Σύντομα θα σου λείψει και η δική μου :)konstantinoupolitis έγραψε:Μου λείπει ας πούμε η ανθρωπιά και η ευαισθησία του ΝίκουΖ αλλά και με ενοχλεί το γεγονός πως αυτήν την μαζική συμμετοχή στο site δεν την μετατρέπουμε σε κάποιου είδους ενεργητική προσφορά.
Ευχήσου το μου :)
Σου εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
Καλή Σαρακοστή
-
konstantinoupolitis
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αν χρειάζεστε και τη δική μου άποψη, νομίζω ότι θα ήταν καλό να μην φύγει κανένας μας! Μπορεί να έχουμε τα κουσούρια μας, αλλά αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον!konstantinoupolitis έγραψε:Πολλοί έφυγαν απο την παλιοπαρέα γιατί βαρέθηκαν, κουράστηκαν ή απλά βρήκαν κάτι καλύτερο να κάνουν.
Άλλοι έφυγαν γιατί δεν θεωρούν το χώρο τόσο Ορθόδοξο ή εν πάσει περιπτώσει θεωρούν εαυτούς πιο Ορθόδοξους.
Άλλοι έφυγαν την περίοδο του Σχίσματος...
Άλλοι έφυγαν γιατί βρίσκουν τα θέματα και τις συζητήσεις που εδώ και καιρό ανεβαίνουν τυποποιημένα, κουραστικά, παρα-προφητικά, δίχως πνευματικά ουσιαστικά ερείσματα.
Άλλοι έφυγαν θεωρώντας πως δέχθηκαν ανάρμοστη συμπεριφορά.
Άλλοι απλώς έφαγαν μπαν.
Οι απόψεις των αδελφών είναι πολύ χρήσιμες.
Όσο για την θεματολογία, αυτή διαμορφώνεται από τον καθένα μας.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.