Δεν ξέρω αν τα παροντικά μου προβλήματα είναι περισσότερο στο μυαλό μου από ότι στην πραγματικότητα… να πούμε ότι έχω κάνει κάποιες επικοινωνιακές γκάφες στη σχολή μου που είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου…; Κάπως έτσι…
Προσευχηθείτε και για μένα απόψε αν δεν σας κάνει κόπο… Θα προσευχηθώ κι εγώ για εσάς.
Το όνομα μου είναι Αριστομένης.
Ευχαριστώ.
Προσευχηθείτε για μένα απόψε...
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΩ. ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ. ΑΦΕΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΖΗΤΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΛΑΘΗ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Π.Χ. ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΩΤΙΣΗ, ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ. Ο ΤΑΓΚΑΛΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΑΣΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ... ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ...