Θυμίαμα
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Θυμίαμα
Μηπως μπορει να μου γραψει καποιος πως γινετε σωστα το θυμιασμα η θυμιατο στο σπιτι και ποια λογια πρεπει να λεμε και ποτε ειναι καλυτερα εννοω ποια μερα να θυμιατιζουμε και καθε ποτε;
Μπορούμε να θυμιάζουμε κατά βούληση λέγοντας τα εξής:
"Κατευθυνθήτω η προσευχή μου ως θυμίαμα ενώπιόν σου έπαρσις των χειρών μου θυσίαν εσπερινή, εισάκουσόν μου, Κύριε".
και
"Θυμίαμά σοι προσφέρομεν, Χριστέ ο Θεός ημών, εις οσμήν ευωδίας πνευματικής ο προσδεξάμενος εις το υπερουράνιόν σου Θυσιαστήριον, αντικατάπεμψον ημίν την χάριν του Παναγίου σου Πνεύματος".
"Κατευθυνθήτω η προσευχή μου ως θυμίαμα ενώπιόν σου έπαρσις των χειρών μου θυσίαν εσπερινή, εισάκουσόν μου, Κύριε".
και
"Θυμίαμά σοι προσφέρομεν, Χριστέ ο Θεός ημών, εις οσμήν ευωδίας πνευματικής ο προσδεξάμενος εις το υπερουράνιόν σου Θυσιαστήριον, αντικατάπεμψον ημίν την χάριν του Παναγίου σου Πνεύματος".
συμφωνω με τον ΙΟΑΝ !η γνωμη μου ειναι οποτε θελετε και οπως θελετε να θυμιαζετε!μπορουμε να λεμε προσευχες της εκκλησιας μας,απολυτικια αγιων και να τα επαναλαμβανουμε μεχρι να τελειωσει η θυμιαση!τωρα ,ως προς το σταυρο που σχηματιζουμε με το θυμιατο,δειτε πως ευλογει ο ιερευς απο την ωραια πυλη,για παραδειγμα,κ με την ιδια φορα να θυμιαζετε
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΙΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ? ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.....smarti έγραψε:ΘΥΜΙΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ; ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΟ ΘΥΜΙΑΤΙΖΟΥΜΕ;
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία: