ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ , ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ !!!
Παιδιά , της 29. Ιουνίου πανηγυρίζει η ενορία μου η οποία είναι αφιερωμένη στους Αγίους Αποστόλους Πέτρου και Παύλου .
Πριν λίγο καιρό έχω αναλάβει στην ενορία μου να πουλάω τα πνευματικά βιβλία που προτείνει η ενορία μου αφού ο κύριος ο οποίος ήταν πρώτα υπεύθηνος για αυτά τα βιβλία χειροτωνίθηκε ιερέας .
Την ημέρα του πανηγυριού θα ήθελα να προτείνω ακόμη και άλλα ψυχοφέλημα πράγματα εκτός από πνευματικά βιβλία. Γι αυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιος έχει DVD με πνευματικά ντοκυμαντέρ ή CD με πνευματικές ομιλίες και εαν ναι τότε θα τον παρακολούσα εαν έχει την καλοσύνη να τις γράψει και να μου τα στήλει. Ποιος έχει DVD για το Αγιον Ορος ή για τα Μετέωρα ή για τους Αγίους Τόπους ή για την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην Πάτμο ;
Δυστυχώς Ελλάδα θα πάω πρώτα ο Θεός το Σεπτέμβριο και έτσι δεν μπορώ να τα προμηθευτώ.
Θα χαιρόμουν πολύ για κάποιες προτάσεις σας .
Ποιος έχει και μπορεί ....
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ποιος έχει και μπορεί ....
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Δόμνα μου, Αληθώς Ανέστη. Ομιλίες υπάρχουν χιλιάδες στο site της Μητρόπολης Λεμεσού (www.imlemesou.org ), στο site του φίλου μας του Χρήστου (www.pantokrator.info ) και στο site www.pigizois.gr, μαζί με ένα τεράστιο θησαυρό από βιβλία και ψυχωφελή κείμενα. Πάρα πολύ υλικό επίσης που περιλαμβάνει βιβλία, ομιλίες και βίντεο υπάρχει στο "Αντιαιρετικό Εγκόλπιο (www.egolpio.com ).
Λίγα πράγματα μπορεί να βρει και στο δικό μου site (www.nikolaos.6te.net ), μερικά από τα οποία, όπως αυτό για τα Μοναστήρια του Αγίου Όρους, δεν υπάρχουν σε άλλα sites.
Τώρα αν δεν έχει πρόσβαση στο Internet μπορείς να τα κατεβάσεις εσύ και να τα βάλεις σε CDs.
Λίγα πράγματα μπορεί να βρει και στο δικό μου site (www.nikolaos.6te.net ), μερικά από τα οποία, όπως αυτό για τα Μοναστήρια του Αγίου Όρους, δεν υπάρχουν σε άλλα sites.
Τώρα αν δεν έχει πρόσβαση στο Internet μπορείς να τα κατεβάσεις εσύ και να τα βάλεις σε CDs.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ πολύ, ναι ενδιαφέρομαι για το dvd . Θα σου στήλω την διεύθηνση μου σε πμ και εαν θέλεις στήλτο μου
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα: