agiooros έγραψε:XPICTOC ANECTH
Mia prosefxi kai gia mena.
Thema ygeias.
O Theos na sas dini dinami.
Είθε ο Αναστάντας Κύριος αδελφέ Νικόλαε να σου χαρίσει την εξ ύψους παρηγορία και την ταχεία ίαση! Αμήν
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
Αληθως Ανεστη !agiooros έγραψε:XPICTOC ANECTH
Mia prosefxi kai gia mena.
Thema ygeias.
O Theos na sas dini dinami.
Ο Κυριος να στελνει τη Χαρη του στην οικογενεια σου,και να σου δινει δυναμη.Επετρεψε το σταυρο,θα σε βοηθησει και να τον σηκωσεις.Εισαι στις προσευχες μας.theodora έγραψε:Αδελφοί μου, χωρίς να θέλω να καταχραστώ την αγάπη σας, στην προσευχή σας εάν μπορέσετε αναφέρετε και τα ονόματα των παιδιών μου Χριστίνα και Σπύρο, καθώς και το δικό μου Θεοδώρα. Βρίσκομαι σε λύπη, θλίψη, ανησυχία, φόβο, μοναξιά,αρρώστια, το παιδί δίνει πανελλαδικές κτλ ........(γιατί πέφτουν έτσι όλα μαζί? - 3η φορά το παθαίνω στην ζωή μου)... και εκτός από τον πνευματικό μας δεν έχουμε ούτε συγγενείς, ούτε φίλους για να με στηρίξουν σε αυτές τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που περνάω (4 μήνες περίπου).
Σας ευχαριστώ
Ο Θεος ας τον αναπαυσει και ας στηριζει την οικογενεια του Χρηστου.katerina71 έγραψε:
Πριν λίγο έμαθα ότι "εφυγε" σήμερα ένας συμμαθητής μου, ένα παλικάρι 39 ετών ξαφνικά από καρδιά. Με τρία παιδιά (το μεγαλύτερο 6 χρονών). Το όνομά του Χρήστος.