ΝΑΙ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ... ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ......YUNAN ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ?????!!!!!theodnot έγραψε:καλημερα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Επιφυλάσσομαι να σας απαντησω σε λιγες μερες να δω και το προγραμμα μου με τον αντρα μου . Με ενοχλει λιγο το γεγονος οτι θα συναντηθουμε στην Κατερινη, αλλα μαζι σας δεν φερνω αντιρρηση. Αληθεια οι συζυγοι επιτρέπονται;;;;;
![]()
Συνάντηση μελών εν Μακεδονία Σάββατο 7 Ιουνίου 2008
Συντονιστής: Συντονιστές
-
kleanthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
theodnot
- Βασικός Αποστολέας

Βεβαιωςagiooros έγραψε:theodnot έγραψε:ok παιδια μαλλον θα ερθω... καντε και μια προσευχουλα γιατι δινω και 2 μαθηματα και δεν ξερω αν θα τα περασω ( στις 14-15 ιουνιου αν δεν εχω περασει θα πρεπει να διαβαζω για τις επαναληπτικες). ευχηθειτε να περασω...
επιμενω, σύζυγοι επιτρέπονται;;;;theodnot έγραψε:Αληθεια οι συζυγοι επιτρέπονται;;;;;
![]()
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Συμφωνοι!!!!!!!!!!!!!!!
Βαλτε και τα 4 τα δικα μου.Το προβλημα ομως ειναι επειδη ειναι πολυ ζωηρα ,αν θα μπορεσουμε να μιλησουμε η αν θα κυκηγαμε παιδια.Χαιρομαι παρα πολυ και ανυπομονω. :blob: :blob2: :blob3: :blob4: :blob5: :blob7:
Βαλτε και τα 4 τα δικα μου.Το προβλημα ομως ειναι επειδη ειναι πολυ ζωηρα ,αν θα μπορεσουμε να μιλησουμε η αν θα κυκηγαμε παιδια.Χαιρομαι παρα πολυ και ανυπομονω. :blob: :blob2: :blob3: :blob4: :blob5: :blob7:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
theodnot
- Βασικός Αποστολέας

κι εγω την ιδια αγωνια εχω, αλλα νομιζω οτι αν εχουν παρεα αλλα παιδια, το ενα θα προσεχει το αλλο, θα παιζουν και θα περασουμε ( θελω να πιστευωsmarti έγραψε:Συμφωνοι!!!!!!!!!!!!!!!
κι εγω ανυπομονω
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ! Δεν πρόσεξες ότι θα έχει και....συζύγους;;;smarti έγραψε:Συμφωνοι!!!!!!!!!!!!!!!