Τι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι??
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Βασικός Αποστολέας
ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ) ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΡΑ ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ.
ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.
ΠΑΝΤΟΣ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΧΕΣ ΑΡΧΕΣ.
ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.
ΠΑΝΤΟΣ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΧΕΣ ΑΡΧΕΣ.
-
- Βασικός Αποστολέας
Τα Σκόπια απέδειξαν με τις εκλογές τους ότι οδεύουν προς διάλυση.
Λέτε οι ΗΠΑ να περάσουν σε plan B το οποίο θα περιέχει τη διάλυση του κράτους (που δεν τα κατάφερε και πολύ καλά στη δουλειά που του είχανε αναθέσει) και την επικέντρωση στο Αιγαίο όπου πλέον διακυβέυονται πολλά από τα συμφέροντα τους μετά την ενεργειακή (προς το παρόν) κάθοδο των Ρώσων???
Λέτε οι ΗΠΑ να περάσουν σε plan B το οποίο θα περιέχει τη διάλυση του κράτους (που δεν τα κατάφερε και πολύ καλά στη δουλειά που του είχανε αναθέσει) και την επικέντρωση στο Αιγαίο όπου πλέον διακυβέυονται πολλά από τα συμφέροντα τους μετά την ενεργειακή (προς το παρόν) κάθοδο των Ρώσων???
O Θεός ιλάσθητοί μοι τω αμαρτωλώ
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
[/quote]Η γερόντισσα τέλος τους ειπε ότι μεχρι του χρονου το καλοκαιρι (του 2008 δηλαδη) θα έχουν γινει τα γεγονοτα που θα φέρουν το κακο στην Ελλαδα. [/quote]
Συγγνώμη ,αλλά ποιο κακό περιμένουμε με βάση τις προφητείες για την Ελλάδα; Εδώ ακούμε γιο διάλυση τουρκίας, ποθούμενα, Αγιασοφιές και μαρμαρωμένους βασιλιάδες, χωρίς ματωμένο ρουθούνι.Ποιο κακό λοιπόν; [/quote]
Συγγνώμη ,αλλά ποιο κακό περιμένουμε με βάση τις προφητείες για την Ελλάδα; Εδώ ακούμε γιο διάλυση τουρκίας, ποθούμενα, Αγιασοφιές και μαρμαρωμένους βασιλιάδες, χωρίς ματωμένο ρουθούνι.Ποιο κακό λοιπόν; [/quote]
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Η γερόντισσα τέλος τους ειπε ότι μεχρι του χρονου το καλοκαιρι (του 2008 δηλαδη) θα έχουν γινει τα γεγονοτα που θα φέρουν το κακο στην Ελλαδα. [/quote]lazarr έγραψε:
Όπως είχα αναφέρει και παλιότερα πνευματικός απόγονος του γέροντα Παΐσιου όταν είχα την ευλογία να τον συναντήσω είχε αναφέρει ότι "είμαστε κοντά στα γεγονότα αλλά κανείς δεν μπορεί να πει πότε! Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι προσευχή ώστε αυτά να συμβούν με τις μικρότερες συνέπειες για την χώρα μας" όπερ σημαίνει ότι θα υπάρχουν συνέπειες το μέγεθος των οποίων θα εξαρτηθεί από την πνευματική μας κατάσταση.
-
- Βασικός Αποστολέας
Και εκτός αυτού ο γέροντας μίλησε και για μια πείνα έτσι μην ξεχνιόμαστε.
Και επίσης δεν πρόκεται να φλέγεται ο κόσμος και εμείς να είμαστε χαλαροί....εδώ 1 βδομάδα έλειψε το πετρέλαιο και είδατε τι έγινε.
1 βδομάδα το καλοκαίρι μας κάνανε 3-4 ώρες διακοπές το ρεύμα και πήγαμε να τρελαθούμε.
Και επίσης δεν πρόκεται να φλέγεται ο κόσμος και εμείς να είμαστε χαλαροί....εδώ 1 βδομάδα έλειψε το πετρέλαιο και είδατε τι έγινε.
1 βδομάδα το καλοκαίρι μας κάνανε 3-4 ώρες διακοπές το ρεύμα και πήγαμε να τρελαθούμε.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Βάσει των όσων έχω διαβάσει όλα συγκλίνουν προς ένα θερμό επεισόδιο σε πρώτη φάση και μετά από λίγους μήνες σε γενικότερη σύρραξη.stavrosko έγραψε:Και εκτός αυτού ο γέροντας μίλησε και για μια πείνα έτσι μην ξεχνιόμαστε.
Η πείνα προσδιορίζεται κατά το ενδιάμεσο διάστημα.
Πάντα με επιφύλαξη όλα αυτά γιατί είμαι πολύ αμαρτωλός...
-
- Βασικός Αποστολέας
Και εγώ συμφωνώ με τον φίλο filtor.
Και πιστεύω ότι αυτό εννοούσε η γερόντισσα με το "Όλα τα κακά θα έρθουν"
Κάποια κρίση με την οποία αρχίζει ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για τον γενικό πόλεμο. Στο ενδιάμεσο βέβαια η πείνα.
Και πιστεύω ότι αυτό εννοούσε η γερόντισσα με το "Όλα τα κακά θα έρθουν"
Κάποια κρίση με την οποία αρχίζει ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για τον γενικό πόλεμο. Στο ενδιάμεσο βέβαια η πείνα.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
-
- Κορυφαίος Αποστολέας