το ρευμα "NEW AGE" φαινεται να σαρωνει και την Ελλ
Συντονιστής: Συντονιστές
Πάντως ότι οι Σκορπιοί είναι στριμμένοι , οι Καρκίνοι κλαψιάρηδες και οι Ιχθείς μίζεροι , συγνώμμη αλλά .......δε ξέρω πως να το εξηγήσω
Ζώδια το λένε ? σύμπτωση το λένε ? πάντως κάποια γενικά χαρακτηριστικά σε ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ παίζουν
Ζώδια το λένε ? σύμπτωση το λένε ? πάντως κάποια γενικά χαρακτηριστικά σε ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ παίζουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Τρί Σεπ 19, 2006 11:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
οπως και ο Γερασιμος Μεναγιας ο Αγιορειτηςlenakog1 έγραψε:Παιδιά ήδη έχει αρχίσει να μέ πιάνει πονοκέφαλος μ' αυτά που διαβάζω! Μπορεί να είναι και δαιμονικό. Πιστεύω όμως ότι είναι καλύτερα να μιλάμε για τον Θεό και όχι για τα δαιμόνια! Βέβαια όπως μου 'πε κάποτε μια μοναχή: "Εγώ πρώτα πίστεψα στην ύπαρξη του εξω από δω και σαν επακόλουθο ήρθε και η πίστη μου προς τον Θεό". Απλά πιστεύω ότι τους κάνουμε και την χάρη αυτήν την στιγμή με το να μιλάμε γι' αυτά.
οπως εχουμε δυο ματια,δυο ποδια,μια καρδια ετσι εχουμε και μερικα κοινα χαρακτηριστικα εμεις οι ανθρωποι.Γνωριζεις δεκαδες ατομα.Και βεβαια με ολη την πλυση του εγκεφαλου που σου κανουν με τα ζωδια σε τηλεορασεις και περιοδικα ανασυρεις παντοτε τα χαρακτηριστικα που ταιριαζουν με το προφιλ του ζωδιου που σε ειπε ο φιλος σου και απομονωνεις αλλες ιδιοτητες που δεν ταιριαζουν...Αυτο ειναι ολο.Μια απατη "υποβολης"
-
- Τακτικό Μέλος
- Επικοινωνία:
Lovethink σχετικά μ' αυτό που λες για τους Σκορπιούς, Καρκίνους και τα λοιπά, έχω να σου πω μια επιστημονική άποψη.Το ότι ορισμένα ζώδια έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά μπορεί να οφείλεται από την διάθεση της μητέρας την περίοδο της εγκυμοσύνης. Για πχ. Μια μητέρα που έμεινε έγκυος τον χειμώνα και γέννησε το καλοκαίρι ένα παιδί με ζώδιο Καρκίνο, επηρεάζεται από το βροχερό κλίμα για παράδειγμα και επηρεάζεται και το έμβρυο. Είναι γνωστό ότι η προσωπικότητα του παιδιού επηρεάζεται και από την περίοδο της κυοφορίας και από την διάθεση της μητέρας την περίοδο αυτή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα παιδιά να αποκτούν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που εμείς τα αποδίδουμε στο ζώδιό τους! Βέβαια κανείς δεν είπε ότι τα ζώδια δεν βγαίνουν αληθινά και ότι είναι βλακείες. Απλά γίνεται αφέλεια η πίστη στα ζώδια γιατί οι περισσότεροι αστρολόγοι δεν ξέρουν καν να τα βρίσουν απλά λένε ότι τους έρθει στο μυαλό. Η Εκκλησία μας τα θεωρεί μαγεία από την στιγμή που βρίσκονται με την επίκληση των πονηρών δυνάμεων. Και όσο για τις κυρίες που τα λένε και λένε ότι πιστεύουν στον Θεό...μάλλον το λένε απλά για καμουφλαζ!
Lovethink, μου επιτρέπεις να σου πω και εγώ την άποψή μου;
Για να καταλάβεις ότι τα ζώδια όπως εμφανίζονται, δηλ προβλέψεις, χαρακτήρας κλπ. είναι απάτη, διάβασε προβλέψεις περασμένου χρονικού διαστήματος και σύγκρινε μ' αυτά που σου συνέβηκαν. Θα δεις ότι δεν έχουν καμμία σχέση.
Γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους δίδυμους. Όλοι έχουν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα μεταξύ τους. Το παραδέχονται και οι γονείς. Πολλοί μου είπαν ότι είναι η μέρα με τη νύχτα. Τα ζώδια τότε τι έχουν να πουν ;
Για να καταλάβεις ότι τα ζώδια όπως εμφανίζονται, δηλ προβλέψεις, χαρακτήρας κλπ. είναι απάτη, διάβασε προβλέψεις περασμένου χρονικού διαστήματος και σύγκρινε μ' αυτά που σου συνέβηκαν. Θα δεις ότι δεν έχουν καμμία σχέση.
Γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους δίδυμους. Όλοι έχουν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα μεταξύ τους. Το παραδέχονται και οι γονείς. Πολλοί μου είπαν ότι είναι η μέρα με τη νύχτα. Τα ζώδια τότε τι έχουν να πουν ;
Βρε παιδιά με παρεξηγήσατε ....123 έγραψε:Lovethink, μου επιτρέπεις να σου πω και εγώ την άποψή μου;
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ βλακείες που λένε στα περιοδικά ,ούτε τους Αστρολόγους φυσικά
Μιλάω μόνο για τα γενικά χαρακτηριστικά
Και ναι .......... όπου καρκίνος και κλαψιάρης , όπου ιχθείς και "ταλαίπωρος" όπου σκορπιός και "δυναμικός και "παντογνώστης" , όπου Τοξότης "αισιοδοξία που σου σπάει τα νεύρα "
Τι να σας πω .... θέλω να εθελοτυφλήσω , πάντα λέω όταν πέσω σε τέτοια κουβέντα ότι "ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΖΩΔΙΑ " αλλά δεν μπορώ να πω ότι γενικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν
Ε ναι πως να το κάνουμε , δεν υπάρχει ζώδιο Καρκίνος και να είναι το ίδιο πεζό και το ίδιο "άθραυστος" χαρακτήρας όπως ένας Κριός
Από εκεί και πέρα ότι λένε οι αστρολόγοι είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ
-
- Τακτικό Μέλος
- Επικοινωνία:
Lovethink δεν λέω ότι όντως ο πονοκέφαλος μ' έχει πιάσει επειδή διαβάζω για τα δαιμόνια! Μπορεί να είναι και ψυχολογικό ή στο φινάλε μπορεί να μην κοιμήθηκα καλά το βράδυ. Αλλά αυτό είναι κάτι που όντως μπορεί να συμβεί. Όντως μπορεί να σε πιάσει πονοκέφαλος ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και δεν το λέω εγώ αλλά οι Πατέρες της Εκκλησίας.
Δεν αντιλέγωlenakog1 έγραψε:Lovethink δεν λέω ότι όντως ο πονοκέφαλος μ' έχει πιάσει επειδή διαβάζω για τα δαιμόνια! Μπορεί να είναι και ψυχολογικό ή στο φινάλε μπορεί να μην κοιμήθηκα καλά το βράδυ. Αλλά αυτό είναι κάτι που όντως μπορεί να συμβεί. Όντως μπορεί να σε πιάσει πονοκέφαλος ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και δεν το λέω εγώ αλλά οι Πατέρες της Εκκλησίας.
Αλλά αν από τη μία ο πονοκέφαλος είναι του δαίμονα και η ομοιοπαθητική είναι του δαίμονα και όλα είναι του δαίμονα μήπως να κλείσουμε και το pc γιατί είναι του δαίμονα ?
Ναι ο πονοκέφαλος είναι στοιχείο αρνητικό κάποιες φορές ( εξού και ο πονοκέφαλος από μάτιασμα - ή ασυνείδητη εκπομπή αρνητικής ενέργειας )
Τέλος πάντων , περαστικά για τον πονοκέφαλο.