Εχω κατάλογο με ελληνορθόδοξες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες !

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Εχω κατάλογο με ελληνορθόδοξες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες !

Δημοσίευση από Domna »

Εχω καταλογο με πολλες ελληνορθοδοξες ηλεκτρονικες ιστοσελιδες.
dalitis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από dalitis »

συγχαρητήρια!
τί θα γίνει όμως γιά όποιον ενδιαφέρεται;
πες μας κάτι περισσότερο..
Ioanath
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ioanath »

και εγώ έχω περιέργεια να τον δω... :D
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Λοιπόν, αυτός ο κατάλογος είναι χαρτιά με ελληνορθόδοξες ηλεκτρονικές διευθήνσεις τις οποίες τις βρήκα στο ίντερνετ κατά σύμπτωση η τις βρήκα σε links από ελληνορθόδοξες ιστοσελίδες. Αυτές τις ελληνορθόδοξες ηλεκτρονικές διευθήνσεις , τις έγραψα με τον υπολογιστή μου σε χαρτιά και τις εκτύπωσα.
Οποιος ενδιαφέρεται για αυτόν τον κατάλογο , εγώ θα του τον
στήλω και ο ενδιαφερόμενος δεν χρειάζεται να πληρώσει απολύτος τίποτα.
Μια χάρη μόνο του ζητώ: Οταν θα λάβει τον κατάλογο , τότε να τον φωτοτυπίσει και να τον δώσει σε συγγενής , σε φίλους και γνωστούς που έχουν και αυτοί ιντερνέτ και να πει και σε αυτούς να κάνουν το ίδιο γιατί δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν γνωρίζουν σχεδόν τίποτα για την πίστη μας και έτσι θα πρέπει να διαφωτίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους. Εαν έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε και δεν το κάνουμε , τότε τι λόγο θα δώσουμε εν ημέρα κρίσεως για ψυχές που εξαιτίας της αδιαφορίας μας , μπλεχτήκανε σε αιρέσεις , αυτοκτονήσανε η χάθηκαν άδικα ;
Αλλά όχι , λάθος , δεν θα μας κρίνει ο Χριστός , αλλά αυτές οι ίδιες οι ψυχές που χάθηκαν γιατί θα πούνε το κάθε ένα από εμάς: Εαν εμείς πηγαίνουμε τώρα στην κόλαση , αυτό οφείλεται σε εσάς γιατί είχατε την δυνατότητα να μας ανοίξετε τα μάτια για να βρούμε τον ίσιο δρόμο και δεν το κάνατε. Εαν εμείς γίναμε αμαρτωλοί και αιρετικοί, γίναμε εξ αιτίας εσάς γιατί δεν ενδιαφερθήκατε για την σωτηρία μας.
Λοιπόν , ας κάνει ο κάθε ένας το καθήκον του.

Υ.Γ: Βεβαίως , μπορούμε να διαφωτίσουμε τα αδέλφια μας όχι μόνο με ελληνορθόδοξες ιστοσελίδες , αλλά και με πνευματικά βιβλία τα οποία θα τους δώσουμε να διαβάσουν.
Γίνετε λοιπόν μικροί ισαπόστολοί !!!
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

Βρέ Δόμνα γιατί κάνεις τα εύκολα δύσκολα?
Εδώ http://athos.edo.gr/modules.php?name=Web_Links υπάρχει κατάλογος με 212 Συνδέσμους σει 13 Κατηγορίες!

Απλά δώστε σε όποιον ενδιαφέρεται την εδώ διεύθυνση θα βρεί τον δρόμο του.

Και άλλοι ιστοχώροι έχουν μεγάλες βάσεις δεδομένων με συνδέσμους όπως οι:

http://www.xfe.gr/modules.php?name=Web_Links

http://www.athos.gr/index.php?option=co ... s&Itemid=4

(Για να μήν θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμηση του εδώ ιστοχώρου...
:wink: )

Christos

Υ.Γ. Άν έχεις συνδέσμους που δέν περιλαμβάνονται στον κατάλογο μας και έχεις το κέφι κατάθεσε τους εδώ http://athos.edo.gr/modules.php?name=We ... op=AddLink
dalitis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από dalitis »

[quote="Christos
Υ.Γ. Άν έχεις συνδέσμους που δέν περιλαμβάνονται στον κατάλογο μας και έχεις το κέφι κατάθεσε τους εδώ http://athos.edo.gr/modules.php?name=We ... op=AddLink[/quote]

Σωστό αυτό, Δόμνα. Αντί να καθήσουμε ο καθένας μας να συγκρίνουμε μιά-μιά τις διευθύνσεις του Καταλόγου σου, κάνε το εσύ γιά όλους.

"Κάνε ολόκληρο το καλό", που λέμε.

Και εμείς με τη σειρά μας διαδίδουμε αυτόν τον Κατάλογο, όπως σωστά μας συμβουλεύεις.
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

προσοχή στις σελίδες παλιότερα (τωρα έχει καταργηθεί) κάποιος πέρασε τα έργα του αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου στη σελίδα του αλλά ήταν Κουακερος. Από την μια έβλεπα την εικόνα του αγ. Συμεών, τα έργα του, από την άλλη κάτι δεν μου πηγαινε καλά με διάφορα μηνύματα που περνούσε στο κλαμπ. Πέρασε καιρός και μετά από κάποιους διαλόγους κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την εν λόγω σελίδα. Γι' αυτό προσοχή! Τελευταία πολλοί προτεστάντες χρησιμοποιούν σε σελίδες τους Πατερικά κείμενα, ακόμη καο Ορθόδοξες εικόνες με σκοπό την παραπλάνηση!
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Ερωτηση

Δημοσίευση από paroikos »

Υπάρχει κάποιος που να διάβασε το βιβλίο "Ταρσώ η διά Χριστόν σαλή" και αν ναι σε ποια συμπερασματα κατεληξε?
Ermite
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ερωτηση

Δημοσίευση από Ermite »

parikos_ έγραψε:Υπάρχει κάποιος που να διάβασε το βιβλίο "Ταρσώ η διά Χριστόν σαλή" και αν ναι σε ποια συμπερασματα κατεληξε?
Δεν είναι στη σωστή θέση το ερώτημα αυτό. Να ανοίξεις καινούργιο θέμα συζήτησης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”