Η αγάπη θεραπεύει...

Καθημερινά πνευματικά μηνύματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Η αγάπη θεραπεύει...

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ

Μία πολύ εντυπωσιακή έρευνα έγινε στο Πανεπιστήμιο του Ντιουκ της Β. Καρολίνας των ΗΠΑ. Οι ερευνητές χώρισαν πάσχοντες από στεφανιαία καρδιοπάθεια, οι οποίοι είχαν υποστεί επέμβαση με «μπαλονάκι» σε δύο τυχαίες ομάδες. Για την μια από τις ομάδες προσεύχονταν εθελοντές σε διπλανό δωμάτιο. Το πείραμα ήταν «διπλό τυφλό» στην επιστημονική ορολογία: ούτε οι ασθενείς εγνώριζαν ότι κάποιοι προσεύχονται γιʼ αυτούς, ούτε οι προσευχόμενοι γνώριζαν για ποιά ομάδα προσεύχονται, απλώς ότι βρίσκεται στον διπλανό θάλαμο. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, αφού η ομάδα που δεχόταν την προσευχή είχε 2530% λιγότερες επιπλοκές και ταχύτερη ανάρρωση!

( Περιοδικό «Βιβλίο της υγείας», Τεύχος 2, 2004).
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Αυτο Νικο μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση τοτε που το ειχα ακουσει.Ειναι πολυ ωραιο να ξερεις οτι με την προσευχη μπορεις να ωφελησεις τον αλλον.Μπορει ομως ο καθενας να προσευχηθει για τον αλλον?Π.χ εγω ειμαι αμαρτωλη και εσυ εισαι χωρις αμαρτιες.Ποιανου προσευχη θα πιασει?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Αγαπητη μου Σμαρω ΟΛΟΙ αμαρτωλοι ειμαστε !

Στο ελεος του Κυριου ελπιζουμε...
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Μηνύματα”